Centralpoint ervaringen & reviews

Centralpoint.nl is een online aanbieder van computerproducten. Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 460.000 artikelen van ruim 2.500 merkfabrikanten. Klanten vinden op Centralpoint.nl niet alleen de nieuwste, populaire types van een product, maar ook de minder bekende. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt Centralpoint.nl zich door zijn persoonlijke contact met de klant. Door een uniek geautomatiseerd systeem zorgt Centralpoint.nl voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen.

Is Centralpoint betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Centralpoint betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 119 andere consumenten. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Ik heb hier een laptop besteld via mijn Universiteit

Geschreven op 2 oktober 2019

Ik heb hier een laptop besteld via mijn Universiteit. En ze hebben al 1 maand en 3 dagen vertraging en de leverstatus wordt al 3x verschoven.

Levert de bestelling niet, omdat ze vinden dat de prijs te laag was

Geschreven op 13 augustus 2019

Levert de bestelling niet, omdat ze vinden dat de prijs te laag was op hun eigen website. Vervolgens nul reactie op de terugbetaling, waar ik nu nog steeds op wacht. Beloftes, waardeloos.
Service, waardeloos.
Levering... zegt genoeg.

Wij hebben hier een iPad voor onze zoon aangeschaft

Geschreven op 24 juli 2018

Wij hebben hier een iPad voor onze zoon aangeschaft als kado voor de overgang naar middelbare school waar hij deze gaat gebruiken. Zou 1 a 2 dagen duren voordat deze zou komen. na 5 dagen nog niet geleverd. Per mail geen reactie en in eerste instantie telefonisch konden zij niet in order van choose it (was een order via andere bedrijfsdeel van hun). Na een week kon het ineens wel. Eindeloos contact gehad telefonisch. Elke keer weer een ander belofte. Elke keer weer niet nagekomen en een teleurstelling. Geen actieve houding om het op te lossen... heel veel belminuten!

Track and trace gaven rare statussen aan. tot 2x toe kwijt. Inmiddels na 3 weken een iPad binnen die de dag ervoor verstuurd is. Zeer ongeloofwaardig en niet service gericht bedrijf. 3 weken wachten! dat kan toch niet. Mijn zoon is zonder zijn cadeau op vakantie gegaan en zou om de teleurstelling te verzachten een iPad hoesje opgestuurd krijgen, zodat deze niet van zijn zakgeld gekocht hoefde te kopen. Het is inmiddels 2 weken geleden en nog steeds niet binnen. Ik heb werkelijk waar nog nooit zo'n slecht bedrijf mee gemaakt. Niet oplossing en service gericht.

Ik heb een Apple Watch besteld en betaald

Geschreven op 23 juli 2018

Ik heb een Apple Watch besteld en betaald. Ondanks dat ze zelf op Twitter aanbiedingen hadden geplaatst en Apple Mega Korting Maddness dagen hadden, willen ze het product toch niet leveren voor de afgesproken prijs. Ze schermen dan met zelf verzonnen prijzen die ruim 38% boven de adviesprijs liggen, om het aannemelijk te maken dat er sprake is van een kennelijke vergissing.

Daar laat ik mij niet door om de tuin leiden. Helaas reageert CentralPoint verder nergens meer op. Ik ontvang wel leesbevestigingen, dus er moet iemand de mailtjes binnen gekregen hebben. Naar mijn mening is het ronduit arrogant, om zo met je klanten om te gaan. Ik heb dan ook helaas juridische stappen moeten ondernemen om ze tot de orde van de dag te roepen. Ik hoop dat ze niet zo tegen iedereen doen. Iemand adviseren daar te kopen zal ik echter nooit meer doen.

Printer gekocht maar mag niet om geruild worden

Geschreven op 8 februari 2018

Printer gekocht maar mag niet om geruild worden omdat de doos open is en dat die zakelijk besteld is.

Prima communicatie goede afhandeling en verzending uitmuntende verpakking...

Geschreven op 27 januari 2016

Prima communicatie, goede afhandeling en verzending, uitmuntende verpakking van de aankoop! Helaas zelf verkeerd artikel besteld, maar kon retour en had binnen 3 dagen vervangend artikel in huis. Service zoals het hoort.

Printer besteld. Na opening deksel van de doos...

Geschreven op 18 januari 2016

Printer besteld. Na opening deksel van de doos zag ik dat de printer te groot was. Mag printer van Central Point niet retourneren omdat de doos geopend is (je wilt zien wat je online koopt). Heb nu doos geopend en wat blijkt: handleiding ontbreekt en cartridges. En zakelijke klanten mogen nimmer retourneren. Halverwege de chat stoppen ze ermee. Telefonisch onbereikbaar. Dramatisch. Nog nooit meegemaakt.

Gemak: 10. Super veel producten en mooie website....

Geschreven op 7 november 2015

Gemak: 10. Super veel producten en mooie website. Bestellen gaat snel en gemakkelijk.

Service: 10. Chatcontact werkt heel goed. Vragen werden snel beantwoord.

Assortiment: 10 Zeer uitgebreid. Een echte one stop shop.

Aanbeveling: 10. Mijn vaste stek voor ICT aankopen. Prijs kan iets lager, maar verder prima!

Algemeen: Prima verzorgde site. Responsive dus goed te gebruiken...

Geschreven op 7 oktober 2015

Algemeen:
Prima verzorgde site. Responsive, dus goed te gebruiken op je mobiel. Groot assortiment. Bestel zowel privé als zakelijk en tot nu toe altijd naar volle tevredenheid. Soms rekenen ze een restocking fee als je als zakelijke klant koopt, maar dat is in de zakelijke wereld gemeengoed dus ben niet anders gewend. Is wat mij betreft een stukje ondernemersrisico.

Verzending:
Levering is voor het grootste gedeelte binnen 1 werkdag. Sommige producten hebben een langere levertijd, maar dan staat het duidelijk bij het product. Verpakking is altijd prima, soms wel wat aan de ruime kant.

Klantenservice:
Niet veel nodig gehad, maar die paar keer wel goed geholpen. Kennis is aanwezig evenals mensen die Nederlands spreken. Dat is elders (Bol) wel eens anders.

Vooraf telefonisch contact gehad geïnformeerd of er voorraad...

Geschreven op 25 september 2015

Vooraf telefonisch contact gehad, geïnformeerd of er voorraad was en de prijs klopte en de volgende dag onderstaande brief. Telefonisch contact gehad en enkel werd ik gewezen op hun beleid, waardeloos!

Geachte heer,

Helaas is er een prijsverschil opgetreden bij product HP Pro X451dw (CN463A#A81). Er is geen prijsprotectie van toepassing. Onze excuses voor het ongemak.

Graag horen wij of u akkoord gaat met de nieuwe prijs. Indien u akkoord gaat ontvangt u een nieuwe orderbevestiging van ons, zodat u het verschil kunt bijbetalen. Vooralsnog hebben wij de orderregel voor u geannuleerd.

Oude prijs: 131.00 euro (excl. BTW)
Nieuwe prijs: 228.00 euro (excl. BTW)

Indien u ervoor kiest om de orderregel definitief te annuleren en het tegoed terug te ontvangen, dan verzoeken wij u om uw bankrekeningnummer aan ons door te geven. Na het toesturen hiervan kunt het bedrag binnen 14 werkdagen op uw rekening terug verwachten.

U kunt ook een nieuwe bestelling plaatsen en het aankoopbedrag verrekenen met uw tegoed (uw tegoed blijft oneindig geldig). Het enige wat u hoeft te doen is uw bestelling te plaatsen via www.centralpoint.nl en het nieuwe ordernummer aan ons te e-mailen.

De status van uw order kunt u 24 uur per dag volgen via de orderstatus op www.centralpoint.nl.

Indien u vragen heeft, dan kunt u altijd reageren op deze e-mail.

Met vriendelijke groet,

weggegumd | Centralpoint.nl | verkoop@centralpoint.nl | 088 ? 4 300 300 tel | 088 ? 4 300 301 fax | bezoek: www.centralpoint.nl

Ik zit met een product wat kapot is...

Geschreven op 15 juli 2015

Ik zit met een product wat kapot is en heb Centralpoint binnen 14 dagen laten weten het te willen terug sturen. Centralpoint weigert de bestelling terug te nemen en verwijzen me naar de leverancier in de VS. Regel het daar maar. Schandalig. Hier doe ik nooit meer zaken mee!

Erg veel onduidelijkheid en ergernis omtrent voorraad opgegeven...

Geschreven op 7 mei 2015

Erg veel onduidelijkheid en ergernis omtrent voorraad opgegeven in de webwinkel, en de status in de bestelling, Hier is per mail en telefonisch contact over geweest. Ik wordt daar niet echt vrolijk van.

Uiteindelijk bleek dat de bestelling toch wel beschikbaar was, maar de bestelling was te laat (17:26 u) geplaatst. Een dag later alsnog binnen, terwijl ik het de dag ervoor nodig had, en op tijd had besteld, voor 18:00 u.

Inmiddels ben ik blij dat ik nog geen...

Geschreven op 27 februari 2015

Inmiddels ben ik blij, dat ik nog geen 24 uur later, reeds kan melden dat de klantenservice van CentralPoint.nl het toch alsnog goed heeft opgepikt. Mede nav mijn review heeft de Manager Inside Sales telefonisch contact opgenomen en zowel oor gehad voor mijn situatie alsook hun kan van het verhaal uitgelegd.

Het was een samenloop van omstandigheden, dus een unieke situatie (defect toestel gecombineerd met retouren welke wel nog in nieuwstaat verkeren) die zich niet vaak voordoet, daarbij was mijn 1ste email aan de klantenservice aldaar niet goed begrepen. Dus voortgeborduurd op een vaste start.

