Nedgame ervaringen en reviews

Nedgame is dé online gameshop met verreweg het grootste assortiment van Nederland. Alles wordt snel uit voorraad geleverd, naast nieuwe games en accessoires onderscheiden zij zich ook door de verkoop van import en gebruikte games. Doordat de prijzen vaak ver onder de adviesprijs liggen en het assortiment zo enorm uitgebreid is vind je hier altijd wel iets leuks.


Adresgegevens

Website www.nedgame.com

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Nedgame is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 36 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Jouw ervaring met Nedgame

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Nedgame en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Nedgame betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Nedgame betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 36 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Zoals altijd werd het product vliegensvlug en netjes...

Lucas op 30-12-2015 - Ordernummer: 20198492
Zoals altijd werd het product vliegensvlug (en netjes verpakt) geleverd. Goed assortiment, prima prijzen, acceptabele verzendkost

 
 
 
 

Je moet hun producten installeren op steam maar...

Michel op 15-7-2015 - Ordernummer: 20151224 - Gekocht: Flight simulator
Je moet hun producten installeren op steam maar dat werkt niet. Ze eemen daar echter geen verantwoordelijkheid voor en zeggen dat je maar moet Googelen om het uit te zoeken. en geven een link naar de steam site -en die werkt dus niet.

 
 
 
 

Snelle levering en deskundigehid in de winkel. Zeer...

c splinter op 5-10-2014 - Ordernummer: 20077340 - Gekocht: spel ps 3 palnt vs zombies
Snelle levering en deskundigehid in de winkel. Zeer tevreden over Nedgame.

 
 
 
 

Ik heb bij Nedgame een playstation 4 +...

Maarten Huijsmans op 29-9-2014 - Ordernummer: 20051976
Ik heb bij Nedgame een playstation 4 + Watch dogs besteld. Ik kon mijn bestelling snel ophalen en de service was erg goed. Er werd goed geholpen en de werknemers waren zeer vriendelijk. Mijn complimenten!

 
 
 
 

Ik kom al jaren bij de Nedgame in...

Remko Flore op 29-9-2014 - Ordernummer: Bonnr 764983 - Gekocht: Mario Kart 8
Ik kom al jaren bij de Nedgame in Apeldoorn. Ze zijn niet groot behuisd, maar weten in de ruimte die ze hebben een zeer groot assortiment te houden. Niet alleen de nieuwste games en hardware, maar ook retro-games.

Hun site is eenvoudig en je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Bestellingen worden vlot geleverd en bij pre-orders ligt je game op de dag van de release in de brievenbus. En de prijzen zijn over het algemeen lager dan bij de meeste andere ketens.

 
 
 
 

Ik ben hier al jaren vaste klant en...

Denise op 29-9-2014 - Ordernummer: 20065851 - Gekocht: Hyrule Warriors Limited Edition
Ik ben hier al jaren vaste klant, en werd vorige week weer herinnerd waarom ik hier zo graag kom. Vorige week kwam Hyrule Warriors uit, waarvan ik de limited edition had gereserveerd (ordernr #20065851). Bij een pre order van een normale game krijg je er een gratis kostuumset bij. Ik dacht ook bij de Limited, dit was niet zo, maar als service kreeg ik dezelfde dag nog via de mail een code. Supersnelle service! Ik als Nintendo-fan en mijn vriend als Playstation fan gaan nooit ergens anders naartoe.

 
 
 
 

Ik heb laatst 20-09-2014 een Nintendo 2DS gekocht...

Tessa op 29-9-2014 - Ordernummer: 7708646
Ik heb laatst (20-09-2014) een Nintendo 2DS gekocht bij Nedgame in Utrecht. Ik zat heel erg te twijfelen tussen die en een Nintendo 3DS. De jongen in de winkel heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd, want ik zou ontzettende last hebben gekregen van de 3D-functie. En als ik geen gebruik maak van de 3D-functie is een Nintendo 2DS natuurlijk een uitkomst (scheelt ook veel geld!). Zonder zijn hulp was het niet gelukt! Ik ben ontzettend blij met de aankoop en de fijne prijs-kwaliteitsverhouding bij Nedgame. In 1 woord: TOPPER!

 
 
 
 

Nedgame is een winkel waar ik blijf terugkomen....

Chantal op 28-9-2014 - Ordernummer: 20054870
Nedgame is een winkel waar ik blijf terugkomen. Vaak vind ik hier de games die niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn.
Naar mijn ervaring vriendelijk personeel dat graag de tijd voor je neemt in de filialen Arnhem en Nijmegen. Dit onderscheid Nedgame van vele andere (online)winkels. Ik word goed op de hoogte gehouden van mijn bestellingen. De verzending is vlot en games worden goed verpakt om schade te voorkomen! Kortom, goede service!

