BookSpot ervaringen & reviews

Welkom bij dé online boekwinkel van Nederland. Bij BookSpot (voorheen ECI) ontmoet je liefhebbers die hun nieuwste ontdekkingen in jouw favoriete genre graag met je delen. Zo vind je zelfs de boeken waarvan je niet eens wist dat je ze zocht. Eci.nl is de enige boekwinkel in Nederland die jou als trouwe lezer een forse korting kan geven, zonder verplichtingen. Nergens ontmoet je zoveel echte boekenfans als bij Bookspot.nl. Alleen zo raak je nooit uitgelezen.

Is BookSpot betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij BookSpot betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 12 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Een maand geleden een boek besteld

Geschreven op 25 november 2019

Een maand geleden heb ik via bookspot een boek bestelt.
Na een week te wachten heb ik zelf maar eens gemaild wanneer ik het boek zou mogen verwachten. Kreeg als antwoord dat ze het binnen 2 dagen gingen verzenden. Na 2 dagen kreeg ik terug een mail dat ze het boek niet meer hadden en ze mijn geld zouden terugstorten. Na nog een een week te wachten zonder dat ik het geld op mijn rekening zag heb ik weer maar eens moeten mailen en kreeg ik als antwoord dat er iets was misgelopen maar dat ze het geld nu gingen storten. Dat is nu al bijna 2 weken geleden en heb het nog niet. Ik ben nu via paypal bezig om mijn geld terug te krijgen. Ik schrijf niet vlug een beoordeling maar wil de mensen toch waarschuwen voor bookspot.

Levertijd zou maximaal 1 dag zijn

Geschreven op 10 mei 2019

2 bestellingen betaald, en 1 via eenmalige machtiging betaald. 3 weken terug gedaan. Levertijd zou maximaal 1 dag zijn en nog steeds niks ontvangen :( Dus al bijna 2 weken contact met de klantenservice daar, komt morgen aan, dat hoor ik nu al al die tijd. Tot vandaag: Op uw adres heeft iemand in 2016, toen bestond Bookspot nog niet eens btw, iets waarschijnlijk niet betaald. Dus word niks geleverd. En nu mag ik dus 14 werk dagen wachten voordat ik mijn geld terug heb.

Heb besteld kookboek Sergio

Geschreven op 8 maart 2019

Heb besteld (Postcode loterij) kookboek Sergio tot op heden alleen bericht dat het niet leverbaar is +/- 8 maanden geleden. Wel bericht dat het voorlopig niet leverbaar is maar geen bericht wanneer dan wel eindelijk eens geleverd kan worden.Heeft u zo'n slecht contract met de uitgever? Ik ben voornemens hier met loterij contact over op te nemen ,dit is toch geen leuke prijs of vindt u van wel.

Game of Thrones blu-ray boxset besteld

Geschreven op 9 februari 2019

Op vrijdag 1 februari een Game of Thrones blu-ray boxset besteld. Zou de volgende dag worden geleverd. Geen verzendbevestiging gehad die dag en ook niet geleverd. Dan maar hopen dat hij maandag of dinsdag geleverd zou worden, want stond nog wel steeds op de website als direct leverbaar. Maar helaas nog steeds niets. Contact gehad met klantenservice, die gaven aan dat hij pas later die week weer leverbaar was. Later die dag was de datum op de website aangepast naar vrijdag 8 februari.

Maar donderdag nog steeds geen verzendbevestiging en vrijdag nog niets geleverd. In de loop van vrijdag werd de leverdatum op de website veranderd naar 31 maart (!). Ik contact met de klantenservice die nu beweerde dat dat al weken zo was en bekend was en dat ik waarschijnlijk bij de DVD set had gekeken. Terwijl ik expliciet naar de blu-ray set had gekeken want ik had al gezien dat de DVD set ook een andere leverdatum had.

Verder vinden ze het natuurlijk heel jammer maar kunnen ze niets doen (terwijl andere websites ze wel prima de volgende dag nog kunnen leveren). Wat helemaal vervelend is is dat de set vorige week nog voor rond de 70 euro te koop was en dat de prijs inmiddels gestegen is naar minimaal 100 euro.

Om info over een boek te lezen duurt al een eeuwigheid

Geschreven op 3 november 2018

Zeer slecht, om info over een boek te lezen duurt al een eeuwigheid. Dan een e-book bestellen, pffff. En deze dan op je e-reader te krijgen is helemaal een hel. Het is dat we deze prijs hadden gewonnen bij de postcode loterij, maar hier iets kopen.

Ik ben zeer tevreden over deze winkel

Geschreven op 29 oktober 2018

Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Ik heb twee DVDs besteld, maar eentje bleek uitverkocht te zijn. Ik kreeg daar direct mail over en ze zeiden dat binnen 14 dagen mijn geld teruggestort zou worden. Binnen 5 dagen had ik mijn geld terug. De andere DVD werd binnen 2 dagen geleverd(ik had hem zondag besteld, dinsdag geleverd). Het was een brievenbuspakketje. Alles prima in orde!

Mijn eerste bestelling bij deze webshop een mislukking

Geschreven op 10 oktober 2018

Meestal lees ik de reviews van andere klanten voordat ik wat bestel, misschien moet ik ze voortaan wat beter lezen.
Mijn eerste bestelling bij deze webshop was meteen al een mislukking. Er stond heel mooi, voor 19:00 besteld, morgen in huis, ik heb dat voor de zekerheid nog even nagevraagd, en ja, dat is geen probleem.

Vol goede moed besteld, maar opeens na 3 uur krijg ik een mailtje dat mijn bestelling 2 werkdagen vertraagd is. Die werkdagen gingen voorbij maar niets in mijn brievenbus, geen mail dat het verzonden was... niets. De website was intussen wel aangepast naar 3-5 werkdagen. Toen ik hier de helpdesk mee confronteerde werd er lauw gereageerd, iemand ging wel even bij de leverancier navraag doen maar dat zou gauw al een paar dagen kunnen duren.

Ik besloten om daar niet op te gaan wachten, de hele chat sessie leek samen te hangen van tekstboek antwoorden, het leek niet iemand iets te kunnen schelen. Nu maar wachten wanneer ik mijn geld weer terugzie.

Game zou de volgende dag binnen komen

Geschreven op 10 september 2018

Zeer slechte levertijd. Had een game besteld, zou de volgende dag binnen komen. Blijkt dat het toch 6 dagen gaat duren zonder goede reden (kreeg er ook geen bericht van, moest het zelf uitzoeken). Site is slordig en de categorisering van games klopt niet. Ik bestel voortaan bij Bol.com.

Heb er een boek voor school besteld

Geschreven op 7 september 2018

Heb er een boek voor school besteld. Was het goedkoopste bij Bookspot! Snelle levering en duidelijke communicatie en mails met track and trace.

Mijn dvd bleef even op zich wachten

Geschreven op 19 juli 2018

Mijn dvd bleef even op zich wachten, na een whats app berichtje aan hen een zeer goede service gekregen. Direct antwoord van hun , ze gingen zonder probleem een nieuwe verzenden. De dag erna zat deze toch in de brievenbus. (Ik had track and trace code en mijn dvd was direct door hen binnengebracht maar werd steeds gesorteerd door de post, verder gebeurde er niks). Ik ben zeer tevreden met deze winkel. Het is niet altijd de fout van de verkoper dat het order niet snel thuisgeraakt.

Slechte levertijden. 20-6 besteld, 27-6 geleverd

Geschreven op 22 juni 2018

Slechte levertijden. 20-6 besteld, bel je op 22-6 hoe het ervoor staat. Kan rond 27-6 geleverd worden. Dit is niet de bedoeling van een webshop, kan ik net zo goed naar een winkel gaan of Bol.com. Is ook goedkoper trouwens. Dit is de laatste keer dat ik iets bestel. De klantenservice is ook niet erg meedenkend.

Gaven aan dat bestelling door de brievenbus past

Geschreven op 17 mei 2018

Goede site en service echter na betaling stond dat mijn bestelling door de brievenbus past en ik dus niet ervoor thuis moest zijn. Bleek het pakketje bij buren verderop te zijn bezorgd. Dit pakketje past echt niet door een brievenbus!

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van BookSpot en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.bookspot.nl

Jouw ervaring met BookSpot

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met BookSpot. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

MyTrendyPhone
lees 84 ervaringen
Expert
lees 12 ervaringen
Zooplus
lees 180 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.