123inkt.nl ervaringen & reviews

Met bijna 1,5 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 7 jaar op rij is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot 'Beste Webwinkel' in de categorie Computer, hard- & software bij de Nationale Thuiswinkel Awards en de Webshop Awards. D

aarnaast is 123inkt.nl in 2010 grote winnaar van de overall publieksprijs 'Beste Webwinkel van Nederland 2010'. Bij 123inkt.nl vind je overzichtelijk het grootste assortiment printersupplies voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur worden bezorgd.

Is 123inkt betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij 123inkt betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 39 andere consumenten. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Top service!

Geschreven op 3 juni 2021

Top service! Onze geleverde cartridge functioneerde niet. Na 1 telefoontje werd de dag erna een nieuwe cartridge gratis geleverd. Inclusief een vriendelijk kaartje en een flesje wijn!

Een niet goed werkende cardridge HP

Geschreven op 22 oktober 2020

Een niet goed werkende cardridge HP. Eenmalig mailtje met het probleem en nog geen dag verder een nieuwe in de bus met een sorry + klein flesje wijn en de nodige instructies. Echt een bedrijf om blij van te worden omdat ze snappen hoe het werkt. Ik zal deze ten zeerste aanraden bij kennissen, familie en vrienden waardoor ze er alleen maar meer goede klanten bij krijgen. Dankjewel 123inkt.

Altijd met veel plezier hier artikelen gekocht

Geschreven op 9 juli 2019

Altijd met veel plezier hier artikelen gekocht, maar loop nu tegen een beschamende klantenservice aan. Verkeerde informatie op hun website heeft ervoor gezorgd dat we van Dymo printservers hebben gekocht, die dus niet doen wat we ervan mogen verwachten. Het is geen netwerk oplossing, zoals ook Dymo zelf zegt, maar wat wel op de website van 123inkt staat. Diep beschamend om te zien hoe de klantenservice van 123inkt hier mee omgaat. Past niet bij dit bedrijf en had ik ook niet verwacht.

Als HP ze pest, reageren ze als door een wesp gestoken en versturen ze gelijk een persbericht naar al hun klanten. Ze behandelen hun klanten echter zelf net zo. Hoogmoed komt voor de val, zeggen ze wel eens. Aan ons zijn ze op deze manier een klant kwijt. Kijken of de directie van 123inkt dit zo maar laat gebeuren. Ben benieuwd?

Eind vorig jaar een kleuren cartridge er in gedaan

Geschreven op 13 februari 2019

Eind vorig jaar een kleuren cartridge er in gedaan maar 1 kleur was helemaal verdwenen. Reinigen hielp niet en ik stuurde een mailtje naar 123inkt.nl. Het bleek dat de cartridge al van 2014 was, 5 jaar geleden dus, en alhoewel nog niet zo lang in de printer, toch wel aan de datum.
Ondanks dat bood men toch aan me gratis een nieuwe cartridge te sturen. Kort daarna had ik de nieuwe cartridge in huis met een flesje wijn erbij in het doosje. Super fijne service, hartelijk dank!!

In november een printer gekocht die werkt nu niet meer

Geschreven op 7 februari 2019

Ik heb in november 2018 een canon printer gekocht en die werkt nu niet meer. in februari 2019 contact gezocht met 123inkt.nl wat te doen. Dan wordt je verzocht om zelf de service van canon te bellen, begrijpelijk omdat je goed moet kijken of je op kan lossen, deze komen ook tot de conclusie dat de printer idd defect is. je krijg een referentienr van canon met welk je terug moet naar 123inkt.nl. Die geven nu niet meer thuis. Nu sturen ze je naar een techrepair site waar ze deze zooi maken. moet je zelf allemaal regelen. Zij maken uiteindelijk uit of er gerepareerd gaat worden dan niet een nieuwe verstuurd moet worden.

Nu is dit de procedure die 123inkt hanteert. Als ze service willen verlenen laten ze onder hun kosten de printer opsturen en deze regelen de rest. Geen goed woord voor over. hoe meer ik in tik hoe kwader ik weer wordt. Je kan beter een printer om de hoek kopen als er dan wat mee is kan je achterlaten en alles wordt geregeld. Voor alle duidelijkheid het gaat om een printen van 60 euro die in massa gemaakt wordt. Gewoon omruilen die hap. Trek het boete kleed aan en lig niet te zeiken. Ik spui mijn gal nu behoorlijk omdat ik niet een klein beetje pissig ben maar als het alsnog keurig opgelost wordt dan zal ik dat ook vermelden.

De prijzen zijn bijzonder scherp

Geschreven op 5 december 2018

De prijzen zijn bijzonder scherp, en de afhandeling van de bestelling werd zeer snel en zeer correct afgehandeld! Het pakketje werd ook zeer zorgvuldig verpakt. Ook het team van de klantenservice is steeds heel vriendelijk en mails worden onmiddellijk beantwoord! 123inkt.nl is echt een topper!

Algemeen zeer slechte ervaring

Geschreven op 12 november 2018

Algemeen zeer slechte ervaring met 123inkt.nl. We waren van plan om originele HP toners te bestellen waarop zij hun huismerk voorstelden aangezien deze toch wel een heel stuk voordeliger waren en zij garantie gaven dat dit kwalitatief even goed was als de orginele. Als het na testen toch niet goed bleek te zijn zouden we kosteloos alsnog originele HP toners krijgen.

Nu na 3 maanden hun toners te gebruiken hebben we 4 toners gehad waarvan het inktpoeder op het papier komt waardoor we al 4 stuks hebben moeten omruilen. Na enkele mailing bleken het dan ook nog eens valse beloftes en moeten we bij betalen voor originele HP toners te krijgen! Waardeloze beloftes, slechte naservice, schandalig dat zij dergelijke praktijken kunnen blijven uitoefene.

Vorige week een dymo labelwriter aangeschaft

Geschreven op 15 mei 2018

Vorige week een dymo labelwriter aangeschaft via deze webshop, helaas bleek deze niet compatible met onze server en hebben we een andere printer moeten kiezen de QL 700 van Brother. Printer ongeveer 5 minuten getest en helaas niet compatibel, alles netjes gehouden en zoals het uit de doos kwam weer terug gedaan.

Vervolgens begint de ellende, om überhaupt iets terug te kunnen sturen dien je een compleet formulier in te vullen met factuurnummer klantennummers artikel nummer redenen en allerlei andere voorwaarden. Hierna moet je nog even drie fotos maken van je artikelen en weer terug mailen. Vervolgens gaat 123 bepalen of dat jij het wel terug mag sturen.

Let wel dit is uiteraard volledig voor eigen rekening, eenmaal teruggestuurd ontvang ik een mail dat het artikel 100% verkoop onwaardig is geworden? En ook nog eens dat als je binnen 5 werkdagen geen mail terug stuurt ze jouw artikel milieuvriendelijk gaan afvoeren. Toen brak echt mn klomp, ze zeggen dus dat ze een nieuwe printer zo linea recta de container in gooien als je niet reageert. Onzin wat er dan gebeurd is dat het artikel terug de voorraad in gaat en dan ineens wel verkoopbaar is.

Ow en om het artikel weer terug te krijgen moet je uiteraard weer even verzendkosten aftikken. Top service mannen, ga zo door.

Ontevreden over de manier waarop ze een klacht afhandelen

Geschreven op 20 april 2018

Ontevreden over de manier waarop ze een klacht afhandelen.
De Toner van 162.50 euro was reeds gebruikt toen ik de doos open deed. Ze blijven volhouden dat het een eco verpakking is, maar ook die moet dicht verpakt zijn en niet beschadigd.

Fantastische klantenservice. Probleem wordt vriendelijk en snel opgelost

Geschreven op 30 mei 2017

Fantastische klantenservice. Probleem wordt vriendelijk en snel opgelost.

Op 19-1-2017 4 cartridges besteld

Geschreven op 20 januari 2017

Op 19-1-2017 4 cartridges bij u besteld en daags nadien kunnen printen dat is klasse. Zo snel een ongekende weelde in dit verdeelde land. Niet voor niets al vele jaren de beste webwinkel van Nederland (op dit gebied). Hulde voor u en uw personeel!

Gebruik al aantal jaren cartridges van 123Inkt

Geschreven op 5 januari 2017

Gebruik al aantal jaren cartridges van 123Inkt. Kreeg nu een iets ander model. Bij het printen verscheen ca. 10 cm. onder de originele teksten/afbeeldingen een soort shadow image. Eerst snel geknutseld, toen gebeld. Kreeg een instructiefilmpje toegestuurd voor checken en schoonmaken van de printer. Omdat de printer al een jaar of vier oud is, redelijk plausibel. Met verzoek direct te contacteren indien dit niet hielp. Het hielp inderdaad niet (instructies an sich waren duidelijk). Direct de volgende dag nieuwe cartridge in huis, met excuses en flesje wijn erbij. Eind goed al goed. Top service.

