MaxiAxi ervaringen en reviews

MaxiAxi is de meest complete winkel voor al je geluid en licht producten. De specialist in speakers, DJ gear, versterkers, lichteffecten, car audio en nog veel meer is voor de allerlaagste prijs verkrijgbaar. Bij MaxiAxi.com krijg je advies bij het maken van je keuze en wanneer je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Niet alleen voor technische vragen maar ook voor hulp bij het samenstellen van complete installaties. Onze experts helpen met alle plezier.


Adresgegevens

Website www.maxiaxi.com

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

MaxiAxi is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van MaxiAxi is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 3 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met MaxiAxi

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over MaxiAxi en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij MaxiAxi betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij MaxiAxi betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 3 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Vandaag besteld en morgen in huis werkt prima

Tom op 15-1-2018
Vandaag besteld en morgen in huis werkt prima. Service ook! Apparatuur werkte na een tijdje draaien niet goed meer, als ik hem daarna uit/aan zette deed hij het weer. Niet hele duidelijke klachten maar product werd zonder nadenken omgeruild. Erg blij mee!

 
 
 
 

Leveren niet als beloofd de volgende dag

Asma op 29-9-2017 - Ordernummer: 100091587
Leveren niet als beloofd de volgende dag. Hoe het komt interesseert me niet. Maak het op voorhand duidelijk met sirenes en zwaailichten. Niet laten bestellen en dan op de dag van levering na gebeld te hebben te horen krijgen. Nee. Sorry pech.

 
 
 
 

Mijn ervaringen met MaxiAxi zijn uitstekend na mijn...

K. van Gool op 28-1-2016 - Gekocht: Beamz Intibar
Mijn ervaringen met MaxiAxi zijn uitstekend na mijn eerste bestelling. Baxshop is de bekende leverancier voor DJ apparatuur maar bij Maxi vind je soms verrassend geprijsde aanbiedingen. Mijn Beamz Intibar 800 werkt naar behoren en werd binnen 2 dagen geleverd in BelgiŽ. Erg tevreden!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie