Megekko ervaringen en reviews

Megekko is dé webshop voor de echte man met veel verschillende producten van computer hardware tot gereedschap en van electronica tot barbecues, Megekko heeft het! Wij richten ons op de echte man en dat zie je terug in onze uitingen en in ons assortiment. Wij hebben geen dure telefonische helpdesk en bieden ook geen aan huis services. Dit zie je terug in onze prijsstelling. Megekko is snelgroeiend en in het afgelopen jaar hebben wij 70% omzetgroei doorgemaakt. Wij leveren orders die geplaatst zijn voor 22:30 nog de volgende dag uit.


Adresgegevens

Website www.megekko.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Megekko is aangesloten bij het Webshop keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Meer informatie vind je op www.keurmerk.info

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Megekko is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 4 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Megekko

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Megekko en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Megekko betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Megekko betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 4 beoordelingen van consumenten ontvangen.

2 keer over beschadigd product geleverd

Anoniem op 1-8-2019 - Ordernummer: M589749 - Gekocht: Leopold Vienna grillkoffer
2 keer over beschadigd product geleverd. Wel snelle levering van producte. Bij levering product kapot ging om een leopold BBQ koffer 18-delig. De koffer was van buiten beschadigd zat een grote scheur in en aan de zijkant lag het plaatje half los.De doos zelf zag er keurig uit. Retour aangevraagd netjes geholpen. Ik moest alleen wel zelf de retour kosten betalen. Ze hebben snel weer een nieuwe koffer verstuurd. Hartstikke mooi dacht ik. Maar ook deze koffer van buiten lichte beschadiging en van binnen alle klittebandhouders stuk. het mes waar normaal een plastic omzit voor veiligheid lag eraf en het mes had zijn eigen houder kapot gesneden. ook lichte beschadiging aan bekleding. Weer een retour aangevraagd om mijn geld terug te krijgen plus de retourkosten.

 
 
 
 

Anoniem op 20-5-2019 - Ordernummer: ME1705190111
Alles prima verlopen! AOC Monitor en een toetsenbord besteld, netjes alles de volgende dag geleverd tegen de beste prijs die ik kon vinden op internet. Service heb ik verder niet nodig gehad.

 
 
 
 

Weet nu waarom de prijzen goedkoper liggen

Jan Anwar op 29-1-2019
Weet nu waarom de prijzen goedkoper liggen, de service is waardeloos. Ik bestel voor 500,00 spullen, en die zouden dinsdag 29 januari worden geleverd. Op 28 januari krijg ik zelfs nog een mail waarin staat dat alles op voorraad is, en dat de datum van de 29e nog steeds doorgaat.

Ik neem vrij van mijn werk om thuis te kunnen zijn, en mijn werk PC te kunnen maken. en ik mail om 12 uur en om half 3, of ze weten hoe laat het bezorgd wordt, en ik krijg pas om 15:15 een mail, dat het bestelde voorwerp, nu net pas binnen is, en nu pas verstuurd wordt?! zit ik gewoon een hele dag thuis, en hoor pas einde middag dat dit voor snot is. En vervolgens kan er niets meer af, dan alleen excuses.
Geen compensatie of iets dergelijks. Kan ik weer een dag niet werken, en weer een dag thuis zitten wachten.

 
 
 
 

Ik had me vergist met het bestellen

Jos Jonkers op 10-10-2018 - Ordernummer: ME0310180040 - Gekocht: Panasonic Batterij oplader
Ik had me vergist met het bestellen van een verkeerd product. Om te kunnen retourneren moet je een retourverzoek invullen. (nog nooit bij andere webshop hoeven doen). Het verzoek werd geweigerd, omdat ik een bedrijfsnaam had ingevuld, en het herroepingsrecht alleen geldt voor consumenten.

Ik heb me dus vergist bij bestellen, en Megekko neemt het niet terug. Men was ook niet bereid om een alternatief te bieden, bijvoorbeeld met een waardebon voor een ander product. Erg slechte service dus.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie