Kamera Express ervaringen & reviews

Kamera Express heeft diverse superstores in Nederland en België en is al meer dan 20 jaar dé foto retailspecialist! De combinatie van webshop en superstores maakt Kamera Express uniek. Alle producten uit onze webshop vind je ook opgesteld in onze super stores. Ons vakkundig personeel is je graag van dienst. Bestellingen die je via onze webshop plaatst voor 23:59 uur worden de volgende dag al thuisbezorgd. Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel!

Is Kamera Express betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Kamera Express betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 8 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Ik heb mijn drone binnen de garantie termijn opgestuurd

Geschreven op 4 mei 2021

Ik heb mijn drone binnen de garantie termijn opgestuurd omdat de kalibratie het niet deed. Vervolgens krijg ik een rekening met een foto van schade die er niet op zat. De drone zat goed verpakt toen ik die opstuurde. Ook heb ik geen melding gehad van een beschadigde verpakking. Zo komen ze mooi onder de garantie uit, en ik heb geen poot om op te staan. Ik heb hier voor meer dan 15K euro besteld, maar in de toekomst zal ik mijn uitgave bij de concurrent doen.

Supersnelle gratis levering

Geschreven op 27 oktober 2020

Supersnelle gratis levering. 's-avonds besteld en de volgende dag in de middags geleverd. De inhoud van het pakje is volledig zoals ik het verwacht had. Bedankt voor deze supersnelle correcte service.
Ook bij de reeds gedane aankopen of reparatie in de winkel altijd supervriendelijk ontvangen.

Voorheen altijd goede ervaringen met Foto Konijneberg

Geschreven op 17 juli 2019

Voorheen altijd goede ervaringen met Foto Konijneberg maar nu deze is overgenomen door Kamera Express is dat helemaal anders. Afgelopen januari Leica camera van 1167,- euro gekocht die het na ongeveer 3,5 maanden begaf. Altijd zeer netjes behandeld, sowieso zeer weinig gebruikt en al zeker niet laten vallen of gestoten. Geen probleem zou je zeggen, duidelijk geval van garantie.

Nadat ik deze voor garantie afhandeling naar Kamera Express had opgestuurd kreeg ik na poosje bericht dat er duidelijk val- en of stoot schade geconstateerd was en de garantie dus niet van toepassing was. Compleet met foto?s van blutsen, 1 met soort van blauwe afdruk van stootplek. Zo had ik deze camera niet opgestuurd. Dat dit tijdens transport zou zijn gebeurd is erg onwaarschijnlijk, ik heb het niet in blauw omhulsel verpakt (nl in zwart stoffen hoesje) en ik heb ook geen melding gehad dat het pakket gehavend was aangekomen. Het wijst erop dat er na transport naar kamera express iets mee gebeurd is.

Het klantenservice contact liep heel slecht: standaard meer dan 5 minuten in wacht staan en vervolgens niemand die hierover in gesprek wilde gaan. Er werd simpelweg verwezen naar een rapport en er direct vanuit gegaan dat ik hem had laten vallen en op slinkse wijze van garantie gebruik wilde maken. Mijn aangetekende brief naar klachtenservice kreeg ik na 2 dagen ongeopend teruggestuurd: het adres klopte niet want hun website was nog niet aangepast met nieuwe adres. Dit was best wel tekenend van de totale puinhoop bij dit bedrijf. Na opnieuw de brief verstuurd te hebben zijn er al ruim 3 weken verstreken zonder enige reactie. Op hun website staat vermeld dat je met 3 dagen een reactie krijgt. Totale onzin.

Het is heel kwalijk dat er niet goed met mijn camera is omgegaan, maar deze klantenservice daarna is zo dramatisch fout dat ik ondertussen echt woedend ben. Wat een rot bedrijf! Slecht omgaan met spullen en slecht omgaan met klanten: erger kan gewoon niet. Vermijdt dit bedrijf! Er zijn genoeg andere bedrijven met vergelijkbare prijzen die hun zaken wel op orde hebben en jou en je spullen netjes behandelen.

Televisie gekocht via Kamera Express van LG

Geschreven op 9 april 2019

Televisie gekocht via Kamera Express van LG met een cashback actie van 150,-. Toen de tv kwam, was hij beschadigd en bleek al te zijn gebruikt! De cashback actie bleek niet mogelijk omdat Kamera express deze cashback zelf al had geïnd. En het serienummer niet nogmaals kan worden opgegeven voor deze actie. Terwijl wij dachten een nieuwe televisie te hebben gekocht. Inmiddels al 4 maanden aan het mailen en we worden ronduit onbeschoft behandeld en ze zijn niet bereid het op te lossen.

Op vrijdag een product besteld bij Kamera Express

Geschreven op 7 januari 2019

Op vrijdag een product besteld bij Kamera Express dat op voorraad zou zijn en de volgende dag bezorgd zou worden volgens de website. In de bevestigingsmail van de bestelling stond dat er problemen waren in het logistieke proces en dat de bestelling vertraagd kon zijn. Hierover stond niks op de website! Vervolgens meteen gebeld met Kamera Express. Hier verzekerde men mij dat er in het magazijn nog één exemplaar op voorraad was en dat zou men voor mij reserveren. De bestelling stond al klaar en zou de volgende dag bezorgd zou worden. Een dag later: geen product.

Gebeld met de klantenservice. Hierbij werd na 2x 15 minuten gewacht te hebben de verbinding gewoon verbroken! Bij de 3e poging kreeg ik er iemand aan die mij meldde dat er nu opeens nog 3 stuks in het magazijn voorradig zouden zijn, maar dat ze die alle drie op dat moment niet konden vinden. Men zou daar die dag achteraan gaan en dan zou bezorging op maandag plaatsvinden. Maandag opnieuw gebeld. Toen kreeg ik te horen dat het product er niet meer was en dat het opnieuw besteld moest worden bij de leverancier. Hierop mijn order geannuleerd.

n nu maar wachten of binnen 5 tot 10 dagen het geld terug op de rekening staat. Ik wacht nog steeds op de e-mail met de bevestiging van mijn annulering. Op de website staat uiteraard nog steeds bij het betreffende product: voor 23:59 u besteld morgen in huis. Dat Dit was dus de laatste aankoop bij hen.

Vandaag nieuwe camera gekocht

Geschreven op 31 december 2018

Vandaag nieuwe camera gekocht en ondanks de drukte in de winkel heel vakkundig geholpen. Goede uitleg, werd echt de tijd voor genomen. Erg fijn!

25-11 een tv besteld, nog steeds niks ontvangen

Geschreven op 30 november 2018

25-11 een tv besteld, nog steeds niks ontvangen. Meerdere malen contact gehad met klantenservice die mij steeds weer een ander verhaal vertellen. Eerst zou deze binnen 2 werkdagen verzonden worden. Toen kreeg ik een mail dat de verkeerde tvs waren binnengekomen en deze alsnog op 29-11 verzonden zou worden. 29-11 nog steeds geen tv verzonden terwijl mij tot 2x toe verteld werd dat de tv de avond van 29-11 verzonden zou worden. 30-11 weer contact gehad en nu kwam men met het excuus dat Post NL geen pakketten meer aan zou nemen omdat ze vol zaten.

Nu heb ik deze week meerdere pakketten van Post NL ontvangen en nergens te maken gehad met vertraging. Het probleem van Kamera Express wordt heel goedkoop afgeschoven op Post NL. Ik zal hier in ieder geval nooit meer een bestelling plaatsen en adviseer u ook om dit niet te doen. Als alles goed gaat is het geen enkel probleem maar zo gauw er problemen zijn heb je helemaal niks aan dit bedrijf. De tv staat overigens al de hele week doodleuk op voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis.

Prima levering en kwaliteit artikelen

Geschreven op 17 mei 2018

Prima levering en kwaliteit artikelen, ik koop altijd bij Kamera express.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Kamera Express en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.kamera-express.nl

Jouw ervaring met Kamera Express

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Kamera Express. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

MyTrendyPhone
lees 84 ervaringen
Replacedirect
lees 1 ervaring
Zooplus
lees 180 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.