Correct.nl ervaringen en reviews

Correct.nl is een winkel met de grootste keuze elektronische producten in Nederland. Vakkundige medewerkers met een prettig advies en het grootste assortiment van Nederland direct uit voorraad leverbaar. Bij Correct controleren we dagelijks de prijzen bij vergelijkbare organisaties. Indien we een lagere prijs constateren en het andere bedrijf levert tegen dezelfde condities als Correct, dan zullen wij de prijs direct aanpassen. Dat is shoppen met extra voordeel!


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Rotterdam
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Correct.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 2 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Correct.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Correct.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Correct.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Correct.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik ben erg tevreden over de service

Marina op 1-6-2018
Ik ben erg tevreden over de service van Correct. Ik bestelde een Heos1 maar werd de dag er na gebeld door een medewerker dat er nog 1 exemplaar was, een showmodel met een lichte beschadiging. We kwamen overeen dat ik de verzendkosten niet hoefde te betalen. De dag er na kreeg ik de Heos binnen en ook geld teruggestort op mijn rekening. En dat bedrag was hoger dan de verzendkosten. Ik zeg... eerlijke en goede service.

 
 
 
 

Bij Correct Rotterdam een Philips 55PUS7600 tv gekocht

Maurice Scheffer op 20-10-2016 - Gekocht: Philips 55pus7600
Bij Correct Rotterdam een nieuwe Philips 55PUS7600 tv gekocht voor 999,-. Verkoper heeft wel 3 keer toegezegd dat het een compleet werkend model betreft die gecheckt is door de winkel. Al eerder wezen kijken vanuit Haarlem en uiteindelijk besloten de tv te reserveren, omdat deze niet in de auto past. Afgelopen zondag 16/10/2016 een busje gehuurd om de compleet gecheckte televisie op te halen.

Bij het uitpakken thuis bleek ik een kat in de zak te hebben gekocht. De HDMI poort is volledig uit de televisie gesloopt waar dus ook geen stekker in kan. Het logo van Philips met verlichting waaraan je kunt zien dat de televisie aanstaat valt er steeds af, maar het belangrijkste van alle gebreken is dat de televisie niet eens werkt! De televisie komt niet verder dan het opstart scherm en op advies van Philips contact gezocht met de verkopende partij Correct voor een passende oplossing.

De ontzettend service gerichte oplossing van Correct is dat ik het beste weer een busje kan huren en dan zou ik wel mijn geld terug kunnen krijgen. Als alternatief mag ik de televisie ook komen brengen ter reparatie. Op de website zie ik vervolgens een soortgelijke televisie staan die 100 euro meer kost, maar ook dit is geen optie. Uw model hebben wij niet meer.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie