Westfalia ervaringen & reviews

Westfalia is een webshop met voornamelijk doe-het-zelf artikelen en handige producten voor de auto, fiets of voor in de keuken. Profiteer van 30 dagen gratis retourneren en een breed aanbod van kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs. Westfalia.eu is sinds een jaar actief in de Benelux en heeft inmiddels bijna 25 duizend producten online waarbij er wekelijks weer nieuwe artikelen bij komen. Wij voeren een assortiment van A-Merken zoals Makita, Metabo, Hitachi en Panasonic, maar ook veel ijzersterke bekende Duitse partijen zoals: Scheppach, Bosch, Gude en het eigen merk.

Is Westfalia betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Westfalia betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 8 andere consumenten. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Westfalia levert niet wat je bij ze besteld

Geschreven op 25 juli 2019

Westfalia levert niet wat je bij ze besteld, aggregaat gekocht levertijd 2-3 werkdagen, dit wordt een week na dat er betaald is. Na meerder mails en telefoontjes nu ruim een maand later na ontvangst van een mailtje waarop de levering word aangegeven en een dag vrij genomen blijkt dat men weer niet gaat leveren. Toeleverancier, computer probleem net zoals ik geen geld kan uitgeven wat ik niet heb moeten ze eens gaan stoppen met dingen verkopen die ze niet kunnen leveren.

Tevreden over de service en product

Geschreven op 21 mei 2019

Tevreden over de service en product. Een van de bestelde producten was niet geschikt in mijn situatie en kon makkelijk en kosteloos retour. Aanrader.

Ze tonen een digitale timer met de prijs van de analoge

Geschreven op 12 april 2019

Misleidende afbeelding. Ze tonen een digitale timer met de prijs van de analoge. Ze weigeren het juiste product na te leveren tenzij ik bijbetaal, want elders staat dat artikel wel degelijk duurder afgebeeld, maar daar heb ik geen boodschap aan. Hun eigen medewerker had het eerst ook niet gezien. Heb dan maar mijn geld teruggevraagd. Daar doe ik geen zaken mee.

Ik heb een kinder fietskar besteld

Geschreven op 12 maart 2019

Ik heb een kinder fietskar besteld. Ik kreeg een bestel bevestiging zonder klantnummer en bestelnummer. Ook op mijn account pagina stond bij bestelgeschiedenis geen bestelling. Ik heb gebeld met de klantenservice en kreeg te horen dat dit klopt, omdat het pas sinds kort op de site staat. Ook zou ik geen track en trace krijgen, want het wordt rechtstreeks vanuit de leverancier verzonden naar mij. De website geeft aan dat ik wel een track en trace hoor te krijgen om het pakket via GLS te volgen.

Met dit alles had ik een mail gestuurd en de dame zei dat ze op mijn mail een reactie heeft gegeven maar ik heb niks ontvangen? Facebook berichten worden wel gezien en gelezen maar wordt niet op geantwoord. Het zal mij benieuwen of het pakket binnen de beloofde tijd bezorgd wordt. Voor nu 1 ster! Mocht het nog op tijd komen zonder gedoe dan zal ik de review aanpassen.

Heb in één bestelling 3 producten besteld

Geschreven op 29 november 2018

Heb in één bestelling 3 producten besteld. Alles in één keer met visa betaald. 2 van deze producten werden apart geleverd. Het 3e product werd niet geleverd!

Na contact van mijn kant werd mij nalevering toegezegd maar kort daarna werd ik door de klantenservice van Westfalia gechanteerd: ik moest een schriftelijke verklaring ondertekenen dat ik een ander pakketje nooit had ontvangen en dat de handtekening die ik voor ontvangst had geplaatst vals was, als ik dat niet zou doen, dan zou ik mijn bestelling niet ontvangen. In deze mail stond ook nog aangegeven dat Westfalia dan geld kon beuren van DPD. Zoveel schaamteloosheid, zo openlijk (ik heb alles zwart op wit in mails staan) heb ik nog nooit meegemaakt!

Ik heb mij niet laten chanteren en heb ook niet het bestelde (en betaalde) product ontvangen. Ook mijn geld niet terug gekregen.Koop natuurlijk nooit meer bij Westfalia.

Bestelling was niet goed verwerkt wel betaald

Geschreven op 17 augustus 2018

Bestelling was niet goed verwerkt wel betaald. Pas week later bevestiging van de order. Levering was belabberd, niet compleet en duurste artikel zat er niet bij. Mededeling op de bon. Niet meer op voorraad andere keer bestellen. Had nota bene gewoon betaald! Geld terug duurt nu al 3 weken. Klantenservice slecht te bereiken. Koop hier nooit meer iets.

Webshop ziet er goed uit, kan leuke dingen bestellen

Geschreven op 13 augustus 2018

Webshop ziet er goed uit, kan leuke dingen bestellen MAAR: indien iets geretourneerd en terug betaald moet worden dan ben je lang bezig. Op 19 juli iets besteld en betaald. Vrijwel direct geannuleerd ivm lange levertijd. Ben nu (13 aug) nog bezig met mijn geld terug te krijgen ondanks herhaaldelijk de we zoeken het uit mailtjes.

Ik heb een bestelling geplaatst op de website

Geschreven op 26 juli 2018

Ik heb een bestelling geplaatst op de website. Ik kreek geen bevestiging van mijn bestelling. Ik kreeg helemaal geen email van hun. Op mijn rekeningen gekeken en het bedrag was gereserveerd. Vervolgens probeer ik de klantenservice te bereiken die nooit te bereiken is. uiteindelijk krijg ik te horen dat ze geen bestelling ontvangen hebben en dat ik het opnieuw moest bestellen. Worst case scenario die je bij een webshop kan bedenken.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Westfalia en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.westfalia.eu

Jouw ervaring met Westfalia

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Westfalia. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Travelbags
lees 12 ervaringen
Drogist.nl
lees 9 ervaringen
Fitnessmerken
lees 14 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.