Wehkamp ervaringen & reviews

Wehkamp is een innovatieve thuiswinkel met een breed assortiment consumentenartikelen tegen concurrerende prijzen en herkenbaar betere service. Wehkamp biedt een volwaardig alternatief voor de detailhandel. Wehkamp stelt hoge eisen aan het assortiment ten aanzien van breedte (ruim 22.000 artikelen) en optimale prijs-kwaliteitverhouding. Onze klanten moeten kunnen profiteren van gemak in bekijken, bestellen, bezorgen en betalen.

Is Wehkamp betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Wehkamp betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 52 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Klantenservice is traag en niet snel in handelen

Geschreven op 6 januari 2019

Klantenservice is traag en niet snel in handelen. Zit al 4 dagen te wachten op een reparatie verzoek. Geen enkele reactie en de wasmachine is nog steeds stuk. Top met een gezin van 4 personen. Ze laten je gewoon hangen. Valt vies tegen, toch maar weer naar de speciaalzaak voor zulke aankopen

Onredelijk wanneer met het product iets mis is

Geschreven op 21 juli 2017

Onredelijk wanneer met het product iets mis is. Rookmelders die ik bij hen gekocht had werkten niet wanneer ze uit de verpakking kwamen, klantendienst was akkoord met het defect maar vroeg om een klantennummer. Ik heb geen klantennummer, en ook nooit een dergelijk nummer van hen gekregen (alle mails zaten nog in mijn Gmail inbox).

Heb toen de aankoopfactuur doorgestuurd, wat wettelijk gezien voldoende is voor garantie. Kreeg eenvoudigweg van hen het antwoord terug dat ook de factuur niet voldoende is want daar staat het klantennummer niet op. Intussen blijf ik hen vervelen met e-mails, eventueel overweeg ik een klacht bij testaankoop.

Ik heb nog nooit iets raars meegemaakt

Geschreven op 12 april 2017

Ik heb nog nooit iets raars meegemaakt bij Wehkamp terwijl ik regelmatig bestel. Wordt gratis geleverd bij bestelling indien 20,-. De levering is al de volgende dag, net als retourzending en ook nog eens gratis. Mede kan men op de site precies zien wat geleverd is, welke dag etc. Wehkamp ga zo door, jullie verdienen echt een dikke 10!

In verband met onze verhuizing een nieuw bed besteld

Geschreven op 23 maart 2017

In verband met onze verhuizing een nieuw bed besteld voor onze jongste zoon. Zo'n stoer bed dat je uit kunt trekken voor als er een vriendje komt slapen. Tijdens de verhuizing alle kasten en bedden in elkaar gezet. Zo ook het nieuwe bed van Wehkamp.

Alles uit de doos gehaald en gezellig in elkaar zetten met een paar vrienden. De dozen waren ivm al het afval al afgevoerd. He, helaas twee dezelfde voeteneinden en geen hoofdeind. Wat dom van die fabriek zeg. Wehkamp gebeld, melding gemaakt. Of we foto's konden maken en mailen. Allemaal gedaan. Het zou goed komen.

Na 2 weken toch maar eens bellen en mailen. Of het nieuwe hoofdeinde al geleverd zou worden. Onze zoon slaapt dan al 2 weken op een luchtbed. Zou snel komen. Week later nog eens gebeld. Nog niet. Week later nog eens. Nu was het er. Zou komen. Week later nog niets. Het zou echt verstuurd zijn. Klopt ook. Maar was verstuurd naar ons oude adres. Maar daar niet aangekomen omdat daar niemand woont. Zou opnieuw verstuurd worden. De track en trace code die we via de mail ontvingen werkte niet.

Vandaag 6 a 7 weken later. Diverse malen contact gehad. Volgens hen was het afgeleverd op ons oude adres. Kennelijk is het voor hen niet mogelijk om ons nieuwe adres, waar wij nu al 2 maanden wonen, goed in het systeem te krijgen. Toch maar gaan kijken op ons oude adres. En ja hoor, daar stond in de voortuin, onder een afdak het ontbrekende onderdeel. Volgens Wehkamp hebben wij voor ontvangst getekend. Maar wij hebben niet getekend. Er woont namelijk niemand. Ik kom net thuis met het pakket. Pak het uit en wat blijkt?

Het onderdeel is op 2 hoeken behoorlijk beschadigd. Weer gebeld. De dame aan de lijn kon vanwege het tijdstip ons niet meer in contact brengen met de afdeling die deze klachten (customer care, whats in the name?) moet afhandelen. Ze kon slechts een melding maken. Rest ons nu niets anders dan nu de handdoek in de ring te gooien en Wehkamp te verzoeken om alles maar op te komen halen. Wij geven het op.

