Allekabels.nl ervaringen & reviews

Bij Allekabels.nl vind je veel meer dan alleen kabels. Het assortiment bestaat natuurlijk uit alle soorten kabels maar je vind er bijvoorbeeld ook voedingen en omvormers, verlichting, gereedschap, accu's, telefoonbenodigdheden, reisstekkers en gadgets. Door de jarenlange ervaring en getrainde medewerkers krijg je altijd het beste advies. Allekabels.nl is dé grootste kabel speciaalzaak van Nederland.

Is Allekabels.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Allekabels.nl betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 57 andere consumenten. De gemiddelde score is een 10 op een schaal van 1 tot 10.

Snelle levertijd, duidelijk informatie

Geschreven op 3 september 2019

Snelle levertijd, duidelijk informatie op hun website, alom zit de boel perfect in elkaar.

Uitgebreid assortiment, prima prijzen

Geschreven op 13 december 2016

Uitgebreid assortiment, prima prijzen en een uitstekende nazorg. Ik werd goed geholpen zelfs toen een verloopstekker door mijn eigen domme fout 2x fout besteld en geleverd werd.

Product werd snel geleverd helaas alleen het verkeerde

Geschreven op 3 december 2016

Product werd snel geleverd, helaas alleen het verkeerde. Kreeg het juiste de dag erna meteen in huis + extra korting op mijn volgende bestelling. Die gaat er zeker komen!

Snelle leveringen uit voorraad

Geschreven op 2 december 2016

Snelle leveringen uit voorraad. Gisteren een niet werkende kabel direct omgeruild, snelle actie!

De site is super duidelijk

Geschreven op 29 november 2016

De site is super duidelijk. Alle bestellingen worden op tijd afgeleverd. Ik had helaas zelf een verkeerde bestelling gedaan. Op mijn retour melding werd heel snel gereageerd en kreeg ik een bijzonder tegenbod, waar ik gebruik van heb gemaakt. Binnen 10 minuten was alles geregeld. Echt geweldig!

Stom verbaasd was ik over een verkeerd kabeltje

Geschreven op 29 november 2016

Stom verbaasd was ik over een verkeerd kabeltje. Gevraagd dat ik het mocht omruilen. Hoefde niet, kabeltje mocht ik houden en geld werd op mijn rekening gestort. Wat een service, en nog eens korting op mijn volgende bestelling. Hartelijk dank. Voorbeeld voor anderen!

Een tijdje terug een originele allekabels.nl besteld

Geschreven op 4 oktober 2016

Een tijdje terug een originele allekabels.nl besteld, die ineens niet meer werkt. Op mijn vraag aan allekabels.nl of dit wellicht aan een recente iOS update ligt kreeg ik het antwoord dat ze gelijk een nieuwe kabel toesturen. Top!
Ik vind het heerlijk om te snuffelen op een technische website, maar echt overzichtelijk is hij niet echt. Ik denk dat dat vooral komt doordat ik niet altijd op de hoogte ben van het jargon en niet weet welke zoekterm ik moet gebruiken. Maar er zullen vast meer mensen zijn die daar last van hebben, dus wellicht dat er op dat vlak nog iets te verbeteren valt.

Na een grote fout van PostNL pakket

Geschreven op 30 september 2016

Na een grote fout van PostNL (pakket werd nooit bezorgd op mijn adres, zonder achterlating van berichtgeving en men liet ervoor tekenen door een volslagen onbekende) kreeg ik na een telefoontje aan Alle Kabels dezelfde bestelling meteen gratis nog een keer opgestuurd, zonder dat ik zelfs maar de verzendkosten hoefde te betalen. Geweldige service!

We kregen een foute order

Geschreven op 26 september 2016

We kregen een foute order (en hadden het juiste artikel snel nodig). De fout werd snel en op een goeie manier recht gezet. Goei service en vriendelijke man aan de telefoon.

bestelling voor 22:00 uur geplaatst

Geschreven op 31 augustus 2016

bestelling voor 22:00 uur geplaatst, de ochtend erna mocht ik hem in ontvangst nemen. ik werd goed op de hoogte gesteld aan de hand van verscheidene mails die ik heb mogen ontvangen. prijzen zijn realistisch voor de verschillende producten.

Even een rectificatie op de voorgaande reactie

Geschreven op 27 augustus 2016

Even een rectificatie op de voorgaande reactie. Er is niets opgelost. In de e-mailwisseling is mij verteld dat de goederen inmiddels verzonden zijn, dit is echter niet het geval. De goederen zijn nu plotseling niet leverbaar.
Dit geeft te denken.

Reeds vaker bij Allekabels beteld

Geschreven op 25 augustus 2016

Reeds vaker bij Allekabels beteld en de bestelde goederen werden altijd snel en correct geleverd. Bij de laatste bestelling is er met de betaling met Paypal kennelijk iets mis gegaan. Dit werd echter snel opgelost, de levering van de bestelde artikelen liep daardoor wel vertraging op. Was in dit geval geen probleem.

Plus: Groot assortiment Snelle levering

Geschreven op 22 augustus 2016

Plus:
- Groot assortiment
- Snelle levering
- Goede prijzen

Min:
- Kwaliteit is niet altijd goed (ik heb kabels met
een omgekeerde L / R verbinding/pool ontvangen)

Voor 22:00 besteld morgen in huis

Geschreven op 9 augustus 2016

Voor 22:00, besteld morgen in huis. Goede aftersales en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

Na enkele maanden gebruik ging de bij Allekabels...

Geschreven op 6 april 2016

Na enkele maanden gebruik ging de bij Allekabels aangeschafte micro HDML kabel kapot. Service was prima, terugsturen hoefde niet en het bestellen van een betere, (duurdere) kabel werd prima afgehandeld. Aanrader!

het bestelde was niet goed 1 telefoontje naar...

Geschreven op 6 april 2016

het bestelde was niet goed, 1 telefoontje naar Allekabels en geld 2 dagen later retour en hoefde het bestelde niet eens te retourneren. Chapeau!

Goed en goedkoop en snel. Duidelijke site wat...

Geschreven op 5 april 2016

Goed en goedkoop en snel. Duidelijke site, wat niet eenvoudig is met zoveel bijna dezelfde producten.

Ik bestelde in februari een tijdklok voor buiten....

Geschreven op 5 april 2016

Ik bestelde in februari een tijdklok voor buiten. Deze bleek na aanvankelijk prima te functioneren plotseling niet meer te werken afgelopen zaterdag. Hierover gebeld en op dit moment, dinsdag 5 april zit ik met een gratis ontvangen nieuw exemplaar. Deze service vind ik grote klasse!

Prima website en snelle levering. Producten kwalitatief goed....

Geschreven op 5 april 2016

Prima website en snelle levering. Producten kwalitatief goed. Er zou iets meer informatie bij producten mogen over specificaties. Verder prima leverancier.

Ik had een optische splitter nodig en heb...

Geschreven op 1 april 2016

Ik had een optische splitter nodig en heb die s avonds rond 21:00 uur bij Allekabels besteld. De volgende dag conform belofte werd die keurig geleverd. Helaas bleek de splitter niet te werken. Na melding van het probleem stuurde ze kosteloos een nieuw exemplaar toe. Bij in gebruik name bleken de splitters niet geschikt voor mijn installatie. Na een goede tip van de klantenservice een ander type besteld die wel werkte in mijn opstelling. De andere splitters konden probleemloos retour. Een reactie van de klantenservice wordt beloofd binnen een dag, maar vaak heb je met een paar uur al antwoord. Ook in het weekend. Daar kunnen een veel bedrijven een puntje aan zuigen. Top service!

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Allekabels.nl en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.allekabels.nl

Jouw ervaring met Allekabels.nl

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Allekabels.nl. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Gezondheidswinkel
lees 1 ervaring
Bestsellers
lees 5 ervaringen
ArtenCraft
lees 2 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.