Office-deals ervaringen en reviews

In de webshop van Office-Deals.nl vind je het meest complete assortiment kantoorartikelen van Nederland, tegen een concurrerende prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de kantoor verbruiksmaterialen. Momenteel beschikken wij over een assortiment van 18.000 verbruiksmaterialen en dit neemt nog steeds toe. Klanten kunnen dus al hun kantoorartikelen bestellen op één adres. Ons motto is ook: kantoorartikelen, wij gaan een stap verder. Geen verborgen kosten, dus je weet direct waar je aan toe bent.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Office-deals!


Adresgegevens

Website www.office-deals.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Office-deals is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Office-deals is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 15 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Office-deals

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Office-deals en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Office-deals betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Office-deals betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 15 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Levertijden worden niet gehaald

Hans op 14-10-2016 - Gekocht: A5 mappen
Levertijden worden niet gehaald, na klacht krijg ik mijn bestelling (a 48 euro) 2x maar moest het wel zelf ophalen bij een DHL distributiecentrum. Vervolgens eist men dat ik de hele dag thuis blijf zodat hun bezorger de dubbele bestelling kan ophalen. Natuurlijk deze bezorger tijdens een werkdag gemist en nu moet ik zelf pakje maken en terugsturen in de hoop portokosten ooit terug te krijgen. Belachelijke service. Zal er voor mijn bedrijf nooit meer iets komen.

 
 
 
 

Ik ben niet tevreden aangegeven levertijden worden niet...

Anoniem op 26-11-2015 - Ordernummer: facn. 100283218 - Gekocht: Tekenpennen
Ik ben niet tevreden, aangegeven levertijden worden niet nagekomen en als je de 13,35 excl. btw extra betaalt voor een snellere levering, komt men dit ook dit ook niet na. Levering binnen 24 uur +extra kosten is 50 uur, waardeloos bedrijf.

 
 
 
 

Voor Kerst 2014 2 microfoons besteld. Krijg bericht...

Anoniem op 16-3-2014 - Ordernummer: 250877
Voor Kerst 2014 2 microfoons besteld. Krijg bericht dat het in backorder staat. Na een week of drie weer gemaild en kwam naar voren dat levering gepland staat op 27 februari 2014. een week na 27 februari nog maar eens gevraagd wanneer geleverd. het is nu 16 maart 2014, 2,5 maanden verder en... U raad het al. Geen antwoord of bericht. De vraag is nu waarom het stil blijft. Ik wil nu wel mijn geld terug. Ik weet nu niet meer in welk jaar dit geleverd gaat worden, de maand die is opgegeven klopte ook al niet.

 
 
 
 

Bijzonder slechte service. 2,5 wk na bestelling niets...

Ontevredenklant op 13-12-2011
Bijzonder slechte service. 2,5 wk na bestelling niets vernomen en zelf maar eens gebeld. Beloofd werd dat de bestelling binnen een week geleverd zou worden. Hierbij ga ik aan dat, indien dit niet gehaald zou worden, ik de bestelling wil annuleren.

Weer 2 weken later een automatische mail gehad dat het product is verzonden, na 4 wkn! Na tel. contact gaf de beste man als argument aan. Ja meneer, de een neemt bij ons de telefoon aan en de ander verzend de goederen. Geen interen communicatie dus! Laat staan goed contact met de klant.

 
 
 
 

Vandaag verzendetiketten ontvangen ten eerste is de prijs...

Jan op 7-1-2011
Vandaag verzendetiketten ontvangen, ten eerste is de prijs veel te hoog, daar is nog overheen te komen, alleen de bestelling kwam pas na 13 dagen aan! Helaas waren het verzendetiketten met ronde hoeken (had ik niet gezien voor de tijd), hierdoor kon in ze niet gebruiken, kan ze niet terug sturen omdat ik de doos geopend had...

 
 
 
 

Via internet het een en ander besteld maar...

Anne op 27-10-2010
Via internet het een en ander besteld, maar maanden later nog niks ontvangen. Meerdere keren gebeld en gemaild, maar nooit een goede reactie gehad of teruggebeld zoals beloofd. De laatste afspraak was het terugstorten van het al betaalde bedrag binnen 1 week, maar nu 3 weken later heb ik nog niks ontvangen.

 
 
 
 

Goot assortiment maar toch kan je heel snel...

Sjoerd Hoekstra op 17-8-2010
Goot assortiment maar toch kan je heel snel je artikelen vinden. De site is makkelijk toegankelijk en de levering is snel en goed ingepakt.

 
 
 
 

Veel producten maar vond precies wat ik nodig...

Teun van Gent op 5-7-2010
Veel producten, maar vond precies wat ik nodig had. Binnen 2 werkdagen in huis, precies zoals ze aanbieden. Heb nog een goede prijs betaald ook. Dit is echt een goede webwinkel

 
 
 
 

Laagste prijs en een snelle levering. Bovendien werkt...

Michel Lageweg op 27-6-2010
Laagste prijs en een snelle levering. Bovendien werkt de webshop zoals het zou moeten werken. Hier moet je echt zijn!

 
 
 
 

Goede shop snelle levering en de beste prijs....

Pascal op 22-6-2010
Goede shop, snelle levering en de beste prijs. Een echte aanrader

 
 
 
 

Op 19-2 een IP2700 besteld en betaald. Volgens...

Monique Veenstra op 22-3-2010
Op 19-2 een IP2700 besteld en betaald. Volgens de site waren er op voorraad. Na 2 weken wachten waarin ik regelmatig gemaild heb zonder terugkoppeling heb ik maar eens gebeld. Toen kreeg ik de mededeling dat er 2 weken later (week 11) geleverd zou worden. In week 11 geen printer. Weer gebeld. We bellen terug mevrouw.... niets gehoord !! Weer gebeld we bellen terug mevrouw. Mooi niet dus. Zelf maar weer gebeld toen was de printer ineens binnengekomen en zou hij de volgende dag geleverd worden............. Ik wacht af.
Dit was eens maar nooit weer !!

 
 
 
 

Ik heb een Brother MFC-8380DN besteld bij Office...

Mertens Bart op 18-2-2010
Ik heb een Brother MFC-8380DN besteld bij Office Deals vanuit België.
Goede prijs, goede levering, vriendelijke mensen.
In de toekomst zal ik zeker nog bij hen kopen.

 
 
 
 

Whitebord was beschadigd bij levering. Via telefonisch contact geregeld....

Nel op 7-2-2010
Whitebord was beschadigd bij levering.
Via telefonisch contact geregeld. De andere dag een gaaf exemplaar ontvangen. Het beschadige exemplaar heb de vereniging een plezier mee gedaan. Zoiets nog nooit meegemaakt.

 
 
 
 

Ik had 1 februari een bestelling gedaan bij...

Eduard op 4-2-2010
Ik had 1 februari een bestelling gedaan bij Office Deals en kreeg 3 februari de spullen netjes aangeleverd door GLS. De prijzen op deze site zijn ook bijzonder laag t.o.v. andere aanbieders. Dit is zeker een aanrader!

 
 
 
 

Een week na bestelling en betaling ruim EUR...

Harry Veenendaal op 26-1-2010
Een week na bestelling en betaling (ruim EUR 300) nog niets gehoord. Ook geen reactie op mijn reminder per email. Telefonisch alleen toezegging gehad dat ze het gaan uitzoeken.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie