Nedgame ervaringen & reviews

Nedgame is dé online gameshop met verreweg het grootste assortiment van Nederland. Alles wordt snel uit voorraad geleverd, naast nieuwe games en accessoires onderscheiden zij zich ook door de verkoop van import en gebruikte games. Doordat de prijzen vaak ver onder de adviesprijs liggen en het assortiment zo enorm uitgebreid is vind je hier altijd wel iets leuks.

Is Nedgame betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Nedgame betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 37 andere consumenten. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

2 stuks PS Plus jaar abonnement aangekocht

Geschreven op 30 november 2020

2 stuks PS Plus jaar abonnement aangekocht, maar de codes werken niet. Blijkt dat die enkel in Nederland werkzaam zijn. Daarop heb ik een terugbetaling gevraagd, maar dit werd geweigerd. Dit is niet klantvriendelijk.

Zoals altijd werd het product vliegensvlug en netjes...

Geschreven op 30 december 2015

Zoals altijd werd het product vliegensvlug (en netjes verpakt) geleverd. Goed assortiment, prima prijzen, acceptabele verzendkost

Je moet hun producten installeren op steam maar...

Geschreven op 15 juli 2015

Je moet hun producten installeren op steam maar dat werkt niet. Ze eemen daar echter geen verantwoordelijkheid voor en zeggen dat je maar moet Googelen om het uit te zoeken. en geven een link naar de steam site -en die werkt dus niet.

Snelle levering en deskundigehid in de winkel. Zeer...

Geschreven op 5 oktober 2014

Snelle levering en deskundigehid in de winkel. Zeer tevreden over Nedgame.

Ik heb bij Nedgame een playstation 4 +...

Geschreven op 29 september 2014

Ik heb bij Nedgame een playstation 4 + Watch dogs besteld. Ik kon mijn bestelling snel ophalen en de service was erg goed. Er werd goed geholpen en de werknemers waren zeer vriendelijk. Mijn complimenten!

Ik kom al jaren bij de Nedgame in...

Geschreven op 29 september 2014

Ik kom al jaren bij de Nedgame in Apeldoorn. Ze zijn niet groot behuisd, maar weten in de ruimte die ze hebben een zeer groot assortiment te houden. Niet alleen de nieuwste games en hardware, maar ook retro-games.

Hun site is eenvoudig en je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Bestellingen worden vlot geleverd en bij pre-orders ligt je game op de dag van de release in de brievenbus. En de prijzen zijn over het algemeen lager dan bij de meeste andere ketens.

Ik ben hier al jaren vaste klant en...

Geschreven op 29 september 2014

Ik ben hier al jaren vaste klant, en werd vorige week weer herinnerd waarom ik hier zo graag kom. Vorige week kwam Hyrule Warriors uit, waarvan ik de limited edition had gereserveerd (ordernr #20065851). Bij een pre order van een normale game krijg je er een gratis kostuumset bij. Ik dacht ook bij de Limited, dit was niet zo, maar als service kreeg ik dezelfde dag nog via de mail een code. Supersnelle service! Ik als Nintendo-fan en mijn vriend als Playstation fan gaan nooit ergens anders naartoe.

Ik heb laatst 20-09-2014 een Nintendo 2DS gekocht...

Geschreven op 29 september 2014

Ik heb laatst (20-09-2014) een Nintendo 2DS gekocht bij Nedgame in Utrecht. Ik zat heel erg te twijfelen tussen die en een Nintendo 3DS. De jongen in de winkel heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd, want ik zou ontzettende last hebben gekregen van de 3D-functie. En als ik geen gebruik maak van de 3D-functie is een Nintendo 2DS natuurlijk een uitkomst (scheelt ook veel geld!). Zonder zijn hulp was het niet gelukt! Ik ben ontzettend blij met de aankoop en de fijne prijs-kwaliteitsverhouding bij Nedgame. In 1 woord: TOPPER!

Nedgame is een winkel waar ik blijf terugkomen....

Geschreven op 28 september 2014

Nedgame is een winkel waar ik blijf terugkomen. Vaak vind ik hier de games die niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn.
Naar mijn ervaring vriendelijk personeel dat graag de tijd voor je neemt in de filialen Arnhem en Nijmegen. Dit onderscheid Nedgame van vele andere (online)winkels. Ik word goed op de hoogte gehouden van mijn bestellingen. De verzending is vlot en games worden goed verpakt om schade te voorkomen! Kortom, goede service!

Ik stond verbaasd van de snelle levering van...

Geschreven op 28 september 2014

Ik stond verbaasd van de snelle levering van gebruikte games van Nedgame. Ik had zelf Alice Madness Returns op een vrijdagochtend besteld. Bij de leveringsinformatie stond erbij dat die een levering had van 8 tot 15 werkdagen, tot verbazing kwam deze al de dinsdag gelijk binnen. De game was netjes verpakt in een bubbeltjes enveloppe en in zeer goede staat.

Echter heb ik dit spel via de webwinkel besteld, maar ik vind het ook erg leuk om naar jullie winkel te gaan. Zelf ga ik altijd naar Amersfoort, omdat ik daar dichtbij woon. En vind het gewoon leuk dat er nog echte gamewinkels bestaan, waar ze action figures in vitrines hebben en allerlei game accessoires.

Deze winkel steekt met kop en schouders boven...

