Internet-bikes ervaringen en reviews

Internet-bikes.com is de grootste online fietsenwinkel van Nederland. Op zoek naar een elektrische fiets, herenfiets, damesfiets, kinderfiets of bakfiets? Dan ben je bij Internetbikes aan het juiste adres! Maar ook voor skelters, loopfietsen, steps en vouwfietsen kun je terecht in de webwinkel. Bekijk het enorme assortiment onderdelen & accessoires op fietsgebied.


Adresgegevens

Website www.internet-bikes.com

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ, Duitsland
Afhalen mogelijk
in Tilburg
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Internet-bikes is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 16 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Internet-bikes

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Internet-bikes en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Internet-bikes betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Internet-bikes betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 16 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Snelle levering dat dan weer wel

Anoniem op 10-4-2019 - Ordernummer: 7320202
Snelle levering dat dan weer wel. Kapotte fiets ontvangen en niet afgemonteerd zoals afgesproken. Dus ik kan wel betalen maar mijn zoon niet fietsen! Het valt niet onder de garantie zeggen ze dan... het is dat ik er zo ontzettend van baal anders was het bijna lachwekkend. Wat een teleurstelling dit.

 
 
 
 

Ik woon 5 km van deze shop vandaan

Anoniem op 22-10-2018 - Ordernummer: 121312
Ik woon 5 km van deze shop vandaan en wilde een onderdeel bestellen en op komen halen. Helaas moet ik een dag wachten want ze willen het perse verzenden. Dit is echt top service en klant vriendelijk. Dan maar ergens ander besteld waar het goedkoper was en ook een dag moest wachten. Ze zullen ongetwijfeld met een verklaren/smoes komen maar ik ken het pand en ben er al vaker van uit mijn werk geweest. Het is mogelijk daar te komen. Zo missen bedrijven kansen.

 
 
 
 

Fiets voor 55 euro extra gemonteerd laten afleveren

Anoniem op 29-3-2018 - Ordernummer: 2938267
Fiets voor 55 euro extra kosten gemonteerd laten afleveren. Na 1 km fietsen bleek alles los te zitten, derailleur schoot los en alle tanden van het tandwiel braken af, remmen zaten los. Kan je de fiets op je eigen kosten laten terugsturen, als zij dan ook vinden dat ze fout zitten krijg je de kosten terug en anders niet, maar even een nieuw tandwiel opsturen om het zelf te herstellen kan niet. Ze weten niet eens welk tandwiel op de fiets zit. Kreeg 3 keer een verkeerde opgave, toen heb ik het maar zelf uitgezocht.

 
 
 
 

Veel keuze aan specifieke fietsonderdelen

Anoniem op 10-5-2017 - Ordernummer: 617782 - Gekocht: Spanninga verlichtingset
Veel keuze aan specifieke fietsonderdelen. Snel in huis en vaak ook heel goedkoop.

 
 
 
 

Snij ijzers voor bracketfrees besteld

Marco op 10-7-2016 - Gekocht: Snij ijzers cyclus
Snij ijzers voor bracketfrees besteld. Staat niet duidelijk op website dat er twee modellen zijn. Krijg natuurlijk de verkeerde. Bericht gestuurd dat ik graag het andere model wil hebben. Geen reactie gekregen.

 
 
 
 

Na het plaatsen van mijn bestelling omstreeks 19:00...

V de Vries op 26-3-2016
Na het plaatsen van mijn bestelling omstreeks 19:00 avonds heb ik na twintig minuten besloten te annuleren via de mail. Ik had een betere oplossing bedacht voor mijn fietsprobleem en had overhaast besteld. Vervolgens heb ik de volgende dag omstreeks 9:00 een mailtje ontvangen dat mijn pakketje was verzonden. Niet lang daarna kwam een mailtje van de klantenservice dat de bestelling niet meer te annuleren viel omdat het pakketje al was afgeven bij PostNL.

Na dit mailtje opnieuw contact opgenomen met de klanten service om hun erop te wijzen dat mijn bestelling onterecht verzonden is omdat ik ruim voor verzending geannuleerd heb, en dat ik de retourkosten op hun wil verhalen. Het mail contact wat hierna van hun kant volgde bestond uit korte eenzijdige antwoorden die niet aansloten op het mailtje wat ik naar hun verzonden had. Daarnaast werd ik telkens doorverwezen naar hun standaard retour procedure waarin staat dat ik de retour kosten zelf moet betalen. Slechte klantenservice en het is nog maar de vraag of ik mijn volledige aankoopbedrag inclusief retourkosten van hen terug krijg.

 
 
 
 

Iets besteld op deze site. Na overweging te...

Anoniem op 3-11-2015 - Ordernummer: 123456
Iets besteld op deze site. Na overweging te hebben genomen met de hoge verzendkosten. Die normaal via DHL veel lager zijn. Ze rekenen Post.nl tarieven erg raar. Maar okay ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling heb binnen 5 minuten gemaild. Want ja telefonisch contact is onmogelijk,nou zo iets raars roept eigenlijk al vragen op.

