OTTO ervaringen en reviews

Bij OTTO zijn we ervan overtuigd dat consumenten meer willen dan alleen de laagste prijs. Alles draait om kwaliteit en service, trends en inspiratie maar ook om maatschappelijke verantwoordelijkheid en de zorg om mens en milieu. Allerlei verschillende begrippen die samen bepalend zijn voor OTTO nu en in de toekomst. Inmiddels is OTTO uitgegroeid tot de grootste homeshopping-organisatie wereldwijd.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor OTTO!


Adresgegevens

Website www.otto.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

OTTO is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van OTTO is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 24 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met OTTO

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over OTTO en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij OTTO betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij OTTO betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 24 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Op 24-12-2016 heb ik bij Otto een vloerkleed besteld

Diane op 17-1-2017 - Gekocht: Trend Teppiche vloerkleed
Op 24-12-2016 heb ik bij Otto een vloerkleed besteld (formaat 200x290) waar ca. 1 week levertijd opzat. Toen ik op maandag 2 januari nog niets van deze bestelling had vernomen heb ik contact opgenomen met een medewerker van de klantenservice. Zij vertelde me dat het kleed vertraging had en het aankomende week geleverd zou worden.

Toen ik de week erop nog steeds niets over het kleed had vernomen heb ik nogmaals contact opgenomen met de klantenservice. Deze mevrouw vertelde me niet te kunnen zien wat de status van de levering was en zou intern informeren. Als gevolg hiervan kreeg ik de volgende email:

------------------------------------------------
Beste mevrouw,

U wilde weten wanneer uw pakket geleverd gaat worden.
Het artikel is voorgemeld bij PostNL. Maar ik zie nu online dat dit artikel is uitverkocht.

Ik ga het voor u in de gaten houden misschien dat het nog geleverd gaat worden anders adviseer ik u een ander tapijt te bestellen 160x230 is nog wel leverbaar. Of anders het artikel te annuleren.

Mocht dit niet uw keuze zijn gaan we ervoor zorgen dat u uw geld terug krijgt.

Met vriendelijke groet,
-----------------------------------------------

Als reactie op deze email heb ik nogmaals gebeld met de klantenservice. De mevrouw die ik toen aan de lijn kreeg zei iets heel anders te zien dan wat er naar mij is gemaild. Het kleed zou op 11 januari het magazijn hebben verlaten. Ze adviseerde dan ook om een mail terug te sturen waarin ik om duidelijkheid vroeg.

Na dit gedaan te hebben werd ik op 12-januari-2017 gebeld door dezelfde mevrouw als die mij de email verstuurd heeft. Ze zei dat wat ze mij bij de klantenservice aan de telefoon hebben gezegd niet correct is. Er heeft geen kleed het magazijn verlaten. Het vloerkleed is op dat moment uitverkocht en het is niet zeker of dat mijn bestelling van 24 december wel of niet geleverd gaat worden. Na een lang gesprek waarbij ik hierover niet in detail wil gaan is mij de indruk gewekt dat ze zelf niet eens weten wat hun organisatie doet. Wat betreft het pakket zou ze me op de hoogte houden.

Vandaag 17 januari heb ik per email geïnformeerd naar de stand van zaken omtrent mijn bestelling. Als gevolg van deze email ben ik weer door dezelfde mevrouw terug gebeld en kon ze me nog steeds niet vertellen OF het pakket geleverd gaat worden en wanneer dit dan zou zijn.

Als oplossing heb ik gevraagd of ze een ander type vloerkleed kunnen opsturen waar volgens de website ook ca. 1 week levertijd op zit. Dit was volgens mevrouw wel mogelijk maar ook hierbij kon ze niet garanderen dat het vloerkleed binnen de gestelde levertijd geleverd zou worden omdat ook dit kleed vanuit het magazijn uit Duitsland moest komen? Ik heb het vloerkleed geannuleerd en wacht nu op mijn geld.

