Medion ervaringen & reviews

Medion biedt met haar assortiment een compleet gamma van moderne elektronica producten. Van uiterst krachtige multimedia desktop- en notebook producten, tot airco's en tablets, die allen als maatgevend gelden op het gebied van configuratie en prijs. Onze computers kunnen via een speciale verbindingsmodule en met een omvangrijk softwarepakket worden aangesloten op een groot aantal apparaten op het gebied van de amusementselektronica, zoals digitale camera's, videorecorders, DVD-spelers of thuisbioscoopsystemen.

Technisch gezien zullen we ook in de toekomst een leidende positie innemen op de markt als geheel en normen stellen. Zo zijn wij een van de weinige bedrijven die zowel in de sector voor pc/multimedia als op het vlak van de amusementselektronica vertegenwoordigd zijn met een compleet productaanbod. Daarom zullen wij ook bij het samengroeien van beide tot dusverre grotendeels gescheiden marktsegmenten een toonaangevende rol gaan spelen.

Is Medion betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Medion betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 19 andere consumenten. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Nog nooit zon slechte service meegemaakt

Geschreven op 25 december 2018

Nog nooit zon slechte service meegemaakt! Eerst het verkeerde product ontvangen, daarna wachten ze 2,5 week om de juiste op te sturen. Die raakt kwijt in de post en nu wacht ik als klant al bijna een maand op antwoord en geld terug! Wordt afgescheept met een antwoord dat het onderzoek loopt terwijl de verzender zelf verantwoordelijk is en niet de bezorgdienst. Bah, voel me echt opgelicht!

Medion? Bestel er aub nooit mocht je goede service zoeken!

Via Alternate een Medion notebook gekocht

Geschreven op 15 december 2018

Via Alternate een Medion notebook gekocht. Na vijf maanden ging het apparaat al rare dingen vertonen en het scharnier ging kapot. De onderdelen vielen er gewoon uit. Via Alternate opgestuurd naar Medion. Grote schade, de reparatie is net zo duur als het apparaat zelf. Onderzoek kost ook nog eens 80 euro. Er is alleen een spel op gespeeld en zorgvuldig mee omgegaan. Zwaar balen als het een kado is van je zoon en hij bijna 400 euro armer is en je met lege handen staat. Dus zeker geen aanrader.

Nieuwe PC Medion Akoya P42002 besteld

Geschreven op 19 december 2017

20-11 een nieuwe PC Medion Akoya P42002 i5 PC besteld. Na installatie software maakte de pc afwisselend veel lawaai. Na 2 dagen ook al een keer het blauwe scherm van Windows voorbij zien komen. Contact opgenomen met de service afdeling. PC kon terug gestuurd worden. Binnen 5 werkdagen wordt een nieuwe geleverd werd er verteld. Na diverse telefoontjes met elke keer een ander antwoord nog steeds geen nieuwe ontvangen.

Bij geen enkel bedrijf problemen met de service gehad

Geschreven op 17 augustus 2017

Bij geen enkel bedrijf problemen met de service gehad wanneer een product buiten de garantie viel. (Voorbeeld: mijn Plantronic headset die ik al jaren heb. Ik moet wat weten over de headset en Windows 10 en kreeg daar direct en duidelijk antwoord op via de mail).

In tegenstelling tot Medion, wanneer je garantie verloopt steken ze een dikke middelvinger naar je op. Je moet dat een 0900 nummer bellen om de premium Hotline te bellen en zij zouden je dan verder helpen. Dus je moet dan direct betalen voor enige service zonder dat je zeker weet of ze het wel op kunnen lossen. Ook in de mail die ze mij stuurde gaven ze niet aan wat de kosten zijn voor dit nummer. Lijkt op oplichting.

Een jaar geleden een Touchscreen laptop besteld

Geschreven op 8 augustus 2016

Een jaar geleden een Touchscreen laptop besteld voor 750 euro, dus niet de goedkoopste met een I7 processor. Deze laptop is vanaf het begin super traag, touchpad valt telkens uit. Ik had hem natuurlijk meteen al moeten terugsturen maar in plaats daarvan gebruikte ik hem gewoon zelden. Als je hem terug stuurt ben je hem weken kwijt bij Medion en helemaal geen laptop leek me lastig.

