Megekko ervaringen en reviews

Megekko is dé webshop voor de echte man met veel verschillende producten van computer hardware tot gereedschap en van elektronica tot barbecues, Megekko heeft het! Wij richten ons op de echte man en dat zie je terug in onze uitingen en in ons assortiment. Wij hebben geen dure telefonische helpdesk en bieden ook geen aan huis services. Dit zie je terug in onze prijsstelling. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en in het afgelopen jaar hebben wij 70% omzetgroei doorgemaakt. Wij leveren orders die geplaatst zijn voor 22:30 nog de volgende dag uit.

Is Megekko betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Megekko betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 8 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Ik ben zeer tevreden over deze winkel

Geschreven op 13 maart 2020

Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Megekko biedt een scherpe prijs en levert zijn producten zoals afgesproken. Wel jammer dat je ze niet kan bellen. Ik had een vraag, maar daar kreeg ik ook snel antwoord op via de mail. Ik kan het zeker aanbevelen.

Toevoeging aan huisnummer duidelijk vermeld

Geschreven op 15 november 2019

Toevoeging aan huisnummer duidelijk vermeld, PostNL niet bezorgd om verkeerde huisnummer, na retourneren naar megekko moest ik nogmaals de verzendkosten betalen voor mijn spullen, erg arrogante houding en niet klantvriendelijk!
Ik bestel daar niks meer.

Ze hebben een verkeerd product geleverd

Geschreven op 10 november 2019

Ze hebben een verkeerd product geleverd zonder dat op de factuur te zetten en weigeren dat om te ruilen voor het juiste product. Dat is slechts één van mijn klachten, om een lang verhaal kort te maken ze liegen en bedriegen en trekken zich helemaal niets aan van de wet, waar ze kennelijk boven denken te staan.

2 keer over beschadigd product geleverd

Geschreven op 1 augustus 2019

2 keer over beschadigd product geleverd. Wel snelle levering van producte. Bij levering product kapot ging om een leopold BBQ koffer 18-delig. De koffer was van buiten beschadigd zat een grote scheur in en aan de zijkant lag het plaatje half los.De doos zelf zag er keurig uit. Retour aangevraagd netjes geholpen. Ik moest alleen wel zelf de retour kosten betalen. Ze hebben snel weer een nieuwe koffer verstuurd. Hartstikke mooi dacht ik. Maar ook deze koffer van buiten lichte beschadiging en van binnen alle klittebandhouders stuk. het mes waar normaal een plastic omzit voor veiligheid lag eraf en het mes had zijn eigen houder kapot gesneden. ook lichte beschadiging aan bekleding. Weer een retour aangevraagd om mijn geld terug te krijgen plus de retourkosten.

Alles prima verlopen!

Geschreven op 20 mei 2019

Alles prima verlopen! AOC Monitor en een toetsenbord besteld, netjes alles de volgende dag geleverd tegen de beste prijs die ik kon vinden op internet. Service heb ik verder niet nodig gehad.

Weet nu waarom de prijzen goedkoper liggen

Geschreven op 29 januari 2019

Weet nu waarom de prijzen goedkoper liggen, de service is waardeloos. Ik bestel voor 500,00 spullen, en die zouden dinsdag 29 januari worden geleverd. Op 28 januari krijg ik zelfs nog een mail waarin staat dat alles op voorraad is, en dat de datum van de 29e nog steeds doorgaat.

Ik neem vrij van mijn werk om thuis te kunnen zijn, en mijn werk PC te kunnen maken. en ik mail om 12 uur en om half 3, of ze weten hoe laat het bezorgd wordt, en ik krijg pas om 15:15 een mail, dat het bestelde voorwerp, nu net pas binnen is, en nu pas verstuurd wordt?! zit ik gewoon een hele dag thuis, en hoor pas einde middag dat dit voor snot is. En vervolgens kan er niets meer af, dan alleen excuses.
Geen compensatie of iets dergelijks. Kan ik weer een dag niet werken, en weer een dag thuis zitten wachten.

Ik had me vergist met het bestellen

Geschreven op 10 oktober 2018

Ik had me vergist met het bestellen van een verkeerd product. Om te kunnen retourneren moet je een retourverzoek invullen. (nog nooit bij andere webshop hoeven doen). Het verzoek werd geweigerd, omdat ik een bedrijfsnaam had ingevuld, en het herroepingsrecht alleen geldt voor consumenten.

Ik heb me dus vergist bij bestellen, en Megekko neemt het niet terug. Men was ook niet bereid om een alternatief te bieden, bijvoorbeeld met een waardebon voor een ander product. Erg slechte service dus.

Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Megekko biedt...

Geschreven op 26 mei 2021

Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Megekko biedt een scherpe prijs en levert zijn producten zoals afgesproken. Wel jammer dat je ze niet kan bellen. Ik had een vraag, maar daar kreeg ik ook snel antwoord op via de mail. Ik kan het zeker aanbevelen.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Megekko en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.megekko.nl

Jouw ervaring met Megekko

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Megekko. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

MaxICT
lees 70 ervaringen
Drogist.nl
lees 9 ervaringen
Intertoys
nog geen ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.