Ik vind 123inkt.nl een super winkel

Geschreven op 7 september 2016

Ik vind 123inkt.nl een super winkel! Ze doen wat ze beloven. Altijd de volgende dag in huis. Nooit gezeur over facturen of aanmaningen (ik doe ook altijd wat ik beloof -)). Ik heb één keer een defect gehad aan inktcartridge. Gebeld, geen enkel probleem. Kreeg de dag erop een nieuwe. Niks geen gezeur. Top!

Heel snelle levering overzichtelijke website.

Geschreven op 14 mei 2016

Heel snelle levering, overzichtelijke website. Na probleempje he snel en vriendelijk opgelost.

Had twee cartridges besteld zwart en kleur. Zwart...

Geschreven op 28 maart 2016

Had twee cartridges besteld, zwart en kleur. Zwart werkte wel, kleur niet. Contact opgenomen met 123 inkt en alles werd super goed opgelost. Super service. Kreeg een nieuwe cartridge, een kaartje erbij vol met excuses en een klein flesje wijn! Na het ontvangen van mijn retour gestuurde cartridge kreeg ik direct een credit nota! Service die echt een voorbeeld moet zijn voor andere bedrijven. Ze zijn voor mij echt de nummer 1!

Voor mijn kleurenlaserprinter had ik enige tijd geleden...

Geschreven op 23 maart 2016

Voor mijn kleurenlaserprinter had ik enige tijd geleden nieuwe toners besteld. Nu waren de cartridges echt aan vervanging toen. Na vervanging bleken twee cartridges niet goed te werken. Hiervoor werden direct andere cartridges geleverd. Nadat die waren geplaatst bleken ook de twee andere toners kuren te hebben. Ook hierover gebeld. En morgen komen ook daarvoor vervangende cartridges binnen. Wat een service. Geen wonder dat ze jaar na jaar als beste webshop uit de bus komen!

Na ongeveer 600 afdrukken werd de kwaliteit van...

Geschreven op 6 februari 2016

Na ongeveer 600 afdrukken werd de kwaliteit van de zwarte prints een stuk minder. De zwarte toner bleek defect.
Na wat foto's opgestuurd te hebben kreeg ik zonder gekibbel direct een nieuwe toner toegezonden. Nu begrijp ik waarom ze beste webwinkel zijn! Ik ga hier niet meer weg.

Super webshop snelle afhandeling en zeer snelle aflevering...

Geschreven op 2 februari 2016

Super webshop, snelle afhandeling en zeer snelle aflevering van bestelde producten.

Ben zeer ontevreden. De eigen merk cartridges werken...

Geschreven op 25 augustus 2015

Ben zeer ontevreden. De eigen merk cartridges werken slecht. Dat blijkt al meteen. Maar nog erger. De fotos verkleuren na een jaar. Dus inferieure inkt. Besloten om nu originele cartridges te bestellen. En voor een flink bedrag in mijn ogen. Men vertrouwd een vaste klant niet en belt of het wel klopt. Wat een vertrouwen in de klant. Maar de betaling was op maandagochtend rond. Vreemd dat je dan op dinsdagmorgen een mailtje krijgt dat men de zaak gaat versturen. Ze adverteren wel met de slogan: voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis. In mijn ogen laat men de klant gewoon in de steek. Een betere slogan: wij hebben u graag als klant, maar vertrouwen doen we u niet.

Na een goede vergelijking kwam ik uit bij...

Geschreven op 6 januari 2015

Na een goede vergelijking kwam ik uit bij 123inkt.nl. Goede prijs en levering en ook zag ik dat ze goed uit de Consumentenbond test kwamen. Ik heb gekozen voor het voordeligere huismerk cartridges voor mij HP.

-Verzending
Op maandag om 22.15 uur besteld en vanmiddag al ontvangen! Wauw dat is echt snel. Stevig klein doosje en een gratis gadget erbij. De levering is tot in de puntjes verzorgd.

-Klantenservice
Voor aankoop heb ik nog even gebeld hoe ik een afleveradres kon invullen en ik werd zeer snel en vriendelijk geholpen.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van 123inkt en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.123inkt.nl

Jouw ervaring met 123inkt

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met 123inkt. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Brekz
lees 46 ervaringen
AllesvoorBBQ
lees 3 ervaringen
Medion
lees 19 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.