Drogist.nl ervaringen & reviews

Drogist.nl is de plek op internet waar je veilig en vertrouwd allle drogisterij- en gerelateerde artikelen kunt kopen. Bij Drogist.nl vind je een uitgebreid assortiment met meer dan 15.000 artikelen. Wij voeren alle bekende merken op het gebied van lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, gezondheid, huishoud, make-up en parfum. Een goed advies is voor ons erg belangrijk. Wanneer je vragen hebt over een product of de werking van een product staan wij je dan ook graag telefonisch te woord of beantwoorden wij jouw e-mail binnen 24 uur.

Is Drogist.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Drogist.nl betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 9 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Ik zou binnen 10 werkdagen mijn geld retour krijgen

Geschreven op 4 juli 2019

Ik zou binnen 10 werkdagen mijn geld retour krijgen. Inmiddels 3 weken later nog niks ontvangen, ze reageren ook niet op mijn mail. Waardeloos! Er zouden wat betaalproblemen zijn maar daar dient de klant niet de dupe van te worden.

Ik wacht nog steeds op levering

Geschreven op 6 april 2019

Ik wacht nog steeds op levering. Tussendoor contact gehad met de klantenservice. Zij geven DHL en leveranciers de schuld. Lekker gemakkelijk. Uiterlijk zaterdag zou er geleverd worden. Niet dus.

10 december wat besteld en bestelling is er nog niet

Geschreven op 16 december 2017

10 december wat besteld. Bestelling is er nog niet! Mail gestuurd om na te vragen. Ze zouden navraag doen bij DHL, verder hoor je niks.

6 oktober eeb bestelling geplaats

Geschreven op 20 oktober 2017

6 oktober een bestelling geplaatst, twee weken later nog steeds niks ontvangen. Vier keer contact gehad, drie keer middels mail en geen reactie en een keer via de chat. Een week later en nog steeds niks opgelost! Ze geven aan binnen 24 uur te reageren op mail?

Voor de eerste keer bestelling geplaatst

Geschreven op 26 augustus 2017

Voor de eerste keer bestelling geplaatst. Ben zeer tevreden. Had de producten de volgende dag in huis. De prijs is ook nog eens lager dan bij andere webwinkels. Ga zeker vaker bestellen.

Hierboven staat aangegeven: Wanneer je vragen hebt over...

Geschreven op 15 mei 2016

Hierboven staat aangegeven: Wanneer je vragen hebt over een product of de werking van een product staan wij je dan ook graag telefonisch te woord of beantwoorden wij jouw e-mail binnen 24 uur.

6 dagen geleden homeopathische producten besteld en hierover gemailed aangezien ik de werking van het product wilde weten. Helaas niks van de klantenservice gehoord. Hele slechte service. Daarnaast heb ik mijn bestelling voor 17u besteld maar werd pas na paar werkdagen afgeleverd.

De website meldt: voor 17.00 uur besteld morgen...

Geschreven op 14 januari 2015

De website meldt: voor 17.00 uur besteld morgen in huis.
Dit is NIET het geval: ruim voor 17.00 uur besteld, de dag erna niets ontvangen! Uit telefonisch contact bleek dat zgn. brievenbus zendingen wel enkele dagen konden duren. Slechte informatie vooraf!

Een dag na het bestellen kreeg ik een...

Geschreven op 8 december 2014

Een dag na het bestellen kreeg ik een bevestiging van het verzenden. Kreeg een track en trace code waarmee ik kon kijken waar mijn pakketje was en wanneer ie zou aankomen. Op de vermelde tijd kwam het pakket keurig op tijd aan. Perfect dus! Niet de volgende dag in huis dus, maar een dagje daarna. Andere beoordelingen op deze site begrijp ik dan ook niet.

Ze maken fout op fout. leveren niet bestelde...

Geschreven op 2 oktober 2013

Ze maken fout op fout. leveren niet bestelde producten en zelfs als je deze de dag na levering netjes terugstuurt krijg je herinneringen en aanmaningen. Administratie is blijkbaar niet op orde. Na 4 maanden met een hoop gezeur krijg je eindelijk je geld terug!

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Drogist.nl en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.drogist.nl

Jouw ervaring met Drogist.nl

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Drogist.nl. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Futurumshop
lees 12 ervaringen
Gereedschapcentrum
lees 4 ervaringen
123inkt
lees 39 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.