 
 
 
 

Niet tevreden omdat eettafel medio juni geleverd zou worden

Anoniem op 7-11-2016 - Ordernummer: 21423371
Niet tevreden omdat eettafel medio juni geleverd zou worden, niet kwam. Augustus geen tafel, wel factuur plus aanmaning. Otto wist van niets. Bestelde tafel opnieuw bij fabriek levertijd medio oktober. 21 en 31 oktober belde klantenservice dat tafel eraan kwam en 7 november dat tafel nooit gefabriceerd is en nooit geleverd kan worden.

 
 
 
 

Vreselijk bedrijf in alle opzichten

Anoniem op 30-8-2016 - Ordernummer: 24485847
Vreselijk bedrijf, in alle opzichten, zowel wat betreft de online service (maattabellen en klantrekeningen die nodeloos complex zijn) als wat betreft de klantenservice (standaard sorry-mails) en het nakomen van afspraken (vlg website binnen 14 dagen na retournering geld retour). Ik wacht nu 4 weken op de verwerking van een geretourneerd artikel er gebeurt, ondanks vele mailtjes, helemaal NIETS.

 
 
 
 

Na een jaar is onze wasmachine kapot Otto...

van der Donk op 8-4-2016
Na een jaar is onze wasmachine kapot, Otto heeft service bedrijf van Vugt uit Oosterwijk ingeschakeld, pas een week later komt iemand langs,alleen kijken want hij wist het niet wat is Error9. Okay nieuw onderdeel besteld, geeft 3 weken geduurd dat het onderdeel binnen was, al die tijd zonder wasmachine en zonder tussen oplossing want wasmachine staat op zolder, dus van Vugt centrale is niet bereid om een vervangende wasmachine naar de zolder te schouwen, echt ongelooflijk met twee kleine kinderen zonder wasmachine.

Onderdeel binnen maar hij doet het nog steeds niet.
Klantenservice weer gebeld hoe wordt dit verder geregeld. De volgende dag telefoontje van Otto: mevrouw we hebben een nieuwe wasmachine voor u besteld,blij! Maar week later niets meer gehoord van Otto, andere collega ging kijken, nee hoor er is niets voor u bestelt mevrouw. Nog sterker die wasmachine is helemaal uit het assortiment. Nee dit is echt niet te geloven, en als ik het zelf na een week niet had gebeld, niemand had ons daarover ingelicht. Dus vandaag een hele nieuwe bestelling geplaatst op hun kosten en ben zeer benieuwd hoe dit gaat aflopen. Vanaf 29-2-2016 zonder wasmachine en vandaag is 8-4-2016.

 
 
 
 

Otto heeft al mijn geplaatste bestellingen verkeerd aangeleverd...

Suzanne Bierma-Jansen op 26-2-2016
Otto heeft al mijn geplaatste bestellingen verkeerd aangeleverd bij post NL (als eenmans/ pakketpost ipv. vrachtwagen vervoer). Hierdoor werden de Zendingen keer op keer retour gezonden en zelfs enkele zoekgeraakt. Ik kreeg mijn bestelling uiteindelijk na enkele weken.

Ook duurt het een maand dat je retourzending pas verwerk is. 1 van de 3 retourzendingen is binnen deze periode nog steeds niet verwerkt en na meerdere malen contact te hebben gehad met de klantenservice van Otto, heb ik mijn geld nog steeds niet terug. De mails worden niet beantwoord en ook kan ik geen nieuwe bestellingen voor mijn verwerkte retouren bestellen.

De bestellingen die ik heb ontvangen, lijken niet op die van de foto's van de webshop. Ook klopten de afmetingen niet van mijn bestelde rolgordijn, die was vermeld op de site (was verkeerd op de website gezet) Kortom: met alles zeer ontevreden over Otto. Heb slechte ervaringen en ben inmiddels nog steeds niet goed geholpen.

 
 
 
 

Ik ben al 2 maanden bezig met geld...

Allie op 20-5-2014 - Gekocht: kleding
Ik ben al 2 maanden bezig met geld terug te ontvangen van een product dat Otto niet goed heeft verwerkt in de retourzending. de klantenservice wimpelt me al 2 maanden af, ik zou teruggebeld worden, ik ontvang een mail van een andere afdeling, maar ik hoor nooit iets.
Schandalig! En voor de klantenservice telefoon rekenen ze extra kosten.

Daarnaast rekenen ze hoge verzendkosten, moet je lang wachten op levering (2 weken) en als een artikel later wordt nagestuurd, kun je daar extra retour kosten voor betalen, mocht het niet naar wens zijn. Bij gratis levering actie, wordt er wel even 5,95 aan retour kosten weer in rekening gebracht.

Prijs/kwaliteit verhouding is heel slecht, zoek even verder op internet en vind betere prijzen voor het zelfde product! Betalen met credit card niet mogelijk.

 
 
 
 

Ik ben zeer ontevreden over Otto. Ik heb...

Anoniem op 25-4-2014 - Ordernummer: 137410 93
Ik ben zeer ontevreden over Otto. Ik heb drie maanden geleden een set van twee kasten besteld, maar er is slechts één kast geleverd. Ik heb meer dan 5 e-mails gestuurd naar de klantenservice maar uit de reactie blijkt dat ze berichten slecht lezen.

Uiteindelijk toch maar besloten om het betaalnummer van de klantenservice te bellen. Ik kreeg een medewerker aan de lijn die ik als behoorlijk onvriendelijk heb ervaren. Ondanks haar beloften om de helft van de betaling terug te krijgen heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik las net dat Otto het slechtst uit de bus komt in het webshop onderzoek van Radar en dat verbaast me niets.

 
 
 
 

Wat een slechte service. Sommige producten zijn niet...

Anoniem op 15-4-2014 - Ordernummer: 223345
Wat een slechte service. Sommige producten zijn niet voorradig, op het allerlaatste moment zie je dat die nageleverd moeten worden. Als je die dus later ook retour wilt sturen, betaal je daar weer 5,95 retour kosten voor.

Je kunt een online bestelling niet met creditcard betalen. Ik betaalde met IDEAL. Het bedrag werd dus meteen van mijn bankrekening afgeschreven. Vervolgens moet ik bijna 2 weken wachten op de levering!

Ik stuur de gehele bestelling retour, dan betaal je 5,95 aan retour kosten (wordt ook slecht vermeld op de website, moet je echt naar zoeken, maar inderdaad, had ik kunnen weten). Maar nu duurt het al ruim 2 weken en ik heb nog steeds geen geld retour ontvangen. De klantenservice is waardeloos, kost geld buiten je belbundel en ze bellen niet terug. Ik heb nu dus al een maand 500 euro aan de OTTO uitgegeven voor een stel flut producten die ik retour kon sturen en nog steeds niet vergoed heb gekregen. Ik bestel hier echt nooit weer.

 
 
 
 

Begin februari meerdere grote artikelen besteld allen met...

Smiek85 op 15-3-2014 - Ordernummer: Meerdere
Begin februari meerdere grote artikelen besteld, allen met een levertijd. Netjes direct via iDeal betaald. De schrik van mijn leven gekregen toen ik achteraf de reviews ging lezen. Echter leert de ervaring dat het allemaal wel meevalt.

Inderdaad is de klantenservice om te huilen. Mijn oplossing is echter simpel: gewoon de vraag per e-mail sturen. Ik heb meerdere mails gestuurd, omdat er bij PostNL een rommel van gemaakt is (pakket kwijt, niet thuis melding (onterecht), pakketten beschadigd, noem maar op). ALTIJD een juiste oplossing van OTTO! Het is jammer dat er inderdaad 0,25 ct in rekening wordt gebracht, maar wederom na e-mail meteen gecorrigeerd. Ik ben zeer tevreden, maar de telefonische service raad ik af. Productkwaliteit boven verwachting.

 
 
 
 

Op 17-02-2013 had ik al geschreven over een...

Joop op 29-4-2013 - Ordernummer: 341603
Op 17-02-2013 had ik al geschreven over een kast van 899 euro met problemen. De problemen werden nog groter want de schuifdeuren waren krom en de 2 midden panelen 0,5 cm te groot. Na weken kreeg ik een meubelmaker die in opdracht van Otto was gestuurd om deze te vervangen. Dit was volgens mij een man van een sloop bedrijf want de kast sloot nu helemaal niet en 1 schuifdeur kon nog maar voor de helf open.De klacht bij mw.Rona van Erven van de Fa.Otto neer gelegd, deze dame was inmiddels mij begeleidster geworden.
Uit eindelijk is op 25-04-2013 2 meubelmakers geweest die de kast wel goed in elkaar hebben gezet. Dit alles heeft 4 maanden moeten duren., en ik kan u melden vol ergernis van mijn kant. Alle mails van mijn contact met Otto heb ik opgeslagen, je weet maar nooit.

 
 
 
 

Op woensdag besteld en betaald via Ideal. Mijn...

Paul vR op 20-3-2013 - Ordernummer: 8109184
Op woensdag besteld en betaald via Ideal. Mijn adres is bekend bij Otto, want ik had daar eerder besteld. Op zaterdag eindelijk de melding bij PostNL dat de zending wordt voorbereid door de verzender. Op woensdag daarna staat deze melding er nog steeds. Dus OTTO gebeld. Dan krijg je een nauwelijks verstaanbare buitenlandse troel die je 20 minuten aan de praat houdt tegen 15 cent per minuut, zogenaamde excuses, maar je komt er geen stap verder.

Ook mijn kortingscode werd bij de bestelling niet verwerkt. De code werd wel herkend (melding 10 euro korting) maar werd niet op het te betalen bedrag in mindering gebracht. Nog een keer proberen, en dan... U heeft al een kortingscode ingegeven. Daar kan ik dus ook naar fluiten. Voor mij nooit meer Otto, proceduregericht en totaal geen interesse voor de klant. De website heb ik als slecht beoordeeld, omdat nergens staat vermeld dat de levertijd voor iets dat op voorraad is 10 werkdagen kan duren volgens de mevrouw van de klantenservice.

 
 
 
 

Heb een kast gekocht voor 899 euro na...

Joop op 17-2-2013 - Ordernummer: 341603/396458/600486
Heb een kast gekocht voor 899 euro, na veel bellen en mailen heb ik dan toch de kast ontvangen, een beroepstimmerman is er 6 uur mee bezig geweest, maar is niet goed afgemaakt kunnen worden. De schuifdeuren waren krom en de 2 midden panelen waren te groot. Zit nu al ruim 6 weken te wachten op de nieuw deuren en panelen want als die er waren dan zou Otto een meubelmaker sturen, ik moet dit alles nog zien.

Had een forse bestelling van ruim 1500 euro die ik per giro zou betalen, echter kreeg ik de melding dat ik 1540 euro vooruit moest betalen, op mijn vraag waar dit voor was kreeg ik geen antwoord. Heb nog meer punten, maar dan moet ik een boek schrijven waar ik nu om 5.13 uur geen zin in heb.

 
 
 
 

Krijg geen reactie van klantenservice maar bestelde laptop...

Dennis op 1-2-2013 - Ordernummer: ?
Krijg geen reactie van klantenservice, maar bestelde laptop is geannuleerd om een duistere reden. Doe geen zaken met ze en zoek een andere webshop.

 
 
 
 

Slechte service slechte klantenservice komen afspraken niet na....

Dieke op 21-9-2012
Slechte service, slechte klantenservice, komen afspraken niet na. Ik heb een rekening ontvangen voor spullen die ik niet heb gekregen maar het formulier waarmee ik dit kan rechtzetten ontvang ik niet ondanks 4x de toezegging dat deze verzonden zouden zijn.

 
 
 
 

Ik ben heel tevreden over Otto. Was vroeger...

Perla Duinkerk op 5-9-2012
Ik ben heel tevreden over Otto. Was vroeger klant, maar woont nu in het caribisch gebied. Ik vind het wel jammer dat je niet met een creditcard online kan betalen. Ik wou een cadeau voor mijn dochter kopen en wou met een creditcard betalen, maar helaas kan dat niet. Zou handig zijn als Ooto naar die mogelijkheden kijkt.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie