Campz ervaringen & reviews

Campz is dé online shop voor outdoor, kampeer- en trekking artikelen, droomtochten met de caravan en kamperen onder de sterrenhemel. Zo bestellen rugzak touristen voordelig de perfecte outdoor toebehoren voor grote plannen en lange wegen. Over de kwaliteit hoeft u zich ook geen zorgen te maken: bij Campz.nl vind je een heel spectrum aan bekende en beproefde outdoor en camping merkproducenten zoals bijvoorbeeld The North Face, Jack Wolfskin, Nordisk en Eagle Creek.

Is Campz betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Campz betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 10 andere consumenten. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Ik heb een order met meerdere artikelen geplaatst

Geschreven op 12 november 2020

Ik heb een order met meerdere artikelen geplaatst en betaald. Na betaling is een deel van de order door hen geannuleerd en nu zit ik inmiddels een maand op terugbetaling van het geld te wachten. Meerdere berichten naar de klantenservice gestuurd, maar deze reageren zeer beperkt.

Ik heb bij Campz.be twee artikelen besteld

Geschreven op 25 juli 2020

Ik heb bij Campz.be twee artikelen besteld. Ze waren op voorraad en de levering zou volgens DHL (waar ze voor levertijd naar verwezen bij hun FAQ) 1 dag (binnen België) duren. Dit kwam goed uit, aangezien ik het zo snel mogelijk (normaal vandaag) nodig had. Er bleef alleen drie maal Bestelling wordt verwerkt staan en nu heb ik het nog steeds niet. Ik heb zelfs nog niet eens een orderbevestiging ontvangen op mijn e-mailadres. De levertijd is traag en dat staat nergens vermeldt op hun website.

Ik vind het ongelofelijk dat ze klanten zo durven misleiden tijdens het aankopen door hun het gevoel te geven dat het op voorraad is en snel zal geleverd worden. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar en op mails reageren ze niet. Ik heb nog nooit zo een slechte service meegemaakt met het aanschaffen van producten die op voorraad zijn bij andere webwinkels... Dit is gewoon schandalig voor een webwinkel van deze grootte!

Wij hebben een broek gekocht

Geschreven op 10 augustus 2019

Wij hebben een broek gekocht. Deze bleek te groot. Door omstandigheden lukte het niet om het pakket per kerende post terug te sturen, maar dat leek geen probleem omdat we daar twee maanden de tijd voor hadden. Helaas bleek tot onze verbazing de retourcode toch al verlopen te zijn en op diverse verzoeken via de site om een nieuw retourlabel wordt niet gereageerd.

Bestelling op zondag doorgegeven

Geschreven op 26 juli 2017

Bestelling op zondag doorgegeven, zou maandag verzonden worden maar is pas dinsdag gebeurd en komt pas donderdag aan. Klantenservice zegt vervolgens: los het zelf maar op. Wij kunnen UPS niet voor je bellen om het te versnellen of het afleveradres te wijzigen, want wij hebben geen uitgaande telefoon. En dat voor een bestelling van meer dan 200 euro.

Snelle levering. Prima bedrijf

Geschreven op 13 mei 2016

Snelle levering. Prima bedrijf

Gisteren besteld vandaag niet binnen. Ondanks dat dat...

Geschreven op 27 juli 2013

Gisteren besteld, vandaag niet binnen. Ondanks dat dat wel op de site staat met tijdsaanduiding en alles. Erg misleidend dus. Heb net een email gestuurd.. ben benieuwd naar de reactie.

31 januari besteld. Bestelling bleek niet naar wens....

Geschreven op 8 maart 2013

31 januari besteld. Bestelling bleek niet naar wens. Deze retour gestuurd. Ik kreeg maar geen bericht dat de bestelling retour was ontvangen. Kreeg ook geen geld retour. Email gestuurd, winkel is overigens alleen per mail beschikbaar. Telefonisch contact niet mogelijk. Kreeg ik eerst de vraag over welke bestelling het ging. Aangegeven waar het om ging. Toen kreeg ik weer een mail terug dat dit was verzonden!

Het ging om een retour niet om een bestelling! Geld tot op heden nog niet retour ontvangen. Ze hebben het steeds over een systeem dat veranderd is en dat dit vertraging geeft. Nu hadden ze vorige week gezegd dat ik deze terug zou ontvangen. Vandaag weer email gestuurd, nu beloven ze weer dat ik het geld volgende week terug krijg. Met als goedmaker een waardebon van 15 euro. Die gaat niet besteed worden, dit is en was mijn laatste bestelling bij dit bedrijf.

Levering is prima maar duurt circa 5 dagen...

Geschreven op 11 februari 2013

Levering is prima maar duurt circa 5 dagen omdat de verzending vanuit Duitsland plaats vindt. De service als iets niet past is slecht, eigenlijk is er geen service. Je kunt niet ruilen alleen op nieuw kopen en de terugbetaling duurt heel lang . Ik heb op 18 januari een jas retour gestuurd en tot op vandaag geen terugbetaling ontvangen.

Voor het eerst besteld in augustus met name...

Geschreven op 12 november 2012

Voor het eerst besteld in augustus, met name om de snelle verzending wat uitgebreid wordt vermeld op de website (zelfs met tijdsaanduiding wanneer er vandaag nog wordt verzonden). Helaas is dat dikke onzin, heb er een e-mail over gestuurd met een snelle e-mail terug en de excuus dat er veel orders binnen waren gekomen. Na 6 dagen kwam de levering pas aan (vanuit Duitsland). Prima producten, en prima ingepakt etc.

Ik heb 1 ding retour gedaan, en dat ging ook vlekkeloos. Helaas kwam ik er in oktober 'zelf' achter dat ik het bedrag van het teruggestuurde product nog niet terug had ontvangen op mijn rekening. Hier weer een e-mail over gestuurd, en snelle e-mail terug dat het werd geregeld. In November (dus 3 maanden later) het geld terug ontvangen.V oor mij dus ook laatste bestelling daar, te chaotisch, te lange levertijden (als ze daar 'eerlijk' over waren dan had ik daar verder geen problemen mee gehad) en waar je zelf goed op moet passen dat je je geld terug krijgt.

Haringen besteld die volgende dag geleverd zouden worden....

Geschreven op 27 augustus 2012

Haringen besteld die volgende dag geleverd zouden worden. Na terugkrabbelen en 5 dagen later nog niet ontvangen. Was mijn laatste bestelling.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Campz en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.campz.nl

Jouw ervaring met Campz

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Campz. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Allekabels.nl
lees 57 ervaringen
Woonexpress
lees 33 ervaringen
Tonershop.nl
lees 15 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.