Tot 3 weken geleden toen ik wat aan het surfen was hij er compleet mee stopte, en ook niet meer aan te krijgen was. Dus retour gestuurd en na 3 weken maar eens gaan vragen hoe het er mee staat. Dit product heeft 2 jaar garantie en is nu iets meer dan een jaar oud. In die tijd is hij ongeveer 20 a 30 keer even aan geweest. Hij kan dus onmogelijk versleten zijn. Aan de telefoon (2 verschillende 0900 nummers die natuurlijk geld kosten) wordt mij verteld dat er ruim een week geleden een prijsopgave (?) is verstuurd. Heel toevallig niet aangekomen. Is ook per post verstuurd, goh ook toevallig niet aangekomen. In het systeem ben ik niet bekend als klant en ook op de laptop is nergens een serienummer te vinden.

Heel vreemd allemaal, gelukkig heb ik de factuur nog. Mij wordt verteld dat de laptop niet gerepareerd wordt onder garantie ivm waterschade. Deze laptop heeft nog nooit het huis verlaten, ik woon alleen dus geen andere schuldigen en ik kwijl niet. Waterschade is dus gewoon gelogen. Wat een oplichters wat een niet bestaande service.

Op 2 okt kocht ik de Medion Akoya...

Geschreven op 16 oktober 2015

Op 2 okt kocht ik de Medion Akoya P2213T en everki 11.6 laptop tas met optische muis. De reden waarom ik deze 2 in 1 kocht was omdat er in het basis station nog een 500 Gb hd zat en de tas ter bescherming en volgens de site info een optische muis om overal kabel vrij te kunnen werken. Na de producten te hebben ontvangen bleek dat de laptop alleen maar de 64 Gb SSD schijf zag en aan de optische muis een kabel zat van anderhalve meter.

Dus maar even bellen met de klantenservice dat de laptop de 500 Gb hd niet zag gebeurde wel vaker dan moest ik even een bios update van de site downloaden installeren en alleen het basisstation 24 uur onderstroom zetten en dan zou het goed komen en de muis en tas moest worden omgeruild voor een draadloze muis maar eerst maar even wachten of de laptop de harde schijf na 24 uur kon zien want mocht dit niet het geval zijn dan kon alles in 1 keer worden omgeruild. Maar na 24 uur nog steeds geen 500 Gb hd dus maar weer voor 1 euro de klantenservice bellen. Een andere medewerker aan de lijn die leest het hele verhaal in de computer en zegt ja dan moeten we hem omruilen nou prima maar hoe zit het met die muis want er staat op de site kabel vrij werken maar dat wordt lastig met anderhalve meter kabel eraan. Meneer dat kabel vrij heeft betrekking op de tas en niet op de muis dus daar kunnen we niets aan doen dus ik zeg dat slaat nergens op wat je nu zegt. Dan moet u er een klacht van maken dus ik zeg doe maar dan. Zo het is nu een klacht dat meneer en er wordt opgehangen maar hoe nu verder met de laptop maar geen antwoord meer dus maar weer voor 1 euro bellen krijg ik te horen dat alles is overgedragen aan een andere afdeling en die bellen u binnen 48 uur terug.Maar na 48 uur nog niets gehoord net voor het weekend dus dan maar wachten tot na het weekend. Denk geef ze maandag nog de kans om te bellen maar néé hoor niets dinsdag nog afgewacht maar ook niet. Woensdag voor weer 1 euro maar weer zelf gebeld ja ze hebben u gebeld maar u reageerde niet maar zal u doorverbinden oke.

Krijg ik van de medewerker te horen meneer in dit type zit helemaal geen 500 Gb hd in het basisstation dus ik zeg oh maar dat staat wel op de site meent u dat nou zal even kijken ken de site ook niet uit mijn hoofd néé hoor staat niet op de site alleen maar dat er een 64 Gb SSD inzit dus ik ook kijken en inderdaad stond er niet meer op snel even veranderd dus. Dus ja ik kan weinig voor u doen dus ik zeg maar ik heb hier screenshots van de site en daar staat toch duidelijk op dat er een 500 Gb hd schijf in zit. Oh ja dan kunnen we niet meer doen dan de hele bestelling kosteloos terug nemen en u uw geld teruggeven want we hebben er geen met een 500 Gb hd in het basisstation. Dus ja wat moet je dan dus doe dat dan maar nou prima dan krijgt u over ongeveer 2 uur een mail met daarin wat u moet doen en hoe het verder gaat.

Het is inmiddels vrijdag 16 oktober maar nog steeds geen mail dus maar weer voor 1 euro bellen en vragen waar die mail nou blijft zal even voor u kijken ja ik zie het al mijn collega heeft aangevinkt dat het per post moet dus de brief krijgt u per post binnen hij is onderweg. Dus je begrijpt dit was de eerste maar ook tevens de laatste bestelling bij medionshop en nu maar hopen dat de brief snel binnen komt zodat alles terug kan en hopen dat ik niet nog weken moet wachten voordat ik mijn geld terug heb.

Zeer slechte klantenservice. wacht al 6 weken op...

Geschreven op 1 juli 2015

Zeer slechte klantenservice. wacht al 6 weken op laptop. Laptop reparatie betaald echter blijkt dat hij niet te repareren is, weigeren hem terug te sturen. Klantenservice zeer onbeschoft en niet mee te praten.

We hebben een Medion laptop besteld die bij...

Geschreven op 30 mei 2015

We hebben een Medion laptop besteld, die bij aankomst defect bleek: er konden geen programma's op geïnstalleerd worden. Medion hield vol dat er niets mis was. Advocaat ingeschakeld en na twee keer terugsturen, tenslotte na negen (!!) maanden de betaling terug ontvangen. Klantenservice vrijwel onbereikbaar en anoniem.

Was voor stuk gegaan nieuw bevestigingsframe nodig voor...

Geschreven op 25 maart 2015

Was (voor stuk gegaan) nieuw bevestigingsframe nodig voor ventilator op moederbord (een paar euro). Frame wordt met 4 schroefjes op moederbord bevestigd. Medionshop: niet los te verkrijgen, zit vast op het moederbord: 140 euro excl verzenden!

Zeer slechte service, kapotte onderdelen zijn niet te vervangen of tegen hoge kosten. Waarschuwing hiervoor mocht je een Medion pc overwegen.

Erg ontevreden over de service van Medion buiten...

Geschreven op 12 januari 2015

Erg ontevreden over de service van Medion buiten de garantietermijn! Hotline bellen is stinkduur! 70ct per minuut. Maximale kosten = 14 euro, als je dus twintig minuten belt dan ben je aan de maximale kosten, maar als je dan nog niemand aan de lijn hebt gehad dan wordt je gesprek beëindigd zonder dat je antwoord op je probleem hebt! ongelofelijk! crimineel is het te noemen, nooit meer een aankoop doen bij Medion!

Onze tablet van 5 maanden oud had een...

Geschreven op 15 mei 2014

Onze tablet van 5 maanden oud had een defect aan de USB uitgangspoort. Deze was binnenin de tablet afgebroken. Na meerdere contacten met de service hotline kregen we te horen dat dit niet onder de garantiebepalingen viel. Het kon wel gemaakt worden voor het bedrag van circa 180 euro. Zoveel heeft de tablet bij aanschaf nog niet gekost! Wij zullen dus niet meer iets kopen van Medion of het iemand aanraden.

Nieuwe laptop geeft na 14 dagen gebruik een...

Geschreven op 28 oktober 2013

Nieuwe laptop geeft na 14 dagen gebruik een probleem, na contact met helpdesk laptop ter reparatie opgestuurd. Na 3 weken werd laptop defect geretourneerd, weer contact met de helpdesk gezocht, medewerker van de helpdesk was het met mij eens er is een hardware probleem.

Voor een snelle oplossing zou ik een nieuwe laptop behoren te krijgen alleen hij kan daar niet over beslissen, na het weekend zou er contact met mij gezocht worden. Niet dus, zelf maar weer gebeld, antwoord het kan tot 5 dagen duren voordat de betreffende afdeling contact met mij opneem en er kunnen nog 2 reparatiepogingen ondernomen worden door Medion voordat ik een nieuwe laptop krijg. Dat ik nu al meer dan 4 weken zonder laptop zit is jammer.

Alles van te voren betalen en vervolgens een...

Geschreven op 6 september 2013

Alles van te voren betalen, en vervolgens een bizar slechte service verlenen. Wat een ellende, het begint al dat er voor service alleen betaalde nrs zijn met minimaal 10 minuten in de wacht.

Om een lang verhaal kort te maken, 3 weken geleden een pc besteld en betaald, heb een kapotte pc ontvangen. Retour sturen is al een hele procedure, de beloofde nieuwe nog steeds niet ontvangen, dan maar gevraagd de bestelling te annuleren en geld terug te storten. Dat is allemaal lastig en kan wel tot 30 dagen duren.

In deze tijd van internetbankieren is Medion denk ik het allerlaatste bedrijf dat 30 dagen nodig heeft om geld terug te storten. In één woord, waardeloos. Niet aan beginnen, laat je niet verleiden. O ja, toch verleid tot aankoop? Bedenk dat er geen enkele Nederlandse handleiding bij zit.

Pc uit aanbieding blijkt na 3 weken helemaal...

Geschreven op 26 oktober 2012

Pc uit aanbieding blijkt na 3 weken helemaal niet leverbaar. Op 28 september 2012 crashte mijn pc. Medion had een hele mooie aanbieding, dus een nieuwe besteld en direct betaald. Zelfs op zondag (!) door een medewerker bij Medion gebeld of er problemen bij het bestellen waren. Goede service.

Daarna begon het probleem. Levertijd zou maximaal 4 weken zijn, en na 3 weken zelf maar gebeld hoe het er mee ging. Medion kon de order niet vinden en zou intern er een klacht van maken, en we zouden teruggebeld worden. Dat gebeurde dus nie , dus zelf maar weer gebeld (natuurlijk met een duur 0900 nummer). Vandaag weer gebeld met Medion en kregen te horen dat het echt 5 dagen kon duren voordat ik antwoord zou krijgen. Pardon?

Ik heb toen een boze mail gestuurd. Een paar uur later door Medion teruggebeld. De bestelde en betaalde pc is er niet! Hoezo niet? Zelf maar gevraagd of hij überhaupt nog geleverd wordt en de callcenter medewerkster zei dat de pc niet meer leverbaar is. het geld zal teruggestort worden. Dus ruim drie weken voor niks gewacht. zelf moeten bellen en eind van het liedje is dat de pc niet (meer) leverbaar is. Dat hadden ze dus ook meteen de eerste week mij mee kunnen delen? En dat terwijl we 3 Medions hebben met goede ervaringen. Van een dikke voldoende nu een dikke onvoldoende. Tot verbijstering wordt er op het bandje gevraagd of je na het gesprek wil blijven hangen om mee te werken aan een klanttevredenheidsonderzoek! Daar moet je dus wel voor betalen want je belt een 0900 nummer. Hoe krom kan je denken?

Gewenste oplossing Een alternatief zou zijn geweest dat Medion een andere pc zou aanbieden met minmaal dezelfde kwalificaties, maar een dergelijke klantvriendelijke oplossing kan er bij Medion niet af. En compensatie voor de gemaakte telefoonkosten, zit er ook al niet in. Slechte service van Medion en een vreemde gang van zaken bij -kennelijk niet leverbare- aanbiedingen.

Mijn laptop was blijkbaar niet meer te repareren...

Geschreven op 11 oktober 2012

Mijn laptop was blijkbaar niet meer te repareren en daarom kreeg ik toen de garantie van 3 jaar bijna om was zonder problemen een nieuwe. Die is uiteraard beter dan de vorige. Ik ben zeer tevreden.

Ik ben niet tevreden ik heb een pc...

Geschreven op 29 januari 2012

Ik ben niet tevreden ik heb een pc besteld bij Medion. En toen ik hem pas na 3 weken ontving was hij defect. ik heb de PC terug gestuurd en het heeft een maand geduurd totdat ik hem weer terug kreeg. Toen ik hem aansloot bleek de video kaart er maar half in te zitten en was de Windows licentie beschadigd. Ik heb hem zelf gemaakt omdat ik geen vertrouwen meer heb in dit bedrijf.

TV gekocht bij Medion. Na twee maanden eerste...

Geschreven op 20 januari 2012

TV gekocht bij Medion. Na twee maanden eerste storing. Sinds november al drie maal een monteur aan de deur gehad. Service van Medion is allerbelabberst. Na veel mailen en bellen (a 15 cent per minuut) wordt je onfatsoenlijk te woord gestaan en wordt je in de wachtstand gezet. Misschien zijn de producten niet slecht maar de service is ver beneden peil.

21 augustus een bundel gekocht PC met beeldscherm...

Geschreven op 29 september 2011

21 augustus een bundel gekocht (PC met beeldscherm). 25 aug. ontvangen en het PC huis bleek een beschadiging te hebben. Gelijk contact opgenomen met de hotline en op 26 aug. een voucher ontvangen voor retourlevering.

Die dag ook geretourneerd. 31 aug. is de bundel door Medion ontvangen. Geld zou binnen 30 dagen terug worden gestort. 26 sept. wordt een pakket bezorgd met een PC. Gelijk weer contact opgenomen met de hotline en ik zou een voucher krijgen. Ook via het contactformulier een klacht ingediend.

29 sept. weer gebeld, 12 minuten wachttijd, met als resultaat dat zij mij niet kunnen helpen en een klachtenformulier gaan sturen.
Schiet niet lekker op op deze manier.

De site geeft er weinig zinnige informatie over...

Geschreven op 27 juli 2011

De site geeft er weinig zinnige informatie over status van een bestelling, dus het ik gebeld met de servicedesk. Een dame stond me vriendelijk te woord en wist precies uit te leggen wat de status van mijn verzending was.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Medion en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.medion.com/nl/shop

Jouw ervaring met Medion

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Medion. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Medion
lees 19 ervaringen
Megekko
lees 8 ervaringen
Correct.nl
lees 2 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.