Wehkamp.be 2 keer een bestelling doorgegeven

Geschreven op 31 augustus 2016

Wehkamp.be 2 keer een bestelling doorgegeven, 2 keer geld van mijn rekening terwijl er niets geleverd werd. Contact opgenomen en met een kluitje in het riet gestuurd. Zij konden dit manueel niet voor mij in orde brengen en als ik iets wou, moest ik het maar (voor een derde keer) terug bestellen. Enkele mailtjes en Messenger berichten gestuurd waar er zo goed als geen reactie op kwam en (nu 2 weken later) nog steeds aan het wachten op mijn terugbetaling van een paar honderd euro. Gewoonweg schandalig!

Zeer slecht hoor

Geschreven op 28 juni 2016

Zeer slecht hoor, ik had op zondag een bestelling geplaatst en gelijk ook de bevestiging van de bestelling die ik op maandag de volgende dag dus zou kunnen afhalen.

Vervolgens check ik op maandagmiddag mijn email om erachter te komen dat ik van Wehkamp een mail heb ontvangen met de vraag voor verificatie door middel van een euro over te maken. Altijd bij hen besteld en nooit werd mij gevraagd voor verificatie, ook bedragen die hoger lagen dan deze bestelling.

Afijn gelijk gedaan natuurlijk en deze verificatie gelijk voldaan. Om vervolgens niks meer te horen. Op dinsdagochtend nog niks gehoord dus denk ik ga eens kijken bij mijn bestellingen wanneer mijn bestelling binnen zou komen. Om er doodleuk achter te komen dat achter mijn bestelling het woord uitverkocht stond! Belachelijk en schandalig... Dit is iemand blij maken met een dode muis.

Bevestigen van bestelling en dag daarna nog 1 euro betalen om vervolgens niks mee te vernemen van dit bedrijf en er zelf achter moeten komen dat het product uitverkocht is. Zeer slecht en zal nooit meer een bestelling plaatsen.

Pre-order nooit een game bij Wehkamp Op de...

Geschreven op 10 november 2015

Pre-order nooit een game bij Wehkamp! Op de dag van release zegt men doodleuk dat de bezorging later plaatsvind omdat deze afhangt van de bezorgritten van de bezorgdienst. En die gaan niet in de richting van mijn woonplaats? Men weet toch al een aantal weken dat ik de bestelling heb geplaatst voor die datum. Daarnaast men adverteert er mee dat er bezorgd wordt op de dag van release. Hoe kan het dan spaaklopen met de bezorgritten? Ontzettend slecht en vervelend. Mijn tip nooit bij Wehkamp als pre-order bestellen in de hop het op de dag van release te ontvangen.

Na een paar keer slechte tot geen levering...

Geschreven op 8 augustus 2015

Na een paar keer slechte tot geen levering ben ik gestopt met Wehkamp. Wel jammer maar heb net 1 keer teveel voor niks zitten wachten. Helaas kunnen de mensen bij de klachten afdeling niet goed lezen dus werden mijn klachten niet opgelost. Levering gaat via DHL dus iedere webshop die daar gebruik van maakt wordt vermeden.

Ik zou vandaag een pakketje ontvangen tussen 8:00...

Geschreven op 28 maart 2015

Ik zou vandaag een pakketje ontvangen tussen 8:00 - 19:00. Dus ik heb mijn hele zaterdag in huis doorgebracht, wachtend op het pakketje en gewoon niks ontvangen. Echt schandalig!

Zeer ontevreden Ik moest een groot bedrag vooruitbetalen...

Geschreven op 25 februari 2015

Zeer ontevreden! Ik moest een groot bedrag vooruitbetalen ik had geen andere betalingsmogelijkheden. Bijna vier weken geleden retour gestuurd en verwerkt. Maar mijn geld, 345 euro, nog niet terug gekregen. Er wordt wel van alles beloofd via de mail.

De eerste keer en de laatste keer wat...

Geschreven op 21 oktober 2014

De eerste keer en de laatste keer wat besteld. Ik had een voetbaltafel besteld die achteraf door een andere leverancier moest worden geleverd. Het ding was er helemaal niet, maar ik had al wel betaald en dus ook bezorgkosten. Die bezorgkosten krijg je NIET terug. Die komen op een soort rekening van Wehkamp en worden verrekend de volgende keer dat je iets besteld. Dat wil ik niet. De voetbaltafel staat nog steeds op de site en ook op voorraad terwijl het ding niet meer leverbaar is. Ik heb nog steeds die bezorgkosten niet terug.

Alles klopt maar als er iets niet klopt...

Geschreven op 25 mei 2014

Alles klopt, maar als er iets niet klopt, maken ze het bij Wehkamp kloppend. Laatst een tablet gekocht met cashback van 100 euro. Samsung gebeld hiervoor, maar die zeiden dat het alleen geldig was indien ik tablet bij Mediamarkt of Saturn gekocht had. Naar Wehkamp gebeld en die belden dezelfde dag nog terug dat ik ook in aanmerking kwam voor de korting en inderdaad kon ik bij Samsung de korting aanvragen

Goeie en snelle service maar er kan nog...

Geschreven op 14 november 2013

Goeie en snelle service, maar er kan nog steeds niet met creditcard betaald worden bij Wehkamp, niet van deze tijd!

Hoef ik eigenlijk niets aan toe te voegen....

Geschreven op 21 juli 2013

Hoef ik eigenlijk niets aan toe te voegen. Het enige dat ik jammer vindt, is dat ze niet op zaterdag telefonisch bereikbaar zijn.

Onvolledige levering. Veel moeite moeten doen hen te...

Geschreven op 8 juli 2013

Onvolledige levering. Veel moeite moeten doen hen te overtuigen dat ik het artikel niet gekregen had. Wel verzendkosten moeten betalen. Geen enkel initiatief van Wehkamp om zaken recht te zetten.

Prima winkel erg makkelijk en retour sturen is...

Geschreven op 25 juni 2013

Prima winkel, erg makkelijk en retour sturen is nooit een probleem. De klantenservice mag inderdaad wel wat beter, hoewel ik er geen negatieve ervaringen mee heb, komt het over alsof ze de mail die je stuurt gewoon niet goed lezen. Zo kreeg ik ineens een waardebon van 10 euro omdat ik zei dat een product wat ik gister gekocht had nu ineens 34 euro goedkoper was. Mijn aanbod was om het op te lossen met een cadeaubon omdat ik nog iets anders moest bestellen. Ik kreeg trouwens ook wel mijn 34 euro terug gestort op de rekening, maar dat was naar aanleiding van een andere mail.

Ik gebruik Wehkamp sinds ik in Nederland ben...

Geschreven op 22 maart 2013

Ik gebruik Wehkamp sinds ik in Nederland ben komen wonen zo'n zonde dat het in Belgie niet bestaat! De website is duidelijk en overzichtelijk. Ik koop er wel geen dure kledij (bijvoorbeeld voor schoenen of jassen zie ik het liever echt voor het passen) ook al kan je het altijd binnen de 14 dagen terugsturen, je bent dan wel je verzendingskosten kwijt.

Levering is bij mij steeds netjes binnen de 24 uur gebeurd terug ophalen durft wel eens mis te gaan (bv dag later dan besteld) maar omdat ik thuis werk, is dat meestal geen probleem. De klantenservice vind ik minder fijn - zowel bij betalingsproblemen als bij fouten van hun kant blijkt de klant niet helemaal koning. Toch raakt het wel altijd snel opgelost.

Levering kan naar service puunt in de buurt...

Geschreven op 17 januari 2013

Levering kan naar service puunt in de buurt waardoor je niet thuis hoeft te zijn. Als er een probleem is met het product (in mijn geval een software probleem met een telefoon) doen ze niet moeilijk. Ze nemen hem gewoon terug en geven je geld terug.

Erg goede service. Zijn makkelijk en snel bereikbaar voor service vragen. Voortgang order goed te tracken. Geld wordt teruggestort eigenlijk volgende dag (hoewel aangegeven binnen 2 weken). Hierdoor erg tevreden.

Snelle levering ook fijne site. Maar de schoenen...

Geschreven op 13 januari 2013

Snelle levering, ook fijne site. Maar de schoenen paste niet dus terug gestuurd. Ook allemaal goed gegaan en het geld zou binnen enkele dagen op mijn rekening staan. Dat was 16 December 2012 en het is ondertussen al bijna een maand geleden en nog steeds geen geld terug gehad.

Een mailtje gestuurd want 20 cent per minuut voor bellen is wel erg veel, maar nog steeds geen reactie. Nu aan het afwachten en anders toch maar bellen.

Snelle levering correcte afhandeling van klachten retour recht...

Geschreven op 27 december 2012

Snelle levering, correcte afhandeling van klachten, retour recht binnen 14 dagen zonder opgave van reden. Gemakkelijk betalen per acceptgiro of automatische incasso.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Wehkamp en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.wehkamp.nl

Jouw ervaring met Wehkamp

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Wehkamp. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Alternate
lees 24 ervaringen
Bagageonline
lees 17 ervaringen
Inbouw.nl
lees 6 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.