Keller-sports ervaringen & reviews

Op Keller-sports.nl bieden wij je een unieke shopping ervaring met de beste tennis, running en fitness equipment. Met meer dan 30 merken en 100.000 artikelen voorziet Keller-Sports iedere klant in zijn behoeften. Neem nu een kijkje in onze online webshop en zie onze beste artikelen van Nike, Adidas, Asics en Wilson en nog veel meer. Gratis verzending al vanaf 75 euro! Wij verheugen ons je in onze webshop te kunnen verwelkomen.

Is Keller-sports betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Keller-sports betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 52 andere consumenten. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Zeer slecht ik moest veel dagen wachten

Geschreven op 27 juni 2017

Zeer slecht, ik moest veel dagen wachten tot mijn bestelling verstuurd worden (veel communicatie met hun waardeloze klantenservice gehad, en nooit iets duidelijk). Eindelijk heb ik UPS tracking nr gekregen. Daarna dagen proberen om te traceren, geen resultaat. Moest weer met hun klantenservice contact nemen (ze beantwoorden emails erg slecht, dus ik moest bellen) en genius van klantenservice eindelijk tegen mij gezegd dat ze had mij verkeerde UPS tracking nummer verstuurd (omdat ze had geen andere nummer - ze wiste toen dat het was verkeerde nummer. No comments). Na 2 weken heb ik mijn bestelling thuis, erg gefrustreerd en nooit excuses van hun krantendesk gekregen. Ik zal nooit nooit nooit daar iets bestellen.

Onlangs hebben wij contact gehad over defecte schoenen

Geschreven op 13 juni 2017

Onlangs hebben wij contact gehad over defecte schoenen welke zijn gaan scheuren bij 1000km aan beiden kanten van de schoenen en ook aan beide voeten. Dit duid duidelijk op een fabricagefout en niet op reguliere slijtageplekken. Ze zeiden dat het opgelost zou worden met 3-4 weken inmiddels zijn wij al vele weken verder (melding klacht 24 april) en het blijft nog stil. Ik krijg alleen te horen dat de de klacht bij de leverancier ligt en er nog geen reactie is.

Nou laat ik de leverancier nu eens benaderd hebben en deze belde mij binnen 2 dagen terug. Ik moest de reactie van Kellersports afwachten en de leverancier op de hoogte houden. Mij is dan ook een raadsel waarom ik niks van ze hoor. Zeer bedroevende gang van zaken zo... lijkt wel dat er niet aan de klantvriendelijkheid of garanties word gedacht.

In tegenstelling tot de vele reviews...

Geschreven op 15 februari 2017

In tegenstelling tot de vele reviews die het contact met Keller sports niet goed vonden heb ik juist super goede service via mailcontact gehad met de medewerkers! Er ging iets mis met mijn bestelling, en zij mailde mij uit zichzelf om contact op te nemen over de mislukte bestelling, waarop ik alle vragen kon stellen en zij altijd binnen 24 uur reageerde! (wel in het Engels). Uiteindelijk heb opnieuw een bestelling kunnen plaatsen. Levering is binnen 5 dagen ontvangen. Top service!

Hebben 18 januari jl. een bestelling gedaan

Geschreven op 28 januari 2017

Hebben 18 januari jl. een bestelling gedaan en betaald en nog steeds niks ontvangen. We hebben al 2 keer gebeld waar de bestelling blijft maar nog niks gehoord.

Levering met UPS duurt een paar dagen

Geschreven op 21 oktober 2016

Levering met UPS duurt een paar dagen deze gaan niet bij de buren proberen. Retour kosten moet jezelf betalen. De service desk neemt de telefoon niet op meerdere keren 20 minuten in de wacht en dan wordt je verbroken. Per email reageren ze bijna ook niet. Als ze wel reageren gaan ze niet op de vragen in. Zit nog te wachten op mijn geld van retour gestuurde schoenen. Bevestiging van ontvangst van de retourzending geven ze niet, wanneer ik me geld krijg ook niet.

Al meer dan een week aan het wachten...

Geschreven op 22 augustus 2016

Al meer dan een week aan het wachten op bestelling. Gebeld: doorverwezen naar email of chat. Email: geen antwoord. Chat: Geen enkele reactie, ook niet na heel lang wachten. Inmiddels 2 emails ontvangen dat mijn bestelling verstuurd is. Vreemd want hier zitten meerdere dagen tussen. Volgens mij een zoethoudertje. Track Trace van UPS werkt ook niet. Hopeloos, heb echt spijt dat ik hier besteld heb.

Bij Keller op 12-7 schoenen besteld

Geschreven op 3 augustus 2016

Bij Keller op 12-7 schoenen besteld en per ideale betaald. Na 2 weken de telefoon gepakt. Daar kreeg ik te horen dat ik een mail moest sturen. Na 3 mails inclusief een afschrift van mijn rekening waarop de betaling aan Keller is te zien inclusief alle bestelgegevens, geen enkele reactie ontvangen. Dus opgelicht voor 75 euro is dan ook mijn conclusie!

Ik heb slechte reviews over dit bedrijf gelezen...

Geschreven op 10 februari 2016

Ik heb slechte reviews over dit bedrijf gelezen, maar dacht dat het mij niet zou overkomen. Dus wel. Schoenen besteld, track en trace ontvangen die niet werkte, weer niet, nog steeds niet. Gebeld met het Nederlandse nummer van de Klantenservice. Nadat ik meerdere dagen heel lang in de wacht ben gezet (u bent de eerstvolgende....), ben ik maar gaan mailen.

Uiteindelijk een reactie ontvangen. Track en trace code moest gereset worden of zoiets. Maar helaas, nog steeds werkte het niet. Na heel veel heen en weer gemail kreeg ik een reactie dat mijn schoenen plotseling niet meer op voorraad waren. Toch raar, want ze waren toch al verstuurd? Nu wacht ik al dagen op mijn geld wat terug gestort zou worden.

Ik was ontevreden omdat er geen enkel contact...

Geschreven op 17 januari 2016

Ik was ontevreden omdat er geen enkel contact mogelijk was over niet geleverde sportschoenen. Dacht dat ik mijn geld kwijt was, maar... na twee weken stonden ze plots voor mijn deur. Kom op Keller, een mailtje of telefoontje beantwoorden is toch nog van het moeilijkste niet !? Levering kan misschien ook iets sneller.Ben wel blij natuurlijk, eind goed al goed, of toch bijna.

Heb op 4 januari 2016 bestelling geplaatst en...

Geschreven op 12 januari 2016

Heb op 4 januari 2016 bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Telefonisch contact: na 1 uur in de wacht hebben gezeten, eraf gegooid. Track en trace functie werkt niet. Waardeloos. Nu maar hopen dat ik mijn bestelling überhaupt nog binnenkrijg. Recensies op diverse sites zijn niet positief. Ik vrees het ergste.

Na een dikke week wacht ik op eerste...

Geschreven op 12 januari 2016

Na een dikke week wacht ik op eerste reactie van Keller Sports. Mails onbeantwoord, telefoonnummer afgesloten, track en trace afgesloten. Ik vrees het ergste, 120 euro down the drain.

Bestelling op zich qua levering in orde. Echter...

Geschreven op 6 januari 2016

Bestelling op zich qua levering in orde. Echter op 10-12-2015 1 paar bestelde schoenen teruggestuurd. Niks meer van gehoord en geen geld terug. Na het versturen van een mail kreeg ik wel opeens antwoord (in het engels) dat de schoen er waren en ze het bedrag terug gingen storten. Dit was op 30-12-2015. Nu 06-01-2016 nog steeds niks ontvangen en maar weer gemaild. Ronduit waardeloos dus

Het is een goede betrouwbare webshop en een...

Geschreven op 2 december 2015

Het is een goede betrouwbare webshop en een redelijke verzending snelheid.

Ben wel tevreden over Keller maar alleen de...

Geschreven op 29 november 2015

Ben wel tevreden over Keller, maar alleen de financiele afhandeling bij retourzendingen duurt te lang, ca 3 a 4 weken.

Alles klopt goede verpakking prima service....

Geschreven op 27 november 2015

Alles klopt, goede verpakking, prima service.

Dit is de tweede keer dat ik mijn...

Geschreven op 19 november 2015

Dit is de tweede keer dat ik mijn tennis spullen via Keller Sports besteld heb. Ik wou echt dat ik deze site eerder ontdekt had! Ze hebben lage prijzen voor merkproducten. En de kwaliteit is gewoon goed! Tennisrackets in de aanbieding voor maar 5 euro! Super blij met mijn racket en de andere tennis artikelen die ik via deze site heb besteld. Dit wordt zeker niet mijn laatste bestelling. Op Nederlandse websites vind je deze prijzen niet snel. Levering ook prima. Niks op deze site aan te merken! Gewoon een top site!

Alles behalve tevreden. De klantenservice is wel netjes...

Geschreven op 5 november 2015

Alles behalve tevreden. De klantenservice is wel netjes maar zeker niet service verlenend. Een of andere vage creditcard safety test waarbij je zelf moet bellen. Daarna krijg je te horen dat iets niet meer op voorraad is. Dagen laten krijg je een verzendbewijs, echter geen verzending, opnieuw contact gezocht. Oh nee er is nog iets niet op voorraad. Waardeloos! Hele bestelling geannuleerd!

Met drie tennis spelende kinderen ben ik constant...

Geschreven op 24 september 2015

Met drie tennis spelende kinderen ben ik constant in de stad in sportzaken om een vermogen uit te geven aan hun outfit. Totdat een andere moeder suggereerde om eens op de website van Keller Sports te kijken. Ik kan nu vanuit mijn luie stoel thuis shoppen en heb zelfs nog meer keuze dan in een klassieke winkel!

Een week geleden heb ik een herenshirt bij...

Geschreven op 19 augustus 2015

Een week geleden heb ik een herenshirt bij u besteld. Tot nu toe heb ik niets ontvangen. Ook geen berichten van verzending. Het shirt is op woensdag 12 augustus al afgeschreven van mijn rekening. Per telefoon bent u niet bereikbaar. Ik hang nu al 15 minuten in de wacht. Per mail krijg ik bericht dat ik binnen 48 uur bericht zal ontvangen. Ook dat is tot op heden niet gebeurd.

Als u niet snel op dit bericht reageert, schakel ik de Consument en zal ik via social media mijn onvrede over uw dienstverlening uiten.

Hardloopbroekje besteld na twee keer dragen liet de...

Geschreven op 10 augustus 2015

Hardloopbroekje besteld, na twee keer dragen liet de naad los. Geprobeerd contact op te nemen via de mail, continu een standaard mail dat er niemand beschikbaar is, mail wordt ook niet beantwoord. Telefonisch ook niet bereikbaar. Kortom, geld kwijt? Overigens vermoed ik dat de positieve recensies hier van Keller Sports zelf zijn.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Keller-sports en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.keller-sports.nl

Jouw ervaring met Keller-sports

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Keller-sports. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

AllesvoorBBQ
lees 3 ervaringen
Keller-sports
lees 52 ervaringen
Cameraland
nog geen ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.