Futurumshop ervaringen & reviews

Futurumshop.nl is de grootste online sportshop van Nederland en behoort tot de 100 grootste webwinkels van het land met een snelgroeiende vestiging in Duitsland. Gericht op het hoge segment worden kwaliteitsmerken als Polar, Garmin, Shimano, Deuter en Adidas verkocht. In 2012 is Futurumshop.nl voor de tweede maal op rij winnaar van de Thuiswinkel Awards geworden met een eindbeoordeling van een 9,2 op basis van stemmen en cijfers van consumenten. Als lid van de Thuiswinkel Organisatie en een zeer goede service- en garantie-afdeling geniet Futurumshop een hoge populariteit en bedient het ongeveer 250.000 klanten per jaar.

Is Futurumshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Futurumshop betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 12 andere consumenten. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Er staat dat je iets retour kan sturen

Geschreven op 28 augustus 2019

Er staat dat je iets retour kan sturen. Dat geld niet voor zadels. Ik heb een zadel gekocht deze geprobeerd, maar was toch niet de juiste. Het zadel retour gestuurd waarop ik een melding kreeg dit zadel is gebruikt en kan niet retour gestuurd worden.

En met de vraag dan hoe je een zadel moet testen zonder hem te proberen krijg je geen antwoord op. Zeer slechte klantenservice waar mensen zitten die het niks interesseert. Laatste keer dat ik hier wat besteld heb. En zal dit ook bij de fietsclub en anderen doorgeven dat je beter naar een winkel/webshop kan gaan met wat meer service.

De informatie op de site m.b.t. levering wordt niet nagekomen

Geschreven op 17 januari 2019

De informatie op de site van FuturumShop m.b.t. levering op dezelfde dag wordt niet nagekomen. Toen ik de klantenservice hierover benaderde om een oplossing te bewerkstelligen kreeg ik alleen maar gratuite antwoorden als het spijt ons dat u ontevreden bent. Schiet niet op dus. Men was zelfs zo onbeleefd om Beste (achternaam) als aanhef te gebruiken. Van mijnheer c.q. mevrouw heeft men daar kennelijk ook al niet gehoord. Onbeschoft is het enige woord dat hier te binnen schiet.

Website, verzending perfect, klantenservice niet

Geschreven op 13 mei 2018

Website, verzending enz perfect. Klantenservice trekt op niets als er een probleem (garantie) zich voordoet. Allerlei drogredenen om geen tussenkomst van de garantie te willen geven. Nooit meer Futurumshop voor ons!

Order geplaatst op zaterdag artikel is op voorraad

Geschreven op 2 juni 2017

Order geplaatst op zaterdag artikel is op voorraad. Zelf druk geweest , maar woensdag nog geen bezorging, mail gestuurd. Werd donderdag beantwoord, artikel is uitverkocht en niet meer leverbaar. Heb er dus zelf achteraan moeten gaan, anders had ik nu nog niets gehad. Werd al wel volgegooid met aanbiedingen waar ik niks aan heb. Bestel er niet weer.

Altijd snel en compleet geleverd en nooit een...

Geschreven op 19 januari 2015

Altijd snel en compleet geleverd en nooit een verassing tussen site en pakket. Bij problemen snel en vriendelijk geholpen met een mooie oplossing. Erg goed en ik ben de makkelijkste niet.

Geweldige service Ik had de slaapmatten op zeer...

Geschreven op 15 januari 2015

Geweldige service! Ik had de slaapmatten op zeer korte termijn nodig. Door omstandigheden was mijn bestelling bij een andere site op het laatste moment gecancelled. Ze hebben er, na het horen van mijn verhaal, met een speciale zending voor gezorgd dat de slaapmatten net voor mijn reis (binnen 12 uur) bij mij werden bezorgd. Ik ben Futurumshop na 2 jaar nog steeds dankbaar.

Na een sporthorloge te hebben besteld bleek dit...

Geschreven op 5 januari 2015

Na een sporthorloge te hebben besteld bleek dit niet het goede horloge te zijn. Geen probleem kosteloos kunnen terug sturen. Tot mijn verbazing kreeg ik enkele dagen later een pakketje van Futurumshop met sportsokken en een excuus kaartje voor het ongemak. Super!

Site kan wat overzichtelijker vind ik. Ze hebben...

Geschreven op 24 juli 2014

Site kan wat overzichtelijker, vind ik. Ze hebben mij zeer goede service verleend na aankoop, omruiling nadat ik niet tevreden was over de levering.

Voor 2 uur besteld en had het de...

Geschreven op 5 oktober 2011

Voor 2 uur besteld en had het de volgende dag al in huis!

Levering niet conform wat op website wordt vermeld....

Geschreven op 18 juni 2011

Levering niet conform wat op website wordt vermeld. Levertijd van 1-2 dagen loopt op tot 1-2 weken.

Ook hier 2 negatieve ervaringen. 1. mail gestuurd...

Geschreven op 29 maart 2011

Ook hier 2 negatieve ervaringen.

1. mail gestuurd om wat hulp bij redelijk specifieke eisen. (totaal geen reactie op gehad.)

2. Product besteld dat op voorraad zou zijn. na twee dagen een mailtje dt het vertraagd is en dat de zsm zullen versturen. dit is nu een week geleden en nog geen product! Dit is een erg slechte manier om klanten te krijgen.

Het up-to-date houden van de website kan iets...

Geschreven op 3 januari 2011

Het up-to-date houden van de website kan iets beter. Zeker wat betreft de voorraden van een produkt.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Futurumshop en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.futurumshop.nl

Jouw ervaring met Futurumshop

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Futurumshop. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Alternate
lees 24 ervaringen
123inkt
lees 39 ervaringen
Xenos
lees 1 ervaring
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.