Amac ervaringen & reviews

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 23 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en iPod is dit dé plek voor al je Apple aankopen en cadeaus. Het A-mac team beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple product. Naast de ondersteuning die wordt geboden in de Store, kun je hier ook terecht voor service en garantie.

Is Amac betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Amac betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 6 andere consumenten. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Bij aankopen geweldige service en vriendelijkheid

Geschreven op 27 maart 2021

Bij aankopen geweldige service en vriendelijkheid van Amac Delft. Bij after sales of garantie wordt het een ander verhaal. Bij andere aankopen scherm protector laten aanpraten voor mijn nieuwe iPhone 45 euro, Door hun als experts laten plaatsen. Duur maar dan had ik wat .

Scherm zou langdurig beschermd worden voor krassen etc. Na 2 maanden komt er lucht tussen. Amac Delft dicht maar nu op afspraak open. Herstellen niet mogelijk. Helaas pech gehad. Garantie geldt slechts voor 2 weken. Geen al te grote fiducie in product dus. Een nieuwe dus en ja prijzen zijn verhoogd. Uiteraard niet gedaan. Garantie voor 2 weken . Belachelijk gewoon. Bij eerste aankoop werd dat dan ook niet vermeld. Verbaasd en teleurgesteld. Blijf beleefd, ik groet en verlaat de winkel gefrustreerd. Nooit meer zal ik iets kopen. Toch maar liever naar de Apple store. Weinig stores en wat verder weg. Maar voor goede service rijd ik wel wat verder

Ik had een probleem met mijn Apple oortjes

Geschreven op 24 september 2019

Ik had een probleem met mijn Apple oortjes waarbij de rechterkant niet functioneerde naar behoren. Wanneer ik het oortje pas omdraaide in mijn oor zelf (wat er raar uit ziet) , kwam er pas geluid uit. Vervolgens ga ik naar Amac om het te laten repareren, zeggen zij dat het een veelvoorkomend probleem is en dat zij het naar Apple zouden doorsturen. Paar dagen later kom ik terug , zeggen zij dat het vies is en het niet gerepareerd kan worden? De oortjes zelf waren volledig schoon + ze zeiden dat het een veelvoorkomend probleem was. Nou, daarna moest ik 20.- betalen voor onderhoudskosten , terwijl er niet eens naar gekeken werd. Waardeloos bedrijf dit, beter de officiële Apple winkel bellen.

1 ster is eigenlijk te veel voor deze winkel

Geschreven op 10 april 2019

1 ster is eigenlijk te veel voor een winkel die je na het verkopen van een kapotte MacBook air 2018 (11-2018 gekocht 01-2019 1e keer kapot toetsenbord 04-2019 2e keer kapot scherm) je voorstelt om dan misschien maar een nieuwe te kopen. Hoe krijg je het verzonnen? Tijdens het opsturen ter reparatie wordt (als je er niet 10x om vraagt) geen leen laptop mee gegeven. Wat moet je dan als student? 5 weken zonder laptop? Het advies van Amac Breda: leen er eentje van een vriend of koop een nieuwe.

Uiteraard sta je volledig in je recht als je een leenlaptop eist als zo'n product wat voor een student onmisbaar is 5 weken weg is, maar daar hebben ze bij deze Amac nog nooit van gehoord. Het enige wat zei kunnen vertellen is dat het niet hun schuld is omdat ze producten van Apple verkopen, en ja die zijn tenslotte niet van hun. Dus zegt de Amac: niet onze verantwoordelijkheid. Maar toen ze 1300 euro vingen voor de verkoop, toen was het wel hun verantwoordelijkheid.
Apple producten: prachtig! En er kan altijd iets kapot gaan. Dat is vervelend voor de consument en verkoper. Maar om je klanten op deze manier te behandelen, dat gaat echt te ver.

Kreeg een email met openbox sale

Geschreven op 5 mei 2018

Kreeg een email met openbox sale. Direct besteld en betaald. Kreeg een email ter bevestiging dat bestelling was afgerond en was betaald. Levertijd 6-8 dagen. Netjes afgewacht. Na 9 dagen niets vernomen en zelf contact opgenomen met de customer care. Werd verteld dat de bestelde Macbook Air niet meer voorradig was en dat geen levering kon plaatsvinden.

Paar keer email heen en weer met hun care medewerkers over klacht en aangegeven dat een verkoopovereenkomst is aangegaan werd verwezen naar hun algemene voorwaarden dat als zij een email terugsturen met bevestiging dat is betaald nog steeds geen verkoopovereenkomst van hun zijde is. Ik weet genoeg. Hier koop ik dus nooit meer iets.
Wees gewaarschuwd. Hun algemene voorwaarden zijn juridisch goed dichtgetimmerd om zichzelf goed te beschermen. Gelukkig betaald met creditcard dus om mijn geld hoef ik geen zorgen te maken.

Het is nu 14 oktober, ik heb 29 september iets gekocht

Geschreven op 14 oktober 2017

Het is nu 14 oktober. Ik heb 29 september iets gekocht en betaald. 11 oktober heb ik erover gemaild en kreeg een dom antwoord dat er helaas vertraging was, maar niet hoeveel vertraging. Vervolgens heb ik gebeld en is mij beloofd dat het binnen 2 dagen zou arriveren. Vandaag weer gebeld (iedere keer minstens 15 min in de wacht) en er is nog niets verstuurd en niet bekend wanneer wel. Ik heb de bestelling geannuleerd en nu mag ik minstens 14 dagen wachten totdat ik het geld terug krijg.

Op 11-03-2017 mijn Macbook Pro 17 inch naar Amac gebracht

Geschreven op 27 maart 2017

Op 11-03-2017 mijn Macbook Pro 17 inch naar Amac in Breda gebracht, omdat deze traag werkte. Aldaar werd verteld dat de SSD op was en vervangen diende te worden. Nadat de SSD in de winkel was vernieuwd, was naar hun zeggen de laptop overleden. In eerste 2 instanties wilde ze helemaal niets doen en diende ik het vervoer en de diagnose van het probleem dat in de handen van hen is ontstaan zelf te vergoeden! Ook voor het vervangen van het Logicboard heeft Amac geen enkele verantwoordelijkheid genomen. Voor het vervangen van het Logicboard kreeg ik een rekening van ongeveer 800 euro op mijn bord!

De zeer attente medewerkers van Apple zelf hebben mij hiermee geholpen. Ik heb hen zelf moeten overtuigen om de kosten voor het vervangen van het Logicboard te vergoeden. Nadat ik dit op zaterdag aan Amac heb laten weten en hierbij ook aangegeven heb dat ik akkoord ga met de reparatie, was hier bij hen op maandag laat in de middag nog geen enkele actie op ondernomen terwijl mij dit eerder wel was toegezegd.

Pas nadat ik de klantenservicemedewerker op maandag laat in de middag hierop attendeerde, zijn de benodigde onderdelen besteld. Hierbij is per abuis ook een batterij besteld. Waarna door de zeer slechte organisatie ook mijn batterij is vervangen. In totaal heb ik nu 13 dagen zonder laptop gezeten, die ik hard nodig heb. Een vervangende laptop voor de tussenliggende periode kon niet worden aangeboden. Terwijl ze zelf wel laptops verhuren.

In de reactie proberen ze zichzelf heel goed voor te doen en te laten lijken alsof zij ook maar iets geholpen hebben. Maar ze hebben in werkelijkheid geen vinger uitgestoken om mij ook maar enigszins te helpen, met een probleem dat door henzelf is veroorzaakt!

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Amac en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.a-mac.nl

Jouw ervaring met Amac

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Amac. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Prenatal
lees 16 ervaringen
Avantisport
lees 13 ervaringen
Replacedirect
lees 1 ervaring
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.