Bagageonline ervaringen & reviews

Bij BagageOnline koop je koffers, koffersets, laptop tassen, reistassen en schoudertassen van alle bekende merken. Bagage Online verkoopt onder andere de merken Eastpak, Samsonite, Titan en Kipling. Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor 21.00 besteld is de volgende dag al in huis!

Is Bagageonline betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Bagageonline betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 17 andere consumenten. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop

Geschreven op 27 maart 2019

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van een cabin trolley, de snelle afwikkeling ervan en het prettige contact met de klantenservice. Voor mij een 10.

Ik had een kapot slot op mijn bij...

Geschreven op 21 april 2015

Ik had een kapot slot op mijn bij Bagageonline gekochte Samsonite koffer. Gisteren naar ze gebeld en vandaag al het nieuwe slot binnen. Ik heb het er net opgezet en het werkt perfect. Erg goede service.

Ik heb net na kerst 2 koffers besteld...

Geschreven op 7 januari 2015

Ik heb net na kerst 2 koffers besteld die snel geleverd zijn. Een koffer heb ik nadien geretourneerd. De retour was binnen 1 dag verwerkt en het geld stond de dag erna op mijn rekening. Hier kunnen veel webshops wat van leren. Klasse!

Erg tevreden over afwikkeling van de order. Werd...

Geschreven op 1 februari 2013

Erg tevreden over afwikkeling van de order. Werd duidelijk op de hoogte gehouden via de mail en had mijn bestelling de volgende dag keurig in huis.

Mijn bij Bagageonline.nl bestelde rolkoffer zag er na...

Geschreven op 20 september 2012

Mijn bij Bagageonline.nl bestelde rolkoffer zag er na de thuisbezorging prachtig uit. Echter na de eerste de beste reis bleek het een miskoop: hij opende en sloot matig. Kort daarop een tweede reisje gemaakt waarbij de koffer, na een vliegtripje, zowat uit elkaar viel.

Bij thuiskomst direct een verontwaardigde mail gestuurd naar Bagageonline. Niet zozeer verwachtte ik na 2 reizen recht te hebben op een vergoeding, maar ik wilde gewoon duidelijk maken dat men een slecht product verkocht. Groot was mijn verbazing dat ik al dezelfde dag een telefoontje kreeg. De persoon in kwestie gaf toe dat mijn koffer er eentje was uit een slechte serie er waren meer klachten over. De medewerker bood mij dan ook resoluut aan een nieuwe rolkoffer in dezelfde prijsklasse uit te zoeken. De oude (kapotte) hoefde ik niet eens terug te sturen, men geloofde mij op mijn woord.

Wat een sterke service van Bagageonline.nl. omplimenten! Wat mij betreft kunnen ze niet meer stuk!

Een jaar geleden 3 Titan koffersbesteld. De volgende...

Geschreven op 16 september 2012

Een jaar geleden 3 Titan koffersbesteld. De volgende dag waren ze al verzonden! Door bagagehandling van Corendon is er tijdens vakantie een wiel afgebroken. Corendon wees alle verantwoordelijkheid af.

Een mailtje gstuurd naar Bagageonline voor een nieuw wiel. Binnen 3 uur een belletje van hen! Na afspraak met hen de koffer opgestuurd en zij hebben zorg gedragen voor gratis reparatie. Kreeg de kolfer terug inclusief zelfs een gratis koffer riem. Grote klasse.

Super tevreden Maandag voor 17.00u besteld dinsdag 14.00u...

Geschreven op 8 augustus 2012

Super tevreden! Maandag voor 17.00u besteld, dinsdag 14.00u in huis. Goed verpakt met retourbon hoef je niet zelf te printen, maar gelukkig niet nodig. Keurig, zoals het hoort trackandtrace levering via TNT. Scherp geprijsd.

Ik ben zeer ontevreden over Bagage online. Ik...

Geschreven op 17 juli 2012

Ik ben zeer ontevreden over Bagage online. Ik kreeg mijn pakket pas dagen later, terwijl de dag erna gegarandeerd werd en werd ook nog in een beschadigde doos geleverd terwijl het een koffer ter waarde van boven de 200 euro was! De doos stond half open... zelfs de man die het pakket afleverde vond dit niet normaal. telefonisch contact gehad met zowel Post.nl waar mijn pakket bleef en met Bagageonline die de schuld bij Post.nl neerlegde en Post.nl bij Bagage online. Dit heeft me veel extra telefoonkosten en stress bezorgd.

Ontevreden over alles wat na het bestellen gebeurde....

Geschreven op 12 juni 2012

Ontevreden over alles wat na het bestellen gebeurde. Pakket werd pas na een aantal dagen afgeleverd terwijl het wel op voorraad was, er werd maar 1 kofferriem meegleverd ipv 2 en ik vond ze niet erg behulpzaam aan de telefoon.

Zeer tevreden. Bij de bestelling door mij een...

Geschreven op 20 mei 2012

Zeer tevreden. Bij de bestelling door mij een onjuiste combinatie postcode huisadres ingevoerd. De bestelling werd daardoor aangeboden op een ander adres dan de bedoeling. De bestelling werd daarna nogmaals kosteloos toegestuurd.

Super Woensdag om 16.30 een koffer besteld de...

Geschreven op 15 december 2011

Super! Woensdag om 16.30 een koffer besteld, de volgende dag bezorgd. Plus gratis riem en kortingsbon voor volgende aankoop. Bestelling was via internet te volgen. Zeer Tevreden.

Onvoorstelbaar Vijf voor vijf besteld en de volgende...

Geschreven op 1 december 2011

Onvoorstelbaar! Vijf voor vijf besteld en de volgende dag om 10.00 in huis. Het pakket was zeer goed te volgen en werd keurig afgeleverd. Een top bedrijf!

Zeer tevreden Nadat we de koffer hadden besteld...

Geschreven op 22 september 2011

Zeer tevreden! Nadat we de koffer hadden besteld en ontvangen (1 werkdag) wilden we toch een andere koffer. We konden de 1e koffer zonder problemen terugsturen en we ontvingen direct de andere. Top!

Gister een schooltas gekocht bij Bagageonline en netjes...

Geschreven op 11 augustus 2011

Gister een schooltas gekocht bij Bagageonline en netjes vandaag bezorgd! Kreeg ook netjes een mail waarmee ik mijn bestelling kon volgen.

Aanrader dus!

Ik heb bij Bagageonline een Titan koffer gekocht....

Geschreven op 2 augustus 2011

Ik heb bij Bagageonline een Titan koffer gekocht. Die overigens heel goed bevalt.

Door een probleem met de koffer gebruik moeten maken van de aftersales. De koffer is netjes gerepareerd (onder garantie) en teruggestuurd.

Daarom verdient Bagageonline/koffer.com de warme douche.

Over de bestelling en berichtgeving ben ik zeer...

Geschreven op 3 mei 2011

Over de bestelling en berichtgeving ben ik zeer tevreden. het was de 1e keer dat ik hier wat heb besteld. alleen had de courier het pakket bij de buren af geleverd en geen briefje bij ons in de brievenbus achter gelaten. ik heb tenslotte bij de tracking moeten lezen dat het pakket reeds afgeleverd was. En wij het daar tenslotte zelf op hebben gehaald. dat is het enige minpuntje.

Ik ben zeer tevreden,heb gisteren een trolley besteld...

Geschreven op 25 januari 2011

Ik ben zeer tevreden,heb gisteren een trolley besteld en had hem vandaag voor de middag binnen. Ook is het fijn dat er geen verzendkosten zijn.

Het enige wat ik minder prettig vind is dat je niet weet omstreeks welk tijdstip het pakket bezorgd wordt('smorgens,'smiddags) En over de service als er iets niet klopt daar heb ik geen ervaring mee. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik er iets bestel.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Bagageonline en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.bagageonline.nl

Jouw ervaring met Bagageonline

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Bagageonline. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Tooltopper
lees 1 ervaring
Witgoedhuis
lees 2 ervaringen
Kees Smit
lees 1 ervaring
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.