Informatique ervaringen en reviews

Informatique is opgericht in 1995 en verkoopt een uitgebreid assortiment computers, notebooks, componenten, netwerkapparatuur, randapparatuur, digitale fotografie, dvd en games uit voorraad. In onze winkels, telefonische verkoop en via email staat een gemotiveerd team van medewerkers voor u klaar met een passend advies. Om en nabij de beide winkels is voldoende gratis parkeergelegenheid. Heeft u telefonisch of via deze website besteld, dan kunt u bij onze afhaalbalie naast de winkel snel en efficiënt uw bestelling ophalen.

Bij Informatique komt u door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit nooit voor verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch eens tegenzitten, dan staan onze helpdeskmedewerkers 6 dagen per week telefonisch voor u klaar.

Is Informatique betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Informatique betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 7 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Dure stoel besteld, blijkt beschadigd

Geschreven op 2 april 2021

Dure stoel besteld. Blijkt beschadigd. Ik vraag om een vervangend onderdeel. Geef aan dat dit redelijk urgent is vanwege RSI klachten. Moet eerst het defect onderdeel retour sturen waardoor ik de stoel niet goed kan gebruiken in de tussentijd. Maar oké. Er wordt mij verzekerd dat dit snel wordt vervangen. Na meer dan een week wachten nog steeds geen vervangend onderdeel binnen. Na telefonisch contact wordt heel makkelijk excuses aangeboden, de urgentie totaal niet erkend en wordt ook nog eens aangegeven dat het onderdeel dat AL binnen is pas volgende week opgestuurd en geleverd kan worden.

Onbegrijpelijk. Ik geef nog alternatieve suggesties (spoedopdracht, andere koerier) maar dat zou allemaal niet mogelijk zijn. Onzin. Wel mogelijk. Alleen is de wil er niet. Dat bleek wel uit het telefoongesprek. Excuses aanbieden maar het totaal niet menen. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel. Wil je alleen een stoel kopen. Bestel vooral hier. Gaat top en snel. Wil je ook goede klantenservice voor als er wat mis is. Bestel hier dan vooral niet!

Bij aankomst van een artikel bleek deze al geopend geweest

Geschreven op 17 maart 2018

Helaas moet ook ik bekennen dat Informatique slechte service levert. Bij aankomst van een besteld artikel, bleek deze al geopend geweest te zijn en er zat schade op. Kan gebeuren natuurlijk... ook ik heb wel eens iets van een webshop retour gestuurd. Het antwoord was echter dat dat niet kon en zijn niet bereid tot het zoeken naar een passende oplossing. En zoals ik wel vaker over ze lees: voor hun 10 anderen.

1 dag na aankoop een toetsenbord teruggebracht

Geschreven op 14 november 2017

1 dag na aankoop een toetsenbord teruggebracht, personeel neemt product mee naar een achterkamer om het te beoordelen, komt terug en constateert dat er krasjes op de hoogglans van het numerieke toetsenbord zijn gekomen.

Daarop besluit Informatique een fee van 15% van het aankoopbedrag in rekening te brengen. Een slechte manier van service verlenen aan je klant die het product na 1 dag terug brengt. Service is het terug betalen van het aankoopbedrag aan de klant, vervolgens het product weer te koop zetten en je winstmarge op dit item minderen. Zo heb je twee tevreden klanten. Slecht dit.

In december 2014 een HP M251nw gekocht

Geschreven op 3 januari 2017

In december 2014 bij Informatique een HP M251nw kleuren Laserjet besteld. Sinds enige tijd geeft deze printer strepen op de pagina's tijdens het printen. Eerst dachten we aan de toner cartridges. Gisteren zagen we dat er een beschadiging zit in een aandrukrol van de fuser eenheid. Deze zou volgens opgave 100.000 pagina's mee moeten gaan. Er zijn nu nog geen 10.000 pagina's mee geprint.

Destijds is deze printer aangeschaft voor de eenmanszaak van mijn vrouw. Nu beroept Informatique zich erop dat er dan andere garantievoorwaarden van toepassing zijn. Nooit eerder iets over te horen gekregen trouwens. Zowel HP als Informatique laten ons nu vallen als een baksteen.
Nu maar besloten om bij een andere leverancier een printer te kopen van een ander merk.

Lessons learned: Koop nooit meer iets bij Informatique, koop nooit meer iets van HP, Kijk goed naar de verkoopvoorwaarden en bij twijfel vraag schriftelijke toelichting. Soms is het beter iets als particulier aan te schaffen.

Daar een nieuwe epson printer gekocht die bleek...

Geschreven op 2 augustus 2012

Daar een nieuwe epson printer gekocht die bleek defect.
Service is om te huilen, Epson blijkt nooit om te ruilen maar te repareren, na 2 weken lag de printer nog bij Informatique en moet ooit een keer naar Epson. Informatique neemt arrogante houding aan en doet niets voor (ex)vaste klant.

Vandaag 3 prima geprijsde Logitech HD webcams C510...

Geschreven op 22 juli 2011

Vandaag 3 prima geprijsde Logitech HD webcams C510 gekocht. De afwikkeling per mail is werkelijk subliem. Eerst een mail met tips voor ophalen van het bestelde om niet te lang te hoeven wachten, mocht het druk zijn. Daarna een orderontvangstbevestiging en tot slot een orderbevestiging ontvangen om aan te geven dat het spul klaarstaat om op te halen. Mijn complimenten.

Snelle en correcte levering. Alleen jammer dat product...

Geschreven op 15 april 2011

Snelle en correcte levering. Alleen jammer dat product op voorraad stond, maar omdat ik 2 stuks bestelde werd de order toch niet uitgeleverd. Misschien ook op de website vermelden hoeveel producten exact op voorraad zijn?

Maar telefonisch werd het snel opgelost en het artikel vervangen door een product dat wel op voorraad was. Dus dat werkte erg snel en netjes!

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Informatique en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.informatique.nl

Jouw ervaring met Informatique

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Informatique. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Bagageonline
lees 17 ervaringen
Spartoo
lees 28 ervaringen
Shoetime
lees 4 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.