Expert ervaringen & reviews

Expert is de shop voor alle witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit. De winkelketen behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule tot de top 3. De voordelen zijn o.a. een uitgebreid assortiment, een scherpe prijs/kwaliteit verhouding en levering door uw lokale Expert, wanneer het u uitkomt. Wil je de bestelling liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten door heel Nederland.

Is Expert betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Expert betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 12 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

bij de 20% korting actie een wasdroger besteld

Geschreven op 28 oktober 2019

bij de 20% korting actie een wasdroger besteld. Er zou contact worden opgenomen over de levering en wanneer. Na een week zelf gebeld. Eind van de week, begin volgende week zou geleverd worden. Weer geen gehoor. Weer zelf gebeld. Problemen met levering door Samsung. Weer geen gehoor. Weer zelf gebeld (dit was 2 weken na de bestelling)
Wij (expert) kunnen er niets aan doen. Samsung komt afspraken niet na. Wij nemen pas weer contact met u op wanneer wij zeker weten dat de droger geleverd gaat worden.

We zijn inmiddels 3 weken na bestelling. Geen contact meer gehad met Expert. Mijn mening over de afhandeling van Expert: Ze laten niets van zich horen. Leggen de schuld bij een ander en zijn niet heel vriendelijk. Geen idee of er nog compensatie komt. Waarschijnlijk niet omdat er een korting op de wasdroger zit. Zal mij benieuwen wanneer de droger WEL geleverd wordt

Wasmachine gekocht, was niet op voorraad

Geschreven op 23 januari 2018

Wasmachine gekocht. Was niet op voorraad in de winkel, dus werd voor mij besteld. Geen probleem, zou binnen 4 werkdagen worden afgeleverd bij mij thuis. Na 4 werkdagen uiteraard niets gehoord. Het heeft 3 weken geduurd voordat ik een telefoontje kreeg dat de wasmachine er was, maar ik moest daarna nog eens 4 dagen wachten voordat ie bij mij werd gebracht. En daar kwam dan nog 40 euro bij, want ze moesten de wasmachine de trap op sjouwen (aansluiting zit bij mij in de slaapkamer).

Dus ik kon een eeuwigheid wachten en daar ook nog eens 40 euro voor lopen te betalen! Als je daar dan wat van zegt, is die 40 euro extra ineens vanwege de verzekering. Betaal ik dat niet en ze laten die wasmachine vallen, dan is ie niet verzekerd. Wat een onzin! Bij mij buurman hebben ze een wasmachine gratis en voor niets naar boven gebracht. 5 minuten later moest ik geen 40 euro bijbetalen voor de verzekering, maar kwam het ineens doordat ik een wasmachine in de aanbieding had gekocht (wat niet het geval was). Een hoop onzin en gelul dus!

Ik heb gezegd dat ze die wasmachine morgen moeten komen brengen en dat ik die 40 euro dus echt niet ga betalen. We zullen morgen zien hoe expert reageert, maar als zij blijven volhouden dat ik 40 euro moet betalen voor een hoop bullshit en drie weken wachten, dan kunnen ze die wasmachine weer mee terug nemen en bestel ik bij een ander! Nooit weer expert voor mij!

Deze winkel verkoopt tv voor 400 euro meer

Geschreven op 6 december 2017

Deze winkel verkoopt tv voor 400 euro meer dan dat de tv ergens anders wordt verkocht. Dan krijg je te horen daf er geen marge op de tv zit. Handleiding moet je downloaden van internet. Als je dus de tv gekocht hebt kom je erachter dat je bedonderd bent en 400 euro teveel hebt betaald. Je kunt geen geld terug krijgen want de tv wordt duur ingekocht zegt de verkoper. Wat een onzin.

Niet tevreden met de bezorging van Expert

Geschreven op 9 juli 2016

Niet tevreden met de bezorging van Expert. Van te voren is gezegd dat er een Amerikaanse koelkast mee terug moest en we hebben extra 55,- moeten betalen voor de bezorgkosten maar de vervoerders wilden bij aankomst de koelast niet meenemen onder het mom dat doen wij niet.

Dit naast het feit dat we een extra week hebben moeten wachten op deze koelkast omdat het magazijn van Expert verplaatst is en zij daarom niet konden leveren binnen een week (dit werd ons gemeld pas na aanschaf). Terwijl wij nu met een gezin in de maand Juli totaal meer dan 2 weken zonder koelkast zitten nemen we maar voor lief.

Op 22 december een telefoontoestel besteld via de...

Geschreven op 29 december 2015

Op 22 december een telefoontoestel besteld via de site van Expert. Na de bestelling netjes een mail ontvangen met ordernummer. In de mail staat verder dat ze zsm contact met mij gaat opnemen om een datum af te spreken voor de levering. Na een week nog niets gehoord of gezien. Ik heb een mail verstuurd naar klantenservice, helaas geen antwoord. Ik ben maar gaan bellen met Expert in Dordrecht, medewerker vertelt ja klopt bestelling is gedaan maar niet geleverd, vreemd ik ga uitzoeken en ik bel u terug. Medewerker heeft later gebeld dat het klaar staat om verzonden te worden. Het duurt mij te lang allemaal, en jammer dat ik er zelf achteraan moet gaan. Helaas, ik ga hier in de toekomst geen bestellingen meer doen of iets kopen.

Betrouwbare club met duidelijke keuze voor kwalitatief goede...

Geschreven op 3 december 2015

Betrouwbare club met duidelijke keuze voor kwalitatief goede producten.

Zaterdag Bosch stofzuiger besteld. 3 dagen later maar...

Geschreven op 24 juli 2015

Zaterdag Bosch stofzuiger besteld. 3 dagen later maar eens gebeld wanneer deze wordt afgeleverd. Blijkt hij niet meer voorradig te zijn, maar, zo zegt de verkoper, wij hebben nog wel een AEG, is wel een tientje duurder, maar persoonlijk vind ik hem veel beter. Ik had de Bosch geselecteerd op inhoud stofzuigerzak, actieradius en Watt, dus ik vraag: wat is de inhoud stofzuigerzak AEG en actieradius. Nou dat wist hij zo niet maar hij zou het opzoeken en ik zou teruggebeld worden. Hoe kan hij de AEG nou beter vinden als hij niet eens weet wat het ding kan!

Teruggebeld word ik natuurlijk niet dus ik bel de volgende dag zelf maar. Blijkt dat ze ergens in het land toch nog een Bosch hebben staan en zodra deze er is, zal ik teruggebeld worden. Jullie raden hetal: ik wordt niet teruggebeld dus ik bel vandaag (vrijdag) zelf maar weer eens. Nou mevrouw, hij staat klaar en u kan hem komen ophalen.Ik: hoezo ophalen? Hij zou worden bezorgd. Mevrouw oke, dat kan wel. Ik: wanneer/welke dag? Nou mevrouw vanmiddag tussen 3 en 6. Fijn dat ik het zo vroeg weet. Nu nog iemand charteren die dan thuis kan zijn. En wat als ik nu NIET had gebeld, dan had die stofzuiger daar het hele weekend nog gestaan!

Let op iedereen indien je garantie hebt bij...

Geschreven op 26 januari 2015

Let op iedereen indien je garantie hebt bij Expert, heb je een eigen bijdrage a 11 euro (wordt vooraf niet vertelt) en tevens komt de wasmachine reparateur die je doodleuk mededeelt dat hij niet aangesloten is bij Expert maar wel zaken met ze doet, je contact dient te betalen en dat geld bij Expert dient te innen.

Nu heb ik het geld wel op mijn rekening gekregen maar deze 2 ongemakken, wil ik toch even vermelden aan alle lezers. Geef je dit door aan het hoofdkantoor in Nijkerk. Word je teruggebeld door het filiaal in Winschoten die meneer duidelijk geïrriteerd over mijn klacht en spreekt ook nog eens geen duidelijk Nederlands!

Zeer slechte afhandeling van een garantieclaim van een...

Geschreven op 17 december 2012

Zeer slechte afhandeling van een garantieclaim van een Apple iPhone. Naast dat het interpreteren van de garantie geheel aan Apple wordt overgelaten, de reparatie van een scherm 250 euro kost en 47 dagen, werkt de tussenkomst van Expert sterk vertragend. Ben overigens niet accoord gegaan met dat reparatiebedrag. Voor reparatie door een andere partij werd door Expert 100 euro gerekend, maar dan kwam er na 50 dagen wachten nog eens drie weken bij. De prijs is marktconform voor zo'n reparatie, de service voor het hele pakket is zeer teleurstellend.

Wij zijn onze tv eerst een hele poos...

Geschreven op 5 november 2011

Wij zijn onze tv eerst een hele poos kwijt geweest voor reparatie, toen we hem terug kregen bleek deze niet eens gerepareerd te zijn, en de afstandsbediening was spoorloos.

Na hem opnieuw voor reparatie opgestuurd te hebben kregen we na 1 à 2 maand nooit een keer telefoon, ook niet na er achterna te bellen. Toen we eindelijk bericht kregen was de reparatie veel te duur, dus wij hebben afgesproken dat we de reparatie nie deden en dat hun de tv maar weg moeste. gooien.

Nu kregen we vandaag tot onze grote verbazing een rekening van hun, voor de reparatie van de tv! 8 maand nadat we afgesproken hadden dat er een streep door de rekening ging. Belachelijk, wat een slechte service. Expert krijgt van ons de koude douche en we komen er nooit meer!

Goed geholpen en duidelijke informatie van de verkoper....

Geschreven op 28 juli 2011

Goed geholpen en duidelijke informatie van de verkoper. Onze inbouwvaatwasser werd netjes ingebouwd een keukenpaneel erop maken kan jezelf niet er netjes recht op krijgen.

Ook had de monteur de waterleiding vernieuwd de oude lekte. Ik ben zeer tevreden over de Expert.

Wij kochten een philips telefoonset nadat we twee...

Geschreven op 8 maart 2011

Wij kochten een philips telefoonset nadat we twee toestellen met elkaar hadden laten vergelijken, er zou op de een een betere luidspreker zitten dan de ander. Echter eenmaal thuis en alles aangesloten te hebben zat er helemaal geen luidspreker op het toestel. Wij wilden de telefoons de eerstvolgende werkdag ruilen, maar de bedrijfsleider zei na 1 blik op de doos dat hij het niet meer kon terug nemen, omdat de papiertjes die om het toestel zaten er niet meer omheen zaten. Hij wil ook niet naar een oplossing kijken en zegt gewoon dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor wat we kopen ongeacht het verkoopadvies of de informatie die verschaft wordt. Hij laat ons gewoon in de kou staan!

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Expert en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.expert.nl

Jouw ervaring met Expert

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Expert. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Bestsellers
lees 5 ervaringen
MediaMarkt
lees 31 ervaringen
Hema
nog geen ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.