Waar het om gaat is dat er oplossing is geboden waar ik tevreden over ben! Dus mijn beoordeling aangepast! Een product leveren kan bijna elke webshop, dit middels snelle levering wordt al iets moeilijker maar waar het echt om draait is hoe de klantenservice het oplost als een proces, om wat voor reden dan ook niet lekker loopt. Dit viel me in het begin een beetje tegen maar uiteindelijk ben ik dan ook over dit traject tevreden bij Central Point!

Ten eerste wil ik alvast beginnen met de...

Geschreven op 26 februari 2015

Ten eerste wil ik alvast beginnen met de volgende stelling: zeer slecht inlevende klantenservice totaal inflexibel alles behalve meedenkend, arrogant zelfs en bij voorbaat met een standpunt ingenomen, niets eens om foto's gevraagd als zijnde bewijs.

23-2-15, dus 2,5 dag geleden heb ik een 4-tal Samsung monitors besteld. Bij openen van de eerste doos om het scherm te testen bleek al meteen dat de verf van 1 van de knopjes is verdwenen + er zit een soort aanslag bovenin rand van het scherm (lijm of weet ik veel, wat het is) In ieder geval absoluut niet de afwerking welke ik gewend ben van de andere Samsung producten in ons bedrijf. Een DOA dus.

Na contact hierover met Central Point bleek dat zij geopende verpakkingen niet eens retour willen nemen. Ik dien me hiervoor te melden bij de fabrikant Samsung. Het kon wel retour via hun maar dan was ik minimaal 20 euro ex btw kwijt aan retour kosten!? Terwijl ze zelf een defect product leveren. Ik begon te lachen, dit moest een vergissing zijn. Echter het lachen verging me snel toen bleek dat CentralPoint dit serieus meende.

Een beeldscherm met een halve lijmrand bovenin en half bedrukte menuknop aan een dergelijke product heb ik geen behoefte, de andere dozen ga ik dus ook zeker niet openen. Na bellen (jawel op het moment van schrijven ben ik al 2 uur bezig met dit dossier) Volgens Samsung support dient een DOA binnen 7 dagen afgehandeld te worden door de dealer, ook voor zakelijke klanten. Central Point geeft echter aan dat dit niet het geval is.

Geval kastje muur, maar goed hier komen we wel uit zou je zeggen. Echter CentralPoint wil het defect artikel enkel retour nemen, enkel onder aftrek van 24,20 incl. btw aan demo/restockkosten. De andere 3 schermen die ik dus niet eens meer wil na deze gang van zaken kunnen enkel retour via een distributeur die minimaal 66,55 euro aan retour/restock kosten rekent. Ik krijg dus een foutief product van dermate slechte kwaliteit dat ik het wil retourneren en omdat het proces bij Central Point hier niet op is ingericht wordt ik op een order van 472 euro ex geconfronteerd met een bedrag van 90.75 euro retourkosten? Dit is toch buiten alle proporties?! De kosten van het retourneren zijn dus 20 a 25% van het gehele orderbedrag ex btw.

Leuk detail: Central point geeft aan, dat als ik geen zakelijke afnemer maar particulier was geweest ik dan anders (lees gunstiger) beter behandel zou worden, zonder dergelijke kosten. Dit verhaal gaat ook de diverse beoordeling en klantervaringen websites op in afwachting van hoe ze deze voor hun uitzonderlijke situatie gaan oplossen.

Voorlopige conclusie? Zakelijke klanten absoluut niet bij Central Point gaan bestellen! Samsung heeft me na contact overigens verzocht hiervoor officieel een klacht in te dienen met deze uiteenzetting.

Wij doen al jaren zaken met Centralpoint. Ze...

Geschreven op 1 juli 2014

Wij doen al jaren zaken met Centralpoint. Ze leveren snel en hebben een goede service. Het zoeken op de site zou wat beter mogen (meer opties in het zoekveld).

Cisco router besteld. na een weekje geleverd. Ik...

Geschreven op 28 februari 2014

Cisco router besteld. na een weekje geleverd. Ik kwam er meteen al achter dat dit niet de goede was. Van terug nemen was geen sprake.

Site ziet er okay uit. Livechat is zeer...

Geschreven op 14 augustus 2013

Site ziet er okay uit. Livechat is zeer slecht bemand. Klachtafhandeling is iets waar zeer te kort schieten. Wachttijden bij de klantenservice via de telefoon zijn lang en nat als bij andere reviews valt te lezen gebeurde het meermaals dat plots de verbinding werd verbroken

Verzending: waardeloos
Voor eerste bezorging wordt geen duidelijke info verstrekt over een dag of laat staan tijdstip. Bij de tweede bezorging waarvoor een afspraak was gemaakt, bleek de order op de dag zelf van de distributie naar het magazijn retour te zijn gestuurd in plaats van naