Vitaminstore ervaringen en reviews

Bij Vitaminstore.nl koop je online je vitamines, sportvoeding en afslankers. The Vitamin Store verkoopt vitamines met een deskundig advies en een zeer ruim assortiment voedingssupplementen. Verder is er een uitgebreide bibliotheek te vinden met literatuur over tal van onderwerpen of klachten. Vitaminstore hecht een groot belang aan een goede service voor haar klanten. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Adresgegevens

Website www.vitaminstore.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
in Diverse winkels in Nederland
 

Keurmerk

Vitaminstore is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Vitaminstore is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Vitaminstore is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 13 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Vitaminstore

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Vitaminstore en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Vitaminstore betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Vitaminstore betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 13 beoordelingen van consumenten ontvangen.

14 april besteld wat op voorraad was volgens de site

Anoniem op 17-4-2019 - Ordernummer: 3120983
14 april besteld wat op voorraad was volgens de site. Nu is 17 april en ik heb het nog steeds niet binnen. Ook nog geen verzendbevestiging ontvangen. Wel al met CC betaald. Geen reactie ontvangen op mijn email naar de klantenservice. De vorige twee bestellingen kwamen na 2 dagen binnen al kreeg ik bij de eerste bestelling een niet besteld artikel. Als ik het aan het einde van de week niet binnen heb ga ik de cc maatschappij inschakelen.

 
 
 
 

Vervolg op onderstaande beoordeling:

Waldi op 21-7-2016 - Ordernummer: 1053557
Vervolg op onderstaande beoordeling:
Na een e-mail te hebben gestuurd over het niet leveren van het beloofde Magazine, heb ik dit Magazine alsnog met de post toegestuurd gekregen.

 
 
 
 

2 Artikelen besteld en betaald

Waldi op 20-7-2016 - Ordernummer: 1053557
2 Artikelen besteld en betaald, zou ook een gratis Vitamine Magazine Zomer 2016 krijgen. 1 Artikel niet leverbaar, ook het gratis Magazine krijg ik niet. Toezegging van leverdatum met track en trace code. Track en Trace code krijg ik niet, pas na e-mail te hebben gestuurd. Geld van teveel betaald artikel terug gestort.

 
 
 
 

levering binnen 24 uur niet waargemaakt is nu...

Fiona op 16-1-2016 - Ordernummer: 884266
levering binnen 24 uur niet waargemaakt, is nu zaterdag en kan alleen tweeten. Helaas geen enkele reactie op mijn tweet. Nu maar mail gestuurd dat ik baal dat ik niets hoor en dat ze de levering binnen 24 uur niet waar maken. Zet het dan niet op je site of informeer de klant dat het niet lukt. Ben best boos.

 
 
 
 

Zondag besteld en vandaag dinsdag nog steeds geen...

Anoniem op 15-12-2015 - Ordernummer: 857317 - Gekocht: RAW fit en Parasietenkuur
Zondag besteld en vandaag (dinsdag) nog steeds geen bericht dat de bestelling geleverd gaat worden. Het enige bericht was op maandag de factuur van Afterpay van 87 euro. Ik bestel voor de eerste keer bij een webshop altijd met Afterpay. Gemaild zonet en mijn order geannuleerd en gevraagd mijn account te deleten. Ze hadden mij gisteren kunnen informeren of order wel dan niet geleverd zou worden vandaag toch?

 
 
 
 

Een bloedglucosemeter besteld. Krijg ik een gebruikte binnen....

Slo op 28-2-2015 - Ordernummer: 610628 - Gekocht: Betachek glucosemeter
Een bloedglucosemeter besteld. Krijg ik een gebruikte binnen. Dit was aan alles duidelijk te zien: folie was al verwijderd en weer teruggepakt, batterijen vervangen, zege van calibratievloeistof verbroken. Voor een apparaat dat dus met bloed in aanraking komt, erg slecht!

 
 
 
 

Duidelijke en volledige website van alle producten is...

Yvonne op 20-12-2013
Duidelijke en volledige website, van alle producten is de exacte hoeveelheden te achterhalen (is bij de meeste andere vitamineleveranciers niet het geval), als je een vraag hebt kun je die mailen en je krijgt snel en uitgebreid antwoord. Groot assortiment.

 
 
 
 

Super snelle levering Van te voren de reviews...

Rowan op 20-2-2013
Super snelle levering! Van te voren de reviews gelezen via Google en op deze site. Zag dat er soms wat problemen waren met de levertijd maar toch besloten er te bestellen omdat het me niet op een paar dagen aankomt. Heb maandag morgen om 10:30 besteld en dinsdag om 9:30 had ik mijn pakketje al. Zal hier zeker weer bestellen!

 
 
 
 

Meerdere producten besteld. 1 product niet op voorraad...

Anoniem op 1-2-2013 - Ordernummer: 144132
Meerdere producten besteld. 1 product niet op voorraad, dus levert men wekenlang niet. Gebeld, gevraagd de wel aanwezige artikelen op te sturen. Dat gaat men doen. Weinig klantgericht!

 
 
 
 

Afgelopen maandag 5-3 heb ik een Dermawand besteld...

J. Mikkers op 8-3-2012
Afgelopen maandag (5-3) heb ik een Dermawand besteld bij Vitaminstore. Volgens de site was deze op voorraad en werd dus zoals verwacht direct de volgende dag al geleverd. Naast dat deze winkel het goedkoopst was dus ook een snelle levering!

 
 
 
 

Beloven binnen 24 uur te leveren maar ik...

Tina Groendeijk op 8-3-2012
Beloven binnen 24 uur te leveren, maar ik heb mijn bestelling na twee weken nog steeds niet binnen. Als een product niet op voorraad is dan horen ze dat erbij te zetten, zodat je zelf de keuze kan maken om elders dat product aan te schaffen. Nu heb je al betaald en wacht je tot Sint Juttemis op je bestelling! Slecht dus!

 
 
 
 

Gewoon duidelijk als site en met levering...

Doet er Niettoe op 18-4-2011
Gewoon duidelijk als site en met levering

 
 
 
 

Ze hebben een groot assortiment maar over het...

Jan op 26-3-2010
Ze hebben een groot assortiment, maar over het algemeen duur het wel erg lang voordat je je order binnen krijgt. Vooral als het niet direct op voorraad ligt bij hun.

Communicatie verloopt aan de trage kant, prijzen zijn normaal.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie