Coolshop ervaringen & reviews

Coolshop levert entertainment, spel, lifestyle en super ervaringen dat iedereen gelukkig maakt. Onze klanten zijn ook blij, omdat wij sneller, goedkoper en vriendelijk zijn. Wij zijn goedkoper, omdat wij groot inkopen. Wij zijn vriendelijk, omdat wij van onze klanten leven. Het is echt heel simpel en dat is wat zo cool is. Op Coolshop vindt je absoluut de meeste keuze aan spellen voor spelconsoles en PC.

Is Coolshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Coolshop betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 17 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Vooruitbesteld product pas een week later geleverd

Geschreven op 27 maart 2021

Vooruitbesteld product pas een week later geleverd. Klantenservice is enorm bot en weigert te helpen. Bedrijf schept verwachtingen die ze niet waar kunnen maken maar geeft daar vervolgens niets om. Enorm teleurstellend

Ik heb een geurtje besteld wat bij Coolshop goedkoper was

Geschreven op 12 juni 2019

Ik heb een geurtje besteld wat bij Coolshop goedkoper was, ik heb na 2 weken nog steeds niks ontvangen, ik krijg alleen reactie op mijn mailtjes zonder enige oplossing. Heb ze ook 3x gebeld maar als je geen verstand hebt van zaken dan kan je de consument ook niet goed te woord staan. Heel jammer dit. Coolshop is dus helemaal niet cool

Terrible experience, never buy your products here

Geschreven op 4 juni 2019

Terrible experience. Never buy your products here. It takes ages to deliver and when I finally got my game, it did not work. And they did not allow me to return it since I removed it from the package. How on earth am I supposed to check whether a game works and not remove it from the package.

Ik heb 23-11 een scruff-a-luv besteld

Geschreven op 3 december 2018

Ik heb 23-11-2018 een scruff-a-luv besteld voor mijn dochter voor Sint. Prijs was zelfde als in VS, 30 euro. Pakket zou 2-4 werkdagen duren. Pakket zou 25-11 verzonden zijn maar ik heb nooit track & trace gekregen. Heb niks ontvangen en op mijn emails reageert Coolshop tot op heden niet ( vandaag 3-12) Vraag me af of het ooit nog arriveert.

Ik heb na 1,5 maand nog steeds niet mijn pakket onvangen

Geschreven op 16 november 2018

Ik heb na 1,5 maand nog steeds niet mijn pakket ontvangen. Het is een nep webshop. Ze reageren niet op mails en telefonisch kun je ze niet bereiken.

Ik heb Molecule 01 besteld en iets anders gekregen

Geschreven op 28 januari 2018

Ik heb Molecule 01 besteld en in plaats het iets anders gekregen! Ik gebruik het al lang en het is niet mogelijk mij in maling te nemen met die geurtje. Ik heb het via Coolshop besteld want het was goedkoper dan bij Parfumdiscounter. Ik al op maandag bellen dan zie ik wat gaat gebeuren. Maar ik denk dat ik heb het verloren.

Ik krijg een gebruikt artikel toegestuurd

Geschreven op 11 januari 2018

Ik krijg een gebruikt artikel toegestuurd. Maar als ik wil retourneren moet het wel netjes in de verpakking zitten? Wat een oplichterij. Vooral niet bestellen hier.

Mortal Kombat XL voor de Xbox One besteld

Geschreven op 4 december 2017

Ik ben erg tevreden, Mortal Kombat XL voor de Xbox One besteld hij was op de vierde dag binnen. Voor maar 19,95. Andere winkels hadden hem voor 39.99. Plus gratis verzending en gesealed zoals in de winkel. Uitstekend! Zeker voor herhaling vatbaar.

Mijn spullen zijn kapot verstuurd

Geschreven op 1 november 2017

Waarom ik niet tevreden ben is omdat mijn spullen kapot verstuurd zijn en ze geen coulance regelen en zeggen dat het een kartonnen doos is. Maar ja dat is nu eenmaal de collectors editie. Ik zit nu met een heel duur spel waar de doos van kapot is. Heb 139 euro betaald en krijg 10 euro terug belachelijk.

Zeer tevreden. Sceptisch na bizar lage prijs

Geschreven op 11 juni 2017

Zeer tevreden. Sceptisch na bizar lage prijs (minder dan 50% van de retail prijs), maar binnen 2 dagen geleverd. Hier ga ik vaker shoppen!

Cosmetica besteld. levertijd 2-4 werkdagen

Geschreven op 24 mei 2017

Cosmetica besteld. levertijd 2-4 werkdagen. Echt niet, na een week nog steeds aan het wachten. benieuwd of het ooit gaat arriveren.

24 april besteld maar 8 dagen later nog niks binnen

Geschreven op 2 mei 2017

24 april besteld maar 8 dagen later nog niks binnen, opgevraagd hoe het met mijn order zit krijg ik een standaard bericht terug dat het pakket vertraagd is maar ze niet weten hoe lang het nog kan duren en als het over 1 week nog niet binnen is dan moet ik hun weer een berichtje sturen. Eerste en laatste keer dat ik er iets besteld heb. Logistiek van niks.

Zojuist mn pakketje gekregen keurig verpakt

Geschreven op 17 maart 2017

Zojuist mn pakketje gekregen, keurig verpakt. Had een beetje gevoel dat het niet goed zou komen maar dat gevoel was niet juist! Betrouwbare site!

Ruim een week geleden 30 november 2016 om...

Geschreven op 8 december 2016

Ruim een week geleden, 30 november 2016 om 14.45 uur producten, Lancaster pot 200 ml aftersun en flacon 400 ml sunprotection, met een levertijd van 2-4 werkdagen besteld. Mooi op tijd om mee te nemen op vakantie, NOT! Tot op heden niets ontvangen :(

Waardeloos dat Coolshop geen gebruik heeft gemaakt van post.nl track trace, maar volgens eigen zeggen van de klantmedewerker, van een grote enveloppe, zeer vreemd! Een enveloppe met inhoud die niet door de brievenbus past. Nooit problemen ondervonden met leveringen door andere webshops. Voor mij nooit meer Coolshop. Ben benieuwd hoe ze dit probleem, niet ontvangen van bestelde producten maar al wel door mij betaald, gaan oplossen.

Maandag 28-11 Nintendo spel besteld

Geschreven op 6 december 2016

Maandag 28-11 Nintendo spel besteld. Was voor Sinterklaasfeest. Nog steeds niets ontvangen. Ik word van het kastje naar de muur verwezen door de klantenservice. Schuld van de koerier/vervoerder zegt men. Waardeloos bedrijf. Service en meedenkend vermogen nihil.

Wel wat trage reactie op mijn vragen. Goede...

Geschreven op 14 april 2016

Wel wat trage reactie op mijn vragen. Goede levering, en daar ging het mij om.

Spel besteld. Zat levertijd op waardoor wij dachten...

Geschreven op 22 december 2015

Spel besteld. Zat levertijd op waardoor wij dachten dat het niet voor kerst binnen zou zijn. Eerlijk gezegd was ik ook een beetje huiverig met bestellen omdat het vrij goedkoop was en er weinig over de winkel te vinden was. Toen ik werd doorgelicht naar iDEAL werd dat Engels, vond ik ook erg raar. Bevestigingsmail was in het Duits dus ik dacht eigenlijk dat ik wel kon fluiten naar mijn spellen. Maar ze zijn vandaag al binnen gekomen! Eerder dan verwacht en met aangetekende post, top geregeld dus.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Coolshop en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.coolshop.nl

Jouw ervaring met Coolshop

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Coolshop. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Petsplace
lees 1 ervaring
Tooltopper
lees 1 ervaring
Fonq
lees 30 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.