Zeggen ze dat er niks gewijzigd kan worden. Onvoorstelbaar. Doordat je dus niet kunt bellen kun je eigenlijk niks beginnen. Wat denk je moet je dus de retourkosten zelf betalen en dan ook nog eens weer 6.95 voor je nieuwe bestelling. Dat houd dus in 3 x 6.95 verzendkosten. Vind dit echt zeer slecht. Ik bestel hier nooit meer wat! Oh ja en waarom dan in je algemene voorwaarden vermelden dat je tijdig kunt annuleren als dit dus niet kan?

 
 
 
 

Levering vlot. Maar als je retour moet zenden...

Anoniem op 19-9-2015 - Ordernummer: 2265750
Levering vlot. Maar als je retour moet zenden omdat levering niet conform is wat op website staat ben je de pineut. Je moet zeuren waar je geld blijft en vervolgens proberen ze zich er eerst vanaf te maken met een waardebon omdat je zogenaamd geen correcte retourzending hebt gedaan terwijl dit geheel volgens het protocol op hun website is gebeurd.

 
 
 
 

Onjuiste maat geleverd men wilde eerst geen geld...

Anoniem op 25-8-2015 - Ordernummer: 2163552
Onjuiste maat geleverd, men wilde eerst geen geld terug geven. Pas na zeer veel aandringen en weken lang elke dag een e-mail sturen kreeg ik na 2 maanden mijn geld terug.

 
 
 
 

Ik heb hier een fiets aangeschaft maar beviel...

Anoniem op 24-4-2015 - Ordernummer: 2081022 - Gekocht: Radius plus
Ik heb hier een fiets aangeschaft maar beviel toch niet goed. Deze heb ik teruggestuurd maar is bij Internetbikes nooit aangekomen. Er werd beweerd dat mijn retourzending niet aangekomen was. Volgens Post.nl was hij wel afgeleverd. Aangetekende pakketten worden overigens daar niet geaccepteerd. Nu ben ik al mijn geld kwijt 999 euro excl. verzendkosten om precies te zijn. Kan dit bedrijf niet aanraden om een bestelling te doen.

 
 
 
 

Defect product geretourneerd voor garantie/herstel. Aan alle garantivoorwaardes...

Prins op 23-4-2015 - Ordernummer: 2158778 - Gekocht: Contigo Sheffield
Defect product geretourneerd voor garantie/herstel. Aan alle garantivoorwaardes voldaan. Aangetekend verzonden. Krijg ik enkele dagen teruggestuurd omdat zij dat hebben geweigerd. Je betaalt 8,60 euro om er zeker van te zijn dat het daar aankomt, weigeren zij dat. Met als reden dat opeens dat in hun voorwaarde staat. Stond namelijk ook niet vermeld in hun eerste email met gegevens over hoe je aan de garantie kan voldoen. Welk bedrijf in de wereld weigert aangetekende pakketten? Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Slechtste service ooit.

 
 
 
 

Ik heb een foutieve imbusset ontvangen. Gelukkig de...

Bart op 13-4-2015
Ik heb een foutieve imbusset ontvangen. Gelukkig de dag erop direct een nieuwe gekregen en mocht de foutieve behouden!

Klasse service dus.

 
 
 
 

Goedkoop en groot assortiment levering naar BelgiŽ gebeurde...

Scott op 31-3-2015 - Gekocht: Hardloopschoenen
Goedkoop en groot assortiment, levering naar BelgiŽ gebeurde snel. Met zorg verpakt.

 
 
 
 

Waardeloze service en onbetrouwbaar internet bedrijf. Ik heb hier...

Jan op 2-12-2013
Waardeloze service en onbetrouwbaar internet bedrijf.
Ik heb hier een jas besteld. Maat was niet ok, dus terug gestuurd met op het retour formulier vermeld dat ik mijn geld terug wil ontvangen met mijn rekening nummer erbij.

Via email gecheckt of de retourzending ontvangen was en dit werd bevestigd. Echter gaf men aan dat ik niet had vermeld voor welk product ik de jas wilde ruilen: ik reageerde hierop met de vraag om het bedrag terug te storten.

Na enkele malen over en weer ge-emailed met telkens vragen van hun kant om de boel te rekken en/of te ontwijken heb ik op een gegeven moment niets meer gehoord.

 
 
 
 

Volgens de wet kopen op afstand is een...

Anoniem op 11-5-2013 - Ordernummer: 2093033
Volgens de wet kopen op afstand is een winkel verplicht om binnen de bedenktermijn van een week je geld terug te geven als een product niet bevalt. Dit krijg je bij Internetbikes Bladel dus niet voor elkaar.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie