Plutosport ervaringen en reviews

Plutosport.nl is de goedkoopste sportwinkel online met meer dan 2500 aanbiedingen. Onder andere verkrijgbaar bij Plutosport zijn de merken Adidas, Nike, O'Neill, Puma, Fila, Umbro en Kappa. Plutosport.nl heeft elke week meer dan 100 nieuwe aanbiedingen, uiteraard zeer aantrekkelijk geprijsd en altijd een succes. Plutosport heeft al meer dan 40.000 tevreden klanten.

Bij Plutosport is het altijd makkelijk en veiling online betalen. Vandaag besteld, morgen in huis. Niet alleen voordelig maar ook nog eens erg makkelijk.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Plutosport!


Adresgegevens

Website www.plutosport.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
in Alphen aan den Rijn
Openingstijden  
maandag t/m vrijdag van 9:00 uur 17:00 uur
 

Keurmerk

Plutosport is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Plutosport is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 17 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Plutosport

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Plutosport en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Plutosport betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Plutosport betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 17 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Badmintonracket is na 2 maanden kapot

Anoniem op 23-1-2018 - Ordernummer: #B1100451727 - Gekocht: Yonex Voltric 7 DG
Het Badmintonracket Yonex Voltric 7 DG is na 2 maanden kapot bij normaal gebruik! Bij het knoopje van het lint bovenaan zat een zwak punt vanaf het begin af aan. Ze willen wil het niet vergoeden of vervangen! De voorwaarden van Plutosport zijn:

Plutosport hanteert hiervoor een garantietermijn van 6 maanden. Mocht het artikel binnen de garantietermijn bij normaal gebruik onverhoopt gebreken vertonen, dan wordt deze door Plutosport kosteloos hersteld. Hier houden ze zich dus niet aan!

 
 
 
 

Bodem van de schoen kwam los binnen 4 maanden

Bas op 8-9-2017
Bodem van de schoen kwam los binnen 4 maanden gebruik. Ik loop al heel mijn leven en heb dit nog nooit meegemaakt. Gemeld bij de klantenservice van Plutosport maar ze konden niets betekenen. Triest bedrijf. Rechtsbijstand heb ik moeten inschakelen om mijn geld terug te krijgen.

 
 
 
 

Op de website staat vermeld dat je de volgende dag kunt ophalen

Anoniem op 29-4-2017 - Ordernummer: B1100315895
Op de website staat vermeld dat je het de volgende dag kan ophalen of in huis hebt, naar mijn ervaring is een valse belofte aan de klant. Eerst krijg ik een mail van de klantenservice dat DHL (de bezorger) het pakket terug gestuurd zou hebben naar Plutosport, aan mij werd een alternatief adres gevraagd en na wat heen en weer gecommuniceerd te hebben via mail, zou het pakketje diezelfde dag nog aan DHL gegeven zijn.

Ondertussen zijn we vier dagen na aankoop, en ik heb geen nieuwe track & trace ontvangen en ik heb geen idee wanneer ik het pakketje ga ontvangen of dat eigenlijk ooit nog gebeuren gaat.

 
 
 
 

Ik ben zeer tevreden over Plutosport

Hester van Hartevelt op 8-2-2017 - Gekocht: Dartpijlen
Ik ben zeer tevreden over Plutosport! snelle levering. mijn dartpijl was binnen 2 dagen kapot en ik kreeg gelijk een nieuw setje toegestuurd. Top service!

 
 
 
 

Enorm onvriendelijke en slechte zaak Plutosport

Nora op 21-12-2016 - Gekocht: Zaalhockeystick
Enorm onvriendelijke en slechte zaak Plutosport. Geen service. Ik bestel tegenwoordig alles online met zeer veel plezier maar Plutosport is een drama bedrijf. Ze hebben een verkeerd product gestuurd en leggen het probleem bij de consument! klant is koning hebben ze nog nooit van gehoord.

 
 
 
 

Na 1 afleverpoging werd mijn pakket door hun...

Fb op 10-3-2016 - Gekocht: Sport shirt
Na 1 afleverpoging werd mijn pakket door hun koerier (DPD) meteen afgeleverd in een verdeelpunt, een of andere fotozaak 5km verderop die sluit op de middag en na 17u.

 
 
 
 

Stom dat je verzendkosten kwijt bent wanneer je...

Anoniem op 7-3-2016 - Ordernummer: B11064197 - Gekocht: Nike short
Stom dat je verzendkosten kwijt bent wanneer je iets moet ruilen. Kost mij in dit geval 12 euro extra!

 
 
 
 

Zeer slechte ervaring met Plutosport. Belachelijk hoge verzendkosten...

N op 30-3-2015
Zeer slechte ervaring met Plutosport. Belachelijk hoge verzendkosten, met de kortingscode van de nieuwsbrief is het nog enigszins te doen. Deel van mijn bestelling geretourd aangezien de kwaliteit om te huilen was, hebben ze die karige nieuwsbrief korting nog van mijn refund af gehaald en krijg ik dus ook nog minder geld terug. Gelijk gemaild maar geen reactie, vandaag gebeld en enige tegemoetkoming is dat ik nog een keer die nieuwsbrief korting op een volgende bestelling krijg. Daar heb ik ze vriendelijk voor bedankt, volgende keer weer gewoon naar mijn trouwe online sportzaken met normale verzendkosten, gratis retour, leuke acties en goede service bij de klantendienst. Daar kan de Pluto nog wat van leren!

 
 
 
 

Onlangs schoenen besteld bij Plutosport welke binnen een...

Edith op 27-8-2012
Onlangs schoenen besteld bij Plutosport, welke binnen een dag geleverd werden. Na anderhalve maand gingen de schoenen echter al kapot, waarop ik contact heb gezocht met de klantenservice. De schoenen mocht ik terug sturen, en omdat ze niet meer leverbaar waren in mijn maat kreeg ik een kortingsbon zonder einddatum voor het bestelde bedrag inclusief verzendkosten. Door bovenstaande en dergelijke reviews was ik wat huiverig, maar de service van Plutosport verdient namens mij niets meer dan lof!

 
 
 
 

Als je iets retour stuurt zelfs als Plutosport...

Chris op 6-8-2012
Als je iets retour stuurt, zelfs als Plutosport zelf iets verkeerd levert, kost het je toch nog de verzendkosten. Schandalig!

 
 
 
 

Prima webshop met snelle levering. Alleen internetsite is...

Eason op 14-12-2011
Prima webshop met snelle levering. Alleen internetsite is minder gebruikersvriendelijk dan in het verleden. komt misschien ook doordat het assortiment flink is uitgebreid.

 
 
 
 

Wanneer je aantallen verkoopt en retouren krijgt dan...

Wies op 17-7-2011
Wanneer je aantallen verkoopt en retouren krijgt dan tikken die 2,95 administratie kosten wel aan. Wij hebben een vest gekocht voor 49,95 en dat was kennelijk de laatste aan gezien deze later uitverkocht was. Helaas was de maat verkeerd en hebben ook wij deze moeten retourneren, inderdaad ook wij 2,95 + verzendkosten kwijt...

Wij gingen kijken of wij een ander vest konden bestellen, helaas was hetzelfde vest niet meer verkrijgbaar. Wat wel opviel en vreemd was dat deze op uitverkocht stond met 10 euro goedkoper als wij ervoor hebben betaald! Ik vind dit niet eerlijk en netjes, je geeft de indruk dat je 10 euro goedkoper bent dan anderen wat in werkelijkheid niet zo is...

 
 
 
 

Ik ga hier maar niet meer winkelen. Staan...

Rene op 15-4-2011
Ik ga hier maar niet meer winkelen. Staan producten op die je besteld en vervolgens probeer je (na 5x) af te rekenen geven ze je doodleuk de melding dat het niet meer leverbaar is? Doe dat ff lekker eerder Pluto en laat de klanten niet eerst al hun gegevens invullen.

 
 
 
 

Twee keer wat besteld en beide keren werd...

Marie-josť op 17-12-2010
Twee keer wat besteld en beide keren werd er snel geleverd. Ook de service om een paar snowboots te ruilen was uitstekend het verschil in prijs stond weer snel op mijn rekening!

 
 
 
 

Duidelijke website met goede service...

Jason op 24-3-2010
Duidelijke website met goede service

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie