Dell ervaringen & reviews

Dell is dé leverancier voor notebooks en desktops. Dell verkoopt ook andere ICT-producten en onderdelen zodat je bij Dell voor je complete computersysteem terecht kunt. Daarnaast ook een assortiment elektronica zoals TFT schermen, digitale camera's en printers. De notebooks, desktops en andere producten van van Dell kun je niet bij andere winkels verkrijgen maar uitsluitend bij Dell zelf.

Is Dell betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Dell betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 29 andere consumenten. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Ik heb voor mijn bedrijf een Dell XPS 15 aangeschaft

Geschreven op 25 maart 2019

Ik heb voor mijn bedrijf een Dell XPS 15 aangeschaft, hoort een ontzettend goed model te zijn. Daarbij heb ik meer dan 300 euro uitgegeven aan ProSuport 2 jaar. Echter ligt de kwaliteit van de ProSuport vele malen lager dan de kwaliteit die je sowieso al standaard hebt bij Coolblue.

Ik heb de laptop besteld bij Alternate. Al vrij snel begon ik last te krijgen van spontane blue screens zonder reden. Op dat moment lag ik nog in het ziekenhuis dus kon hem alleen maar gebruiken voor de meest simpele taken. Ik heb besloten om het even aan te zien, maar na 3 weken toch contact opgenomen met Alternate, die mij vertelde dat Dell het moet repareren. Zo gezegd, zo gedaan en Dell was op locatie langs gekomen op de laptop te repareren (omdat ik dus 300 euro had bijbetaald voor next business day guarantee dus ze moeten het binnen 24 uur repareren)

Zowat de gehele inhoud van de laptop is vervangen, dus de bluescreens waren weg. Maar maakte daarvoor gelijk plaats voor het volgende probleem: compleet bevriezen en 30 minuten onbruikbaar zijn.

Ook dit heb ik even aangezien maar later alsnog gebeld, netjes de reparatie afgewacht maar helaas was het deze keer raak met de processorventilator. De customer support van Dell zegt dat de reparateurs dat niet gedaan hebben, maar kan niet verklaren waarom het precies na de reparatie acuut nieuws kuren vertoont. De laptop wilt niet opstarten zonder eerst aan te geven dat er een kritieke hardwarefout is die immediate attention vereist.

Natuurlijk weer heen gebeld, standaard wachtritueel van 15 minuten doorstaan wat in de beleving van Dell ProSuport hoort te zijn, om te horen te krijgen dat de laptop naar Polen moet worden gestuurd. En dat duurt minimaal 3 weken, mevrouw. Pardon? Volgens mij heb ik honderden euros extra betaald voor een zogenaamde ProSupport waar ik helemaal niks aan heb. Daar hoort ook een prachtige next business day garantie bij.

Ik heb de klantenservice medewerker uitgelegd dat ik het niet netjes vind dat IK een KAPOTTE laptop krijg van Dell, daar extra geld bij betaal voor extra service, maar wel mijn laptop 3 weken moet opsturen. Want zo maken ze, van HUN FOUT mijn probleem. Ik heb een fors bedrag geïnvesteerd omdat ik een hoog caliber laptop nodig heb voor mijn bedrijf, en terwijl ik wel het geld heb betaald krijg ik NIET waarvoor ik betaal.

De klantenservice medewerker heeft op mijn advies afgesproken om mij terug te bellen zodra hij klaar is net het uitzoeken wat hij voor mij kan doen. 3 weken later... Hoor ik nog steeds niks! Dus ik bel heen om te vragen of hij het al heeft overlegd, maar hier krijg ik geen duidelijk antwoord op. Ik leg opnieuw het hele verhaal uit, en meneer begrijpt mijn frustratie en vind het allemaal heel erg voor mij, maar kan me niet helpen behalve door de laptop te laten repareren in Polen. Ik heb hem nogmaals verteld dat ik écht wil dat hij overlegt met de manager, omdat ik nu al maanden bezig ben en ik er helemaal klaar mee ben hoe laconiek ik behandeld wordt. Hij ging zijn best doen om het voor me uit te zoeken.

Maar helaas, bijna 5 weken later en ik hoor weer niks. Nu ik mij realiseerde dat mijn gouden geduld geen toegevoegde waarde heeft heb ik vandaag weer heen gebeld. Na weer 20 minuten doorgeschakeld te worden en te wachten, kom ik uit bij dezelfde jongen als 5 weken geleden.

Ik heb hem gevraagd of hij mij kon vertellen wat voor afspraken wij gemaakt hadden in het vorige gesprek, deze kon huj netjes navertellen, en hij had ook al onderzoek gedaan. Vorige week had hij al het antwoord, maar hij heeft mij niet gebeld omdat het systeem altijd veel te snel nieuwe telefoontjes ontvangt dus als hij bijna mijn telefoonnummer heeft ingetoetst dan kan het niet doorgaan. Maar hij heeft zijn best gedaan zei hij. Een mailtje sturen lukte ook niet zei hij.

Ik heb hier over ook contact gehad net Alternate, die met de vingers wijst naar Dell. Maar volgens Dell is Alternate weer schuldig. Kortom: een bedrijfsvoering van niks. Met alle opgenomen telefoongesprekken moet ik nu een traject in met een advocaat terwijl ik al uren van stress en ellende achter mijn rug heb. Een van de grootste fouten van mijn leven dus.

Ik heb vorige week een active pen bij Dell besteld

Geschreven op 8 maart 2019

Ik heb vorige week een active pen bij dell besteld voor mijn XPS systeem. Het bestelproces ging zeer vlot en s avonds kreeg ik al bevestiging dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dit was voor mij niet handig en ik heb vrij eenvoudig de leverdatum een dag kunnen opschuiven. Dit allemaal nog op dezelde avond!

Helaas kreeg ik niet alle functies werkend op mijn laptop dus besloot ik contact op te nemen met Dell. Vrij vlot had ik een technisch adviseur aan de telefoon. Na een lang technisch gesprek besloten om toch maar de pen te retourneren omdat niet alle functies compatible waren met mijn laptop.

De volgende ochtend ontving ik al een bevestiging dat de terugbetaling in werking was gezet en dat ik de pen mocht houden als blijk van goede wil van Dell.

Dit noem ik pas service! Heel erg bedankt. Ik heb meerdere malen bij Dell een product besteld en in tegenstelling tot andere altijd een fijne en professionele ervaring gehad met de aftersales.

Dell XPS15 gekocht eind november

Geschreven op 30 januari 2019

Dell XPS15 gekocht eind Nov 18 (pas na 3 weken geleverd zonder melding, maar goed), begin Dec gemeld dat er enkele tech issues waren aan dit toestel bij tech support, dit als premium support klant. Na enkele mails en telefoons melde men dat ik recht heb op refund, dit werd meermaals mondeling beloofd. Ik wou met deze refund een andere XPS 15 kopen mits omruilen niet mogelijk was, vandaar dus dan maar opnieuw bestellen via refund, helaas wel zonder de korting deze keer.

Na X keer bellen en mailen geen nieuws, telkens andere mensen aan de lijn, meestal slecht Nederlands, dikwijls heel bot of onbehulpzaam, het wantrouwen-gevoel na een call is groot. Nooit kan men de inhoud van SR-tickets vinden, je word van het kastje naar de muur gestuurd. Tech support steekt het op klantendienst en omgekeerd, maar niemand doet wat of brengt je in contact met de juiste persoon.
Vandaag 2 MAANDEN LATER nog steeds geen besluit over de refund na -tig calls, bij de laatste call vandaag melde men doodleuk (na opnieuw het hele verhaal) dat Dell de refund gaat weigeren omdat ik te laat het defect gemeld heb?!

Enkele keren kwaad gemaakt omdat ik steeds op muren botste, of werd afgewimpeld, niets als resultaat kreeg. Niemand helpt je niemand trekt zich iets aan van hun klanten. Ik heb in vele klantendiensten gewerkt of er mee contact gehad, dit is in 20 jaar absoluut de slechtste klantendienst ooit.

Vier weken geleden een dure laptop besteld

Geschreven op 2 januari 2019

Vier weken geleden een dure laptop (Inspiron 13 5000) besteld bij Dell. Levertijd was erg lang, maar dat is niet erg als het product goed is. Ik heb 2x gebeld met Dell of alles in orde was en dat was zo. Enkel bepaalde onderdelen duurden wat langer waardoor de bestelling vertraagd was. Tot mijn verbazing werd gisteren ineens per mail uit het niets mijn bestelling geannuleerd. Zonder uitleg of het bieden van een alternatief.

Vier weken wachten dus en alsnog geen laptop. Vandaag naar klantenservice gebeld en de mevrouw gaf als vreemde reden aan dat omdat mijn laptop niet voor kerst geleverd kon worden deze is geannuleerd. Wat nergens op slaat want de laptop zou pas 11 januari geleverd worden. Mevrouw kon verder niets betekenen, de annulering ongedaan maken of een goede reden geven. Ik kan de laptop wel weer opnieuw bestellen op de website van Dell en weer 4 weken wachten. Ik vind dit een vreemde gang van zaken en heel klantonvriendelijk. Had ik niet verwacht van een gerenommeerd bedrijf als Dell. Ik bestel er dus geen laptop meer!

Bestelling gedaan voor een Dell Inspiron laptop

Geschreven op 8 februari 2018

Ik heb een bestelling gedaan voor een Dell Inspiron 15 7577 laptop op de site van Dell. Eigenlijk had ik bij de start van het bestelproces al moeten stoppen. Ten eerste is de site bijzonder onduidelijk. Echt een aanfluiting voor een bedrijf in deze branche. Het is niet duidelijk welke specificaties er nu wel en niet in de gekozen versie zitten. Het leek erop dat er bijvoorbeeld op dat er een SSD-drive in deze laptop zou zitten, maar waarschijnlijk zat deze er niet in, maar in een veel duurdere versie. Verder was er een kortingscode van toepassing waardoor er een korting zou gelden van 100 euro + geen verzendkosten. De laptop zou dan uit moeten komen op een bedrag van 799,01.

Tijdens het bestelproces wordt om de kortingscode gevraagd, maar steeds als ik een stukje verder kwam in het bestelproces, verdween de korting. Ik moest dan weer terug naar de eerste pagina van het bestelproces om opnieuw de kortingscode in te voeren. En bij ieder stapje die ik verder kwam in de bestelling, werd de leverdatum een aantal dagen later (tot deze op 3 weken! stond). Uiteindelijk leek de bestelling te lukken voor het beloofde bedrag en heb ik via I-deal betaald. Toen ik na de betaling terug kwam op de site van Dell, werd de bestelling niet afgerond. Ik had dus wel betaald, maar bij Dell was geen bestelling binnen gekomen.

De eerste medewerkster die ik sprak was weinig behulpzaam en beweerde dat er een storing was geweest bij I-deal, terwijl het overduidelijk was dat de problemen bij Dell lagen. Met een oplossing kwam ze ook niet. Bovendien was ze bijzonder slecht te verstaan door haar enorme accent. Toen ik vroeg of ik iemand anders kon spreken die meer verstand van zaken had, was dat natuurlijk niet mogelijk. Later op de dag heb ik nog maar een keer gebeld in de hoop iemand anders aan de lijn te krijgen. Dat lukte, maar hoewel deze jongen behulpzamer overkwam, heeft ook hij mij niet naar tevredenheid kunnen helpen. Ik kon namelijk een nieuwe bestelling plaatsen met als betaalmogelijkheid ?betaling door overboeking? en als ik dan de gegevens van de I-deal-betaling aan hem zou mailen, samen met het nieuwe bestelnummer, dan zou hij deze aan elkaar koppelen en zouden we de laptop alsnog geleverd krijgen. Ik heb een week gewacht, maar er werd helemaal niets gekoppeld. Weer contact gezocht en hij ging het regelen met de financiële afdeling. Een aantal dagen later bleek mijn bestelling geannuleerd te zijn. Ik heb hier geen kennisgeving van gekregen, maar moest zelf tot de ontdekking komen op de site van Dell. Vervolgens heb ik weer een e-mail gestuurd met het verzoek om een passende en snelle oplossing. Op ieder willekeurige website heb je je product doorgaans binnen 1-2 dagen binnen, hier zou het al 3 weken duren en nu vreesde ik dat het nog langer zou gaan duren. Toen ik geen reactie kreeg op mijn e-mail, heb ik besloten om de hele boel maar geannuleerd te laten en mijn geld terug te vragen.

Maar helaas? Ondanks beloften van de kant van Dell heb ik die ook nog steeds niet ontvangen. Wat een schandalige manier van je klanten behandelen. De laptop is voor mijn dochter van 14 en zij heeft niet even 800 euro extra op een bankrekening staan om ergens anders een laptop te bestellen. Nu hebben wij dat voor haar voorgeschoten en hebben bij Bol.com een prachtige laptop besteld (met SSD-drive) voor maar 50 euro meer en deze werd binnen 24 uur afgeleverd. Dell heeft bij mij voorgoed afgedaan. Misschien moeten ze eens een werkbezoek aanvragen bij Bol.com om te kijken hoe het moet.

op 27 november voor 450 euro een laptop gekocht

Geschreven op 12 december 2017

op 27 november voor 450 euiro een laptop gekocht. Het zou al 4 tot 10 werkdagen duren voordat deze laptop bezorgd werd (al een inaccuraat en vreemd termijn). Vervolgens, op dag 13 neem ik contact op met Dell. Het duurt mij verder al 2.5 minuut voordat ik door dat keuze menu ben om vervolgens een mevrouw aan de lijn te krijgen die er niet heel veel van snapt.

Wat het probleem nou was, de 450 euro die wel al 13 dagen van mijn rekening was afgeschreven, was schijnbaar niet goed verwerkt. Waardoor mijn order was geannuleerd en de laptop nooit is verzonden. Maar dat geld dat ligt daar wel al weet ik hoelang? En nu moet ik zelf mijn best doen om 450 terug te krijgen waar ik als student lang voor moet sparen?

Vervolgens als ik mijn klacht probeer uit te leggen krijg ik van de mevrouw aan de andere kant van de lijn te horen dat ik begrip moet hebben voor de situatie, want er zal iets mis zijn gegaan waar we niks aan kunnen doen. Nee, en u kan er ook niks aan doen dat Dell in mijn geheugen staat gegrift als bedrijf waar je nooit iets moet kopen

Schandalige slechte service bij levering

Geschreven op 9 november 2017

Schandalige slechte service bij levering. Apparaat na de uiterste leverdatum nog steeds bij de fabriek in China. De status is verzending vertraagd en een reden kon niet gegeven worden. Onverschillige service medewerker die niet even uit wil zoeken wat er aan de hand is. Apparaat tot op heden niet verzonden.

Slechte service PC is enorm traag beschrijving klopt niet

Geschreven op 27 juni 2017

Slechte service, PC is enorm traag, beschrijving klopt niet, geen reactie op klachten, behalve dat je een brief (!) moet sturen.

Microsoft licentie niet te lezen

Geschreven op 10 april 2017

Microsoft licentie niet te lezen maar klantenservice kan niets anders doen dan te zeggen dat ze niets kunnen doen.

De Dell Inspiron 17 500

Geschreven op 6 maart 2017

De Dell Inspiron 17 500, die ik kocht ging al snel na aankoop 2x naar de reparatie. Vlak na het verstrijken van de 1 jarige garantieperiode ging de aan/uitknop kapot. Bij het aanmelden van de reparatie ging vanaf het allereerste moment van alles mis. Enorme miscommunicatie tussen ons en Dell. De technische dienst deed op afstand via de telefoon een diagnose wat er mis zou zijn en stuurde een monteur. Wel vooraf 205,01 betalen.

De monteur stelde vast dat er een geheel ander onderdeel defect was en dat de laptop moest worden opgestuurd. Reparatie werd herhaaldelijk aangemeld, maar er gebeurde niets! In het systeem van Dell werd de aanmelding niet doorgevoerd. De dagelijkse telefoongesprekken met Dell om te checken of dat er nou eindelijk actie voor ophaal voor reparatie was gebeurd, verliepen uitermate grimmig. Klantonvriendelijkheid ten top. Zeldzaam star.

Na een klacht aan de klachtenafdeling werd mij op 16-02-2017 telefonische medegedeeld dat Dell de gang van zaken betreurde en het betaalde bedrag zou worden teruggestort. Op 02-03-2017 ontving ik een mail dat ze dit toch niet gingen doen! Mijn teleurstelling en verontwaardiging over de gang van zaken is groot, de klantonvriendelijkheid en slechte communicatie is uitzonderlijk. Dit was de laatste keer dat ik een Dell laptop heb gekocht.

Laptop kwam 1 maand later dan aangegeven

Geschreven op 20 november 2016

Laptop kwam 1 maand later dan in eerste instantie aangegeven. Ik heb 3 maal de adapter moeten vervangen omdat deze 1 maand na verlopen van de garantie stuk ging. Je kan niet zelf een normale voeding kopen, omdat een Dell laptop, alleen werkt met een Dell voeding. Het is onmogelijk om met het bedrijf ergens over te communiceren. Chat verwijst, naar mail, verwijst naar telefoon, telefoon wordt na een lang menu gewoon opgehangen met een bericht dat je via de website contact moet hebben.

Als ZZP-er heb ik een Lattitude laptop gekocht

Geschreven op 17 november 2016

Als ZZP-er heb ik een Lattitude laptop gekocht maar niet goed opgelet en een toetsenbord met trackpoint gekregen terwijl ik zonder trackpoint wilde. Gevraagd of ik deze kon ruilen maar omdat ik zakelijk heb besteld is er geen enkele discussie, zakelijk besteld kan NIET retour of geruild. Een foutje gemaakt als zakelijke besteller? Pech gehad! Echt ongelooflijk, wat een slechte service.

Bestelling gedaan bij Dell

Geschreven op 12 oktober 2016

Bestelling gedaan bij Dell, maar de order werd geannuleerd door Dell omdat ze niet konden leveren. Dit terwijl dezelfde aanbieding nog steeds op hun website stond!

Geld zou teruggestort worden maar daar moet je eerst zelf allerlei gegevens voor aanleveren. Al meer dan een week geleden en geld is nog niet terug. Klantenservice kan ook niet aangeven hoe lang het nog duurt en verschuilt zich achter interne procedures. Kortom, niet leveren en wel geld achterhouden.

Goed bedoeld advies Koop nooit bij Dell product...

Geschreven op 16 februari 2016

Goed bedoeld advies, Koop nooit bij Dell, product regelmatig ronduit slecht, vaak storingen. Klantenservice nog slechter dan product, sta nu ook weer 42 minuten in de wacht. Absoluut waardeloos bedrijf

Ik heb een bestelling geplaatst die direct dubbel...

Geschreven op 28 juni 2015

Ik heb een bestelling geplaatst die direct dubbel werd afgeboekt en ik kreeg daarna geen ordernummer of bestelnummer in mijn mailbox. Pas na 3 dagen bellen en diverse mails en bewijzen dat ik dit aan Dell betaald had bleek dat het bedrag via Global Collect uiteindelijk wel bij Dell te zijn aangekomen. Via mail bevestigd gekregen dat dit geretourneerd zou worden. Na 2 weken wacht ik nog steeds op mijn retourbetaling van 1834,-

Zeer onbeschoft en kortaf behandeld via de chat...

Geschreven op 7 november 2014

Zeer onbeschoft en kortaf behandeld via de chat, waar ik informatie probeerde in te winnen om als kleine onderneming een aio te kopen die alleen op het consumentendeel van de website stond. Aantal verschillende voorstellen gedaan waaronder als laatste dat ik de aankoop op mijn eigen naam zou doen, maar dan in ieder geval een BTW gespecificeerde factuur zou krijgen. Geen uitleg, niet meedenken, alleen een botte reactie heb ik al uitgelegd, Aangezien om het een aankoop van zo'n 1900,- incl. ging, zou je denken dat ze blij zijn met zon verkoop.

Ik bestelde via de website en een VIP...

Geschreven op 30 juni 2014

Ik bestelde via de website (en een VIP regeling) een laptop bij Dell. De order is netjes betaald en stond in pre-productie. Na 2 weken zonder bericht zag ik op de website dat de order was gecanceld. Na bellen en twitteren kreeg ik pas een reactie want de website was onbereikbaar en de chat was zeer kort af en behoorlijk klant onvriendelijk.

De order was gecanceld zonder opgave van reden. Er kon geen alternatief worden geleverd. Ik moest ZELF contact opnemen voor het terug storten van mijn geld! De wereld op zijn kop dus.

Dell is absoluut niet geïnteresseerd in particuliere afnemers....

Geschreven op 18 april 2014

Dell is absoluut niet geïnteresseerd in particuliere afnemers. Alles is strak georganiseerd om elk rechtstreeks contact met de klant te vermijden. Bestellingen worden door Dell na ontvangst van de bestelling alsnog dor Dell gecanceld zonder opgave van redenen data van levering worden overschreden zonder enige mededeling aan de klant, het track en volgsysteem van UPS is alleen maar om aan te tonen dat Dell heeft geleverd aan UPS waarmee het een probleem van UPS is geworden. Een datum van oplevering afspreken is niet mogelijk. Als deze Dell computer aan mij wordt geleverd is dat echt de allerlaatste. Bah! Wat een minachting voor de klanten. Kampioen Waardeloze service.

Ondanks dat de website van Dell aangeeft dat...

Geschreven op 17 april 2014

Ondanks dat de website van Dell aangeeft dat mijn goederen binnen 24 uur geleverd zouden worden, kreeg ik na 2 dagen een levertijd indicatie van 5 weken! Na contact met Dell, bleek het ook niet mogelijk de order te annuleren. Gewoon wachten was het advies.

Ik ben sprakeloos dat anno 2013 een bedrijf...

Geschreven op 11 september 2013

Ik ben sprakeloos, dat anno 2013 een bedrijf dat online zaken doet zo'n slechte koperservaring mogelijk maakt. De website is op vele punten slecht of gewoon 'stuk' heel veel error meldingen, met name als je in contact probeert te komen.

Laptop besteld van bijna 2.000 euro. Wordt op tijd geleverd, maar beeldscherm is defect. Volgende dag al monteur (dat is netjes) maar kan probleem niet verhelpen. Bellen met Dell voor een nieuwe... en dan loop je dus tegen een muur. Ik heb bijna 2 uur aan de telefoon gehangen tot nu toe (10 dagen later) en weet alleen dat de laptop wordt terugbetaald, maar ik heb geen idee of er een vervangende onderweg is. Ik kan niet in contact komen met een persoon en mails via de website ingevuld, worden consequent niet beantwoord. Onbegrijpelijk slechte klant ervaring.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Dell en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.dell.com/nl-nl

Jouw ervaring met Dell

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Dell. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Dell
lees 29 ervaringen
vidaXL
lees 92 ervaringen
Coolshop
lees 17 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.