Drogist.nl ervaringen en reviews

Drogist.nl is de plek op internet waar je veilig en vertrouwd allle drogisterij- en gerelateerde artikelen kunt kopen. Bij Drogist.nl vind je een uitgebreid assortiment met meer dan 15.000 artikelen. Wij voeren alle bekende merken op het gebied van lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, gezondheid, huishoud, make-up en parfum. Een goed advies is voor ons erg belangrijk. Wanneer je vragen hebt over een product of de werking van een product staan wij je dan ook graag telefonisch te woord of beantwoorden wij jouw e-mail binnen 24 uur.


Adresgegevens

Website www.drogist.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Belgiė, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Drogist.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Drogist.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 9 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Drogist.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Drogist.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Drogist.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Drogist.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 9 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik zou binnen 10 werkdagen mijn geld retour krijgen

Gevers op 4-7-2019
Ik zou binnen 10 werkdagen mijn geld retour krijgen. Inmiddels 3 weken later nog niks ontvangen, ze reageren ook niet op mijn mail. Waardeloos! Er zouden wat betaalproblemen zijn maar daar dient de klant niet de dupe van te worden.

 
 
 
 

Ik wacht nog steeds op levering

Nathaly op 6-4-2019 - Ordernummer: DNL00730047
Ik wacht nog steeds op levering. Tussendoor contact gehad met de klantenservice. Zij geven DHL en leveranciers de schuld. Lekker gemakkelijk. Uiterlijk zaterdag zou er geleverd worden. Niet dus.

 
 
 
 

10 december wat besteld en bestelling is er nog niet

Iris Vijn op 16-12-2017 - Ordernummer: 412597
10 december wat besteld. Bestelling is er nog niet! Mail gestuurd om na te vragen. Ze zouden navraag doen bij DHL, verder hoor je niks.

 
 
 
 

6 oktober eeb bestelling geplaats

Bogerd op 20-10-2017 - Ordernummer: 378234
6 oktober een bestelling geplaatst, twee weken later nog steeds niks ontvangen. Vier keer contact gehad, drie keer middels mail en geen reactie en een keer via de chat. Een week later en nog steeds niks opgelost! Ze geven aan binnen 24 uur te reageren op mail?

 
 
 
 

Voor de eerste keer bestelling geplaatst

Anoniem op 26-8-2017 - Ordernummer: 360928 - Gekocht: Venal capsules
Voor de eerste keer bestelling geplaatst. Ben zeer tevreden. Had de producten de volgende dag in huis. De prijs is ook nog eens lager dan bij andere webwinkels. Ga zeker vaker bestellen.

 
 
 
 

Hierboven staat aangegeven: Wanneer je vragen hebt over...

Anoniem op 15-5-2016 - Ordernummer: 184948 - Gekocht: A Vogel neusspray
Hierboven staat aangegeven: Wanneer je vragen hebt over een product of de werking van een product staan wij je dan ook graag telefonisch te woord of beantwoorden wij jouw e-mail binnen 24 uur.

6 dagen geleden homeopathische producten besteld en hierover gemailed aangezien ik de werking van het product wilde weten. Helaas niks van de klantenservice gehoord. Hele slechte service. Daarnaast heb ik mijn bestelling voor 17u besteld maar werd pas na paar werkdagen afgeleverd.

 
 
 
 

De website meldt: voor 17.00 uur besteld morgen...

C. Vermeer op 14-1-2015 - Ordernummer: 83270
De website meldt: voor 17.00 uur besteld morgen in huis.
Dit is NIET het geval: ruim voor 17.00 uur besteld, de dag erna niets ontvangen! Uit telefonisch contact bleek dat zgn. brievenbus zendingen wel enkele dagen konden duren. Slechte informatie vooraf!

 
 
 
 

Een dag na het bestellen kreeg ik een...

Jezse op 8-12-2014 - Gekocht: Deodorant van Loreal
Een dag na het bestellen kreeg ik een bevestiging van het verzenden. Kreeg een track en trace code waarmee ik kon kijken waar mijn pakketje was en wanneer ie zou aankomen. Op de vermelde tijd kwam het pakket keurig op tijd aan. Perfect dus! Niet de volgende dag in huis dus, maar een dagje daarna. Andere beoordelingen op deze site begrijp ik dan ook niet.

 
 
 
 

Ze maken fout op fout. leveren niet bestelde...

Manon op 2-10-2013 - Ordernummer: DNL00031940
Ze maken fout op fout. leveren niet bestelde producten en zelfs als je deze de dag na levering netjes terugstuurt krijg je herinneringen en aanmaningen. Administratie is blijkbaar niet op orde. Na 4 maanden met een hoop gezeur krijg je eindelijk je geld terug!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie