MyTrendyPhone ervaringen & reviews

MyTrendyPhone verkoopt kwalitatieve GSM accessoires, iPods, foto toestellen en camera's tegen de laagste prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevredene klanten te hebben door hen een prijsgarantie en een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen. MyTrendyPhone garandeert dat u de laagste prijzen op de markt zal betalen. Als u ergens op de markt een lagere prijs binnen 30 dagen van uw aankoop vindt, zullen wij u het prijsverschil vergoeden. Deze garantie geldt voor al onze producten.

Is MyTrendyPhone betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij MyTrendyPhone betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 84 andere consumenten. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Bestelling wordt gewoon niet geleverd

Geschreven op 1 mei 2021

Bestelling wordt na herhaald mailen gewoon niet geleverd, geven Track trace code door die niet bestaat, en aan de telefoon krijg ik alleen engels sprekende, na tien dagen nog niets ontvangen, onbegrijpelijk dat zon bedrjf gewoon door mag gaan met de mensen te belazeren.

Mijn website voor tech-spullen

Geschreven op 7 mei 2020

Mijn website voor tech-spullen. Nooit een probleem gehad, verzendingen gaan altijd vlot. Ik beveel het aan.

Een bestelling gedaan maar nooit iets ontvangen

Geschreven op 20 maart 2020

Een bestelling gedaan maar nooit iets ontvangen. Daarnaast telefonisch onbereikbaar. Naar meerdere mails enkel een lullige engels berichtje terug om nogmaals nieuwe aanvraag in te dienen om zo mijn geld terug te krijgen. Ook daar helaas niks meer van vernomen!!

Leuke handige site met veel producten

Geschreven op 17 januari 2020

Leuke handige site met veel producten en de service geeft je de informatie die je nodig hebt in een tijdige periode. levering zouden ze moeten verbeteren maar over het algemeen is het goed.

Hoes voor een tablet besteld en nooit iets ontvangen

Geschreven op 20 juni 2019

Hoes voor een tablet besteld en nooit iets ontvangen. Bedrijf telefonisch niet bereikbaar al staat er dat je door de weeks tussen 9 en 6 kan bellen. Email word in het Engels beantwoord en je word aan het lijntje gehouden, of te wel geld kwijt.

Ik ben zeer tevreden

Geschreven op 25 maart 2019

Ik ben zeer tevreden. De levering was op tijd, het product is leuk en praktisch, alles is prima. Een mooi hoesje voor een redelijke prijs. Wat wil je nog meer?

Het personeel is geweldig

Geschreven op 7 maart 2019

Het personeel is geweldig: ik had wat vragen over de draadloze oplader van Samsung en ze hebben al mijn twijfels weg genomen.

Levertijd veel langer dan aan gegeven op de site

Geschreven op 23 januari 2019

Levertijd veel langer dan aan gegeven op de site. Eerste keer contact moest wachten, 2 keer telefonisch contact. Moest nog even geduld hebben Ze leveren van uit Denemarken zei ze.
Gewoon slecht. Bij bestellingen wordt aan gegeven 1 tot 4 dagen. Na bestelling volgende dag bericht dat het was verzonden Nu 1,5 week verder en nog steeds niets ontvangen.

Al 4 dagen aan het wachten op een hoesje

Geschreven op 6 april 2018

Al 4 dagen aan het wachten op een hoesje wat 4 dagen geleden verstuurd is volgens hun mail. De chatoptie op de site komt geen gehoor op en mail beantwoorden is ook moeilijk schijnbaar

Voor de eerste keer hier een oplader besteld

Geschreven op 10 oktober 2017

Voor de eerste keer hier een oplader besteld, volgende dag in huis. Plus: We sturen u deze voucher t.w.v. 10 euro als cadeau voor vaste klanten. Perfect gegaan.

Ben nog steeds aan het wachten op mijn accu

Geschreven op 3 juni 2017

Ben nog steeds aan het wachten op mijn accu. Heb mail gestuurd, krijg geen reactie. via PayPal een geschil geopend, krijg nu wel reactie dat mijn accu op afgeleverd staat en dat mijn mail wel beantwoord is. Nou niet dus! Ik sluit het geschil op PayPal niet, tot ik mijn geld terug heb.

