Blokker ervaringen & reviews

Blokker is met meer dan 600 winkels de grootste aanbieder op het gebied van huishuidelijk, wonen, keuken & koken, persoonlijke verzorging, speelgoed en tuin. Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen. Juist die samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijkse gebruik betekent dat we er voor iedereen zijn. Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.

Is Blokker betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Blokker betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 51 andere consumenten. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Ik ben zeer ontevreden

Geschreven op 27 mei 2021

Ik ben zeer ontevreden. Heb een product besteld, kreeg gelijk een melding dat het product niet leverbaar was maar zit nu al meer dan 6 weken te wachten op mijn geld terug. Na ieder contact word gezegd na 5 tot 10 dagen staat het op uw rekening nou niet dus.

Nadat mijn steelstofzuiger binnen een half jaar kapot was

Geschreven op 19 mei 2021

Nadat mijn steelstofzuiger binnen een half jaar kapot was gegaan heb ik een Blokker cadeaubon van 138 euro gekregen. Online heb ik een nieuwe steelstofzuiger besteld. Met deze transactie ging er iets fout en nu is mijn Blokker cadeaubon leeg. Ik ben al een maand bezig om de kaart weer opgewaardeerd te krijgen. Steeds weet andere smoesjes. Zijn er mensen met dit zelfde probleem?

Vaatwasser online besteld via Blokker

Geschreven op 21 april 2021

Vaatwasser online besteld via blokker, werd netjes geleverd. Echter na aansluiten volgens gebruiksaanwijzing foutcode E4. Volgens handleiding Bel monteur. Blokker gebeld. Moest ik met het apparaat naar een vestiging. Daar konden ze een nieuwe bestellen en deze terug sturen. (Sowieso raar om met een hele vaatwasmachine naar een winkel te moeten maar afijn). Nieuwe ontvangen. Echter zelfde probleem.

Weer gebeld. Krijg je te horen Hier kunnen we niks aan doen, we hebben geen monteurs Klantenservice medewerkster werd na verloop van tijd zeer onbeschoft en weigerde elke medewerking. Nog gevraagd of ik leidinggevende kon spreken, echter was dat onmogelijk. Ze hebben er geen verstand van en zullen problemen met defecte apparaten niet oplossen.

Via blokker een rolgordijn besteld voor buiten

Geschreven op 14 november 2020

Via blokker een rolgordijn besteld voor buiten welke zij via Vidaxl leveren. Dit laten bezorgen en toen bleek dat het gordijn geen 2.00 x 270 is zoals staat vermeld doch 1,83. Meld dit om het terug te sturen , krijg alle info daarvoor, stuur het terug en daarna meerdere mails eraan gericht naar vida xl en zij zeggen je moet voor je geld bij blokker zijn en blokker op zijn beurt zegt je moet bij vida xl zijn. nu een maand verder en nog steeds me geld niet terug dus voor mij nooit meer iets bij webshop blokker bestellen gaat om bijna 90 euro.

De witte Airfryer was het voordeligst bij Blokker

Geschreven op 24 juli 2017

Op het moment van bestellen was de witte Airfryer het voordeligst bij de Blokker. Het artikel was goed verpakt en snel geleverd. Zaterdagavond besteld en maandag in huis. Netjes via e-mail op de hoogte gehouden van het proces.

De producten zelf waren enorm stoffig

Geschreven op 30 augustus 2016

De producten zelf waren enorm stoffig doch prima, maar de verzending was heel slordig. Niet goed dichtgeplakte en ingepakte dozen en een verkeerd aantal track en trace codes wat voor veel verwarring zorgde bij bezorger en mij. Aangegeven bij de klantenservice, ik vond het excuus en we zullen het doorgeven aan de verzendafdeling een wat karige reactie.

Ik had een parasol besteld bij de webshop

Geschreven op 25 april 2016

Ik had een parasol besteld bij de webshop van Blokker. Deze is keurig bezorgd. Alleen op de verkeerde datum. Bij het bestellen kon je kiezen wanneer het bezorgd zou worden. Het was puur geluk dat is thuis was toen het werd afgeleverd want ik verwachtte het pas een paar dagen later. Ik heb Blokker een bericht gestuurd maar daar tot op heden nog geen antwoord op gehad.

Braun de Mulitquick 5 sapcentrifuge gekocht online de...

Geschreven op 10 maart 2016

Braun de Mulitquick 5 sapcentrifuge gekocht online de volgende dag kon ik het netje ophalen in de winkel,
prima apparaat prima bediening en ik ga nu voor een stofzuiger online. Welke zal ik kiezen! Ze gaan volgens de blokker medewerkster niet meer naar watt (b.v 800 tot 2000) maar op klasse qua energie zuinig, dus klasse A, B, C , lastig uitzoeken. Verder is Blokker een toppertje.

Begin december 4 pannen retour gestuurd. Na een...

Geschreven op 7 februari 2016

Begin december 4 pannen retour gestuurd. Na een week gaan mailen maar geen reactie . Toen nog een paar mailtjes. Nog geen gehoor. En weken later nog geen geld terug. Paar keer gebeld. Vaak 20 wachtenden voor me!

Eerst zagen ze helemaal geen retourneren van mij. Nadat ik de track en tracé code gaf zagen ze wel een pakket. Maar ze konden niet zien wat er nou precies in het pakket zat.
Blokker personeel in de winkel kon me niet verder helpen.

Begin februari was ik het zat. Het ze een mail gestuurd dat ik een klacht in zou dienen. En jawel hoor. Toen kreeg ik wel ineens een mail terug. En stond het geld een paar dagen later op mijn rekening.

Blokker levert niet het aantal bestelde artikelen uit....

Geschreven op 7 januari 2016

Blokker levert niet het aantal bestelde artikelen uit. Bij de klantenservice hiervan meldingen gemaakt en zit een week later nog op antwoord te wachten.

Vreselijk ben al een maand bezig met iets...

Geschreven op 17 december 2015

Vreselijk, ben al een maand bezig met iets retourneren. Wordt elke keer per mail af gewimpelt duurt een aantal dagen op antwoord en dan krijg ik steeds het zelfde te horen.

Niet adverteren met de belofte volgende dag in...

Geschreven op 2 november 2015

Niet adverteren met de belofte volgende dag in huis als je het niet waar maakt. Ik heb het speciaal besteld zodat het op de verjaardag zelf van mijn nichtje zou aankomen. Die heeft er de hele dag op gewacht. Helaas kwam het niet aan, en ook geen mail dat het vertraagd was. Toen ik belde zeiden ze dat ze afhankelijk waren van post nl want ja, er is ook wel eens file, of een ongeluk waardoor pakketten vertraagd waren. Ja Blokker dat is ook. Geef PostNL maar de schuld.

Maar ze kon me niet de reden geven waarom mijn bestelling vertraagd was. Wederom leugens. Wel 4 euro verzendkosten innen! Volgende keer bij Bol.com bestellen die bezorgen wel de volgende dag. Trouwens ook ontvang ik ineens ongevraagd reclame e-mails van Blokker, heb hier niet voor ingeopt volgens mij gaat dat tegen de antispam wet. Als ze niet eens hun beloftes kunnen waarmaken en vervolgens een ander bedrijf maar de schuld gaan geven zal ik eens overwegen om een klacht in te dienen over die ongevraagde reclame. Worden ze op die manier bestraft want om de consument geven ze niks. Geen wonder dat het bedrijf tegen faillissement aan zit. Blokker snapt het echt niet!

Bestelling van speelgoed geplaatst en betaald. Volgende dag...

Geschreven op 1 november 2015

Bestelling van speelgoed geplaatst en betaald. Volgende dag zouden deze geleverd worden. Niet gebeurd. Vrijdag gebeld. Bestelling klopte niet. Bestelling zou nu zaterdag geleverd worden. Weer niks. Morgen maar weer bellen. Nu maar afwachten of ik mijn geld of levering uiteindelijk toch ga krijgen.

Tuinset besteld bij blokker keurig op tijd geleverd...

Geschreven op 30 september 2015

Tuinset besteld bij blokker keurig op tijd geleverd, Tuinset door eigen toe doen beschadigd bij het uitpakken, Blokker gebeld tuinset kosteloos omgeruild voor een nieuwe set! Dat is pas service! super bedankt.

21 september bestelling gedaan voor 22.00 dus volgende...

Geschreven op 30 september 2015

21 september bestelling gedaan voor 22.00 dus volgende dag thuis. Vergeet het maar na drie dagen klantenservice gebeld antwoord ze hadden het druk mede ook PostNL jaja geef een ander bedrijf maar de schuld. Maandag 28 september nog niets ontvangen of wat van zich laten horen ik weer bellen. Excuus we zijn bezig met een verhuizing van het depot wat een onzin geef dat dan aan op de website. Maar de belofte van de levertijd blijft gewoon staan. Nu 30 september wacht nog.

Blokker adverteert met 's avonds voor 22:00 uur...

Geschreven op 26 september 2015

Blokker adverteert met 's avonds voor 22:00 uur besteld, de volgende in huis. Dus bestelden wij een naaimachine, 's avonds ruim voor 22:00 uur, kreeg direct een bevestiging dat deze de volgende dag geleverd zou worden. We zouden een tracktracé code ontvangen wanneer er precies geleverd zou worden. Ik zorgen dat ik de hele dag thuis ben, maar helaas, we zijn nu 3 dagen verder, geen naaimachine, geen track trace, niets. Klantenservice is natuurlijk niet bereikbaar, en in de voorwaarden staat levering kan tot 30 dagen vertraging oplopen. Ik moet maar afwachten wanneer er nu geleverd wordt.

Zonder bonnetje kunnen ruilen rosti mepal broodbak met...

Geschreven op 30 augustus 2015

Zonder bonnetje kunnen ruilen, rosti mepal broodbak met dubbele bodem en los bakje er bij in, bij thuiskomst zat alleen het losse bakje er niet bij, dit in winkel in sneek gekocht. in de winkel in workum het kunnen ruilen zonder bon, super service. dit is geen internet aangekocht artikel maar niet minder onbelangrijk als ervaring.

Blokker neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor correcte levering....

Geschreven op 10 juli 2015

Blokker neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor correcte levering. In ons geval een schommelstoel besteld op dinsdag, zou geleverd worden op woensdagmiddag. Niet dus! Volgend bericht zegt levering donderdagmiddag. Niet dus!volgend bericht zegt vrijdagmiddag. Omdat wij geen vertrouwen meer hebben bellen wij de Blokker servicedesk. Na 10 minuten wachten vertelde de dame dame dat Blokker alles goed heeft gedaan maar PostNl niet en dat wij maar bij hun moeten klagen! Alsof wij gekozen hebben voor PostNl. Zo probleem voor Blokker opgelost, en dat noemen ze service.

Heb maandag 6 juli een zwembad besteld s-middags...

Geschreven op 8 juli 2015

Heb maandag 6 juli een zwembad besteld s-middags krijg volgende ochtend een mail dat er door drukte pakket nog niet bezorgd wordt maar dat ik 7 juli een mail zou krijgen over de track en trace. Die dag niets meer gehoord de volgende dag dezelfde mail weer dat ik deze dag de track en trace krijg. Ik vind dit geen service en zal niet zo gauw wat bestellen bij Blokker.

Ik heb vorige week een cadeau voor mijn...

Geschreven op 6 juli 2015

Ik heb vorige week een cadeau voor mijn zus gekocht. Door Blokker laten bezorgen 1 a 2 dagen levertijd. Nou dat zijn er nu inmiddels 4 weekend nog niet meegerekend. Ik krijg steeds een excuusmail. Maar kan hen telefonisch niet bereiken. Steeds meer dan 30 minuten wachttijd.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Blokker en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.blokker.nl

Jouw ervaring met Blokker

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Blokker. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Replacedirect
lees 1 ervaring
PlatteTVDiscounter
lees 3 ervaringen
Alternate
lees 24 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.