Geschreven op 28 september 2014

Deze winkel steekt met kop en schouders boven andere gamewinkels uit! Hun assortiment veel uitgebreider dan andere gamewinkels. Je kan er games vinden van meer dan 25 jaar geleden maar ook de collectors editions van de nieuwste games. Ook hebben ze special editions van allerlei games die je normaal niet tegenkomt. Plus een brede selectie van merchandise. Dat hoef je natuurlijk niet allemaal te kopen maar het is leuk om een kijkje te nemen in de winkel om te zien wat voor bijzonders ze hebben.

Als je op zoek bent naar een limited edition dan heb je grote kans dat je hem nog kan krijgen bij Nedgame wanneer hij ergens anders uitverkocht is. En mocht je via internet bestellen dan heb je vaak je bestelling de volgende dag al in huis. Zelf bestelde ik de strategy guide van Tales of Xillia 2 en die bezorgden ze al voor de release van de game! Het personeel is ook altijd vriendelijk, behulpzaam en ze hebben veel achtergrondkennis, dus je kan er altijd terecht met vragen.

Nedgame is echt een super goede game winkel....

Geschreven op 28 september 2014

Nedgame is echt een super goede game winkel. Groot assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel met goede prijzen. Ik koop vaak mijn games hier, en ben altijd tevreden of het nou afhalen of verzenden is Nedgame regelt het goed. Mijn laatste aankoop was voor de PSvita, en ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst.

Ik kom nu sinds een aantal jaren bij...

Geschreven op 28 september 2014

Ik kom nu sinds een aantal jaren bij Nedgame Groningen. Er staan hier naast de nieuwste games, ook veel retro games en merchandise. Erg veel keuze, dus grote kans dat je hier vindt wat je zoekt. Daarnaast is de webshop overzichtelijk, en komen pre-orders altijd op tijd binnen, en met normale bestellingen heb ik ook nog nooit problemen gehad!

Op tijd bezorgt de site ziet er goed...

Geschreven op 26 september 2014

Op tijd bezorgt, de site ziet er goed en opgeruimd uit, ze hebben goede aanbiedingen en acties en de mogelijkheid op je bestelling op te halen in de winkel. Ook hebben ze veel leuke game merchandise naast de games. Een erg goede winkel.

Levering gewoon op de aangegeven tijd. En dat...

Geschreven op 26 september 2014

Levering gewoon op de aangegeven tijd. En dat voor een hele schappelijke prijs. Pakket was ook helemaal in orde. Deze site is zeker een aanrader!

Deze week nog Fire Emblem Awakening gekocht voor...

Geschreven op 26 september 2014

Deze week nog Fire Emblem Awakening gekocht voor de 3DS bij Nedgame, voorheen ook andere games en (handheld) consoles aangeschaft waarvan 1 tweedehands, die tot op heden nog uitstekend werken! Ondertussen is de shop gewoon een standaard begrip voor mij geworden, het is fijn overzichtelijk, snel, en gewoon vertrouwd.

Altijd als er een game uit komt die...

Geschreven op 25 september 2014

Altijd als er een game uit komt die ik per se wil hebben, ga ik meteen naar Nedgame. Vaak hebben ze een limited edition daarvan en zo niet, dan hebben ze altijd nog de actie dat als je een game pre-ordered dat je niet voor de verzendkosten hoeft te betalen. Vaak zijn de games ook 5 euro goedkoper dan in de andere winkels, zodat de spellen nog steeds goedkoper zijn dan ergens anders, ook als je wel verzendkosten moet betalen. Het feit dat ze de spellen dan ook nog eens een dag eerder leveren als je ze hebt ge-preordered maakt het helemaal perfect.

Ook kan je makkelijk contact met ze opnemen als er iets niet helemaal goed is gegaan of als je vragen hebt over bepaalde games. Meestal beantwoorden ze je vraag binnen 3 werkdagen, wat ik zelf erg goed vind en waar ik al meerdere keren gebruik van heb gemaakt. Het is dus erg handig om een account aan te maken en die vaker te gebruiken op hun website.

Het nieuwste spel wat ik heb besteld is Hyrule Warriors (Ordernummer 20073657) en ik ben heel erg tevreden met dat spel. Kortom: Ik raad Nedgame aan iedereen aan die in Nederland woont en zn spellen goedkoop en snel binnen wil hebben, met soms wat extras!

Tijdje terug de Limited Edition van Tales of...

Geschreven op 25 september 2014

Tijdje terug de Limited Edition van Tales of Xillia besteld. Alles was perfect verlopen, spel op tijd binnen en netjes verpakt.
Ik heb nu Super Smash Bros. 3DS besteld en verwacht zoals hiervoor weer een goede service!

Nedgame heeft een ruim assortiment aan games en...

Geschreven op 25 september 2014

Nedgame heeft een ruim assortiment aan games en heeft vaak goede deals. Ik koop hier bijna altijd mijn games en deze zijn altijd snel in huis! Ook de tweedehands games zijn altijd in goede staat! Als ik een site zou moeten aanbevelen voor games zou dat Nedgame zijn.

Koop mijn tweedehands spellen altijd bij de Nedgame....

Geschreven op 25 september 2014

Koop mijn tweedehands spellen altijd bij de Nedgame. Ook meerder malen pre-orders geplaatst. Ontzettend handig dat ik kan kiezen tussen thuis bezorgen of het in de winkel ophalen. Winkelpersoneel ontzettend vriendelijk.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Nedgame en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.nedgame.com

Jouw ervaring met Nedgame

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Nedgame. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Zavvi
lees 73 ervaringen
Toolmax
lees 1 ervaring
Azalp
lees 121 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.