Op 11-4 een hoesje voor mijn smartphone besteld

Geschreven op 18 april 2017

Op 11-4 een hoesje voor mijn smartphone besteld het is nu 18-4 en nog niets ontvangen. Twee keer met de klantenservice gebeld je kan een grote bek krijgen met het verhaal rustig af te wachten en als er vanaf de 18e tien dagen later nog niets geleverd is weer contact opnemen. Bij bol.com is het nooit een probleem voor 11 uur besteld volgende dag in huis waarom kan dat hier niet? Ik ben zéér ontevreden en koop hier nooit meer.

Al 7 dagen aan het wachten op mijn bestelling

Geschreven op 27 januari 2017

Al 7 dagen aan het wachten op mijn bestelling die op 20-1 zou verzonden zijn. Geen antwoord op mijn mails of reactie via hun live chat.

Snel antwoord op mijn vraag, snel verzonden

Geschreven op 17 september 2016

Snel antwoord op mijn vraag, snel verzonden en goed verpakt.

Product zou maandag zijn verzonden

Geschreven op 11 september 2016

Product zou maandag zijn verzonden en nu op zondag nog steeds niks ontvangen, via PostNL. Dus ik wou ze bellen want volgens de website kan ik ze bellen op zondag tussen 10 en 18. Niet dus, je krijgt een Engels sprekend persoon aan de lijn die je niet kan helpen en je verteld dat je maandag maar moet bellen. Een antwoord op mijn vraag waarom dit wel op de website staat krijg ik niet. We zullen zien of ik mijn product überhaupt wel krijg.

Internet site is goed bereikbaar en duidelijk

Geschreven op 19 augustus 2016

Internet site is goed bereikbaar en duidelijk, alleen klopt de leveringstijd die ze aangegeven niet! Er staat voor een bepaalde tijd besteld, de volgende dag in huis! Het heeft bij mij 5 dagen geduurd voordat het bezorgd was, als je ze mailt krijg je wel netjes meteen mail terug, en geven ze ook aan dat de levertijd 2-4 dagen duurt. (dit moeten ze dan ook netjes op de site vermelden vind ik) Verder was het goed verpakt, bubbeltjes envelop en ook nog een keer bubbeltjes folie om het artikel zelf! Verzendkosten 1,90 euro. Prima!

Geweldig echt snelle levering

Geschreven op 10 mei 2016

Geweldig echt snelle levering kreeg meteen een mail 2 uur later al verzonden top!

Slechte communicatie en hoge verzendkosten. Naast 15 euro...

Geschreven op 22 april 2016

Slechte communicatie en hoge verzendkosten. Naast 15 euro voor UPS betaal je ook nog een paar euro voor handling. Klantenservice beantwoord je vragen niet meer als het ze te ingewikkeld wordt.Goedkoop is duurkoop - je bespaart hier echt niets vergeleken met reguliere webshops.

Zeer ontevreden. Toetsenbord gekocht is binnen een maand...

Geschreven op 4 december 2015

Zeer ontevreden. Toetsenbord gekocht, is binnen een maand kapot en kan niet gerepareerd worden. Intussen elders een ander toetsenbord gekocht dat het wel gewoon doet. Maar mijn geld krijg ik niet terug - ik moet bij jullie maar iets anders kopen. Volgens hen had mijn toetsenbord binnen twee weken stuk moeten gaan want twee weken is de zichttermijn. En nee, een tegoedbon krijg ik niet - als ik in de toekomst iets nodig heb, moet ik dat maar bij hen bestellen. Wat een slechte service! Het is toch godgeklaagd! Voor mij never nooit meer Mytrendyphone!

Product te laat en kapot bezorgd. Breekbare spullen...

Geschreven op 11 juli 2015

Product te laat en kapot bezorgd. Breekbare spullen worden niet als pakket bezorgd (aanbellen) maar door PostNL vanaf 1,5 meter door de brievenbus gesmeten. Dit om goedkoop te kunnen leveren.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van MyTrendyPhone en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.mytrendyphone.nl

Jouw ervaring met MyTrendyPhone

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met MyTrendyPhone. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Spartoo
lees 28 ervaringen
Body-supplies
lees 4 ervaringen
Fitnesskoerier
lees 3 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.