Inbouw.nl ervaringen & reviews

Inbouw.nl is sinds 2000 online en met meer dan 30.000 klanten zijn ze de grootste online-specialist op het gebied van keuken inbouwapparatuur. Wat kan inbouw.nl je bieden? Allereerst een een overzichtelijke site met telefonische hulp op werkdagen. Een snel een vrijblijvende offerte terug, geen aanbetaling van bestelde apparatuur. Je kunt bij ons veilig betalen via PIN (ook bij bezorging) of iDeal. Dezelfde fabrieksgarantie als in een gewone winkel. Wij beschikken over een groot magazijn met meer dan 2000 producten op voorraad. Zelf af te halen of laten bezorgen.

Is Inbouw.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Inbouw.nl betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 6 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Vriezer besteld met levertijd 2/3 dagen

Geschreven op 27 januari 2021

Bestel op 21 december 2020 een vriezer met aangegeven levertijd 2/3 dagen. Inmiddels heb ik al week 52, week 2, week 3, week 4, week 5 en inmiddels week 6 voorbij zien komen en nog steeds geen vriezer. Bellen is vrijwel onmogelijk aangezien er enorme wachtenden voor je zijn en als je iemand aan de lijn hebt wordt de schuld naar de fabrikant doorgesluisd. Ik ga nu proberen mijn geld terug te krijgen ben bang dat dat niet lukt. Wordt anders een zaak voor mijn rechtsbijstand.

Heb in november 2012 een vaatwasser gekocht

Geschreven op 15 augustus 2016

Heb in november 2012 een vaatwasser gekocht Smeg sta13xl in augustus 2016 de printplaat de helemaal dood en de aan en uitknop is ook aanvangen toe. Dit valt buiten de garantie van twee jaar volgens mij.

Prima internet winkel met veel producten. Ik vind...

Geschreven op 12 maart 2015

Prima internet winkel met veel producten. Ik vind wel dat het bedrijf slechte service geeft. Heeft mij een vaatwasser verkocht die niet werkt. Uiteindelijk na 12 dagen en veel email verkeer, een andere vaatwasser gekregen. Van het bedrijf geen excuses gehad voor de overlast.

Men heeft mij ook geen enkele vergoeding aangeboden of extra korting gegeven voor de gelede schade. Ik vindt dat men dat had moeten doen, het heeft mij ook 2 verlofdagen gekost, en een hoop ergernis. Ik vind dat Inbouw.nl mij als klant slecht heeft behandeld. De importeur AEG.nl heeft mij wel correct en netjes behandeld zoals ik vind dat het hoort, mijn compliment aan dit bedrijf. Heb dat ook aan AEG medegedeeld.

Met mijn vaatwasser en de service na een...

Geschreven op 21 mei 2012

Met mijn vaatwasser en de service na een onduidelijklheid ben ik erg tevreden en heb dus ook een volgend product besteld.

Dik tevreden Vriendelijke klantenservice. Snelle levering en een...

Geschreven op 22 maart 2012

Dik tevreden! Vriendelijke klantenservice. Snelle levering en een super monteerservice!

absoluut niet tevreden: Op de website stond dat...

Geschreven op 4 februari 2011

absoluut niet tevreden: Op de website stond dat de kookplaat op voorraad was en dus op tijd (binnen een week) kon worden geleverd. In werkelijkheid hebben we er ruim 5 weken op moeten wachten. toen was de keuken al geplaatst.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Inbouw.nl en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.inbouw.nl

Jouw ervaring met Inbouw.nl

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Inbouw.nl. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Westfalia
lees 8 ervaringen
Replacedirect
lees 1 ervaring
Inbouw.nl
lees 6 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.