 
 
 
 

Ik stond verbaasd van de snelle levering van...

Desiree op 28-9-2014 - Ordernummer: 20040915
Ik stond verbaasd van de snelle levering van gebruikte games van Nedgame. Ik had zelf Alice Madness Returns op een vrijdagochtend besteld. Bij de leveringsinformatie stond erbij dat die een levering had van 8 tot 15 werkdagen, tot verbazing kwam deze al de dinsdag gelijk binnen. De game was netjes verpakt in een bubbeltjes enveloppe en in zeer goede staat.

Echter heb ik dit spel via de webwinkel besteld, maar ik vind het ook erg leuk om naar jullie winkel te gaan. Zelf ga ik altijd naar Amersfoort, omdat ik daar dichtbij woon. En vind het gewoon leuk dat er nog echte gamewinkels bestaan, waar ze action figures in vitrines hebben en allerlei game accessoires.

 
 
 
 

Deze winkel steekt met kop en schouders boven...

Chantal Peerboom op 28-9-2014 - Ordernummer: 20068118 - Gekocht: Stategy Guide Tales of Xillia 2
Deze winkel steekt met kop en schouders boven andere gamewinkels uit! Hun assortiment veel uitgebreider dan andere gamewinkels. Je kan er games vinden van meer dan 25 jaar geleden maar ook de collectors editions van de nieuwste games. Ook hebben ze special editions van allerlei games die je normaal niet tegenkomt. Plus een brede selectie van merchandise. Dat hoef je natuurlijk niet allemaal te kopen maar het is leuk om een kijkje te nemen in de winkel om te zien wat voor bijzonders ze hebben.

Als je op zoek bent naar een limited edition dan heb je grote kans dat je hem nog kan krijgen bij Nedgame wanneer hij ergens anders uitverkocht is. En mocht je via internet bestellen dan heb je vaak je bestelling de volgende dag al in huis. Zelf bestelde ik de strategy guide van Tales of Xillia 2 en die bezorgden ze al voor de release van de game! Het personeel is ook altijd vriendelijk, behulpzaam en ze hebben veel achtergrondkennis, dus je kan er altijd terecht met vragen.

 
 
 
 

Nedgame is echt een super goede game winkel....

Tristan Sjoerds op 28-9-2014 - Ordernummer: 7708923
Nedgame is echt een super goede game winkel. Groot assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel met goede prijzen. Ik koop vaak mijn games hier, en ben altijd tevreden of het nou afhalen of verzenden is Nedgame regelt het goed. Mijn laatste aankoop was voor de PSvita, en ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst.

 
 
 
 

Ik kom nu sinds een aantal jaren bij...

Peter Litmaath op 28-9-2014 - Ordernummer: 7713744 - Gekocht: Hyrule Warriors
Ik kom nu sinds een aantal jaren bij Nedgame Groningen. Er staan hier naast de nieuwste games, ook veel retro games en merchandise. Erg veel keuze, dus grote kans dat je hier vindt wat je zoekt. Daarnaast is de webshop overzichtelijk, en komen pre-orders altijd op tijd binnen, en met normale bestellingen heb ik ook nog nooit problemen gehad!

 
 
 
 

Op tijd bezorgt de site ziet er goed...

Stephan van Dijk op 26-9-2014 - Ordernummer: 20076152
Op tijd bezorgt, de site ziet er goed en opgeruimd uit, ze hebben goede aanbiedingen en acties en de mogelijkheid op je bestelling op te halen in de winkel. Ook hebben ze veel leuke game merchandise naast de games. Een erg goede winkel.

 
 
 
 

Levering gewoon op de aangegeven tijd. En dat...

Tim van der Plas op 26-9-2014 - Ordernummer: #20060807 - Gekocht: AC4 Black Flag
Levering gewoon op de aangegeven tijd. En dat voor een hele schappelijke prijs. Pakket was ook helemaal in orde. Deze site is zeker een aanrader!

 
 
 
 

Deze week nog Fire Emblem Awakening gekocht voor...

Chelsey op 26-9-2014 - Ordernummer: 20076572 - Gekocht: Fire Emblem Awakening
Deze week nog Fire Emblem Awakening gekocht voor de 3DS bij Nedgame, voorheen ook andere games en (handheld) consoles aangeschaft waarvan 1 tweedehands, die tot op heden nog uitstekend werken! Ondertussen is de shop gewoon een standaard begrip voor mij geworden, het is fijn overzichtelijk, snel, en gewoon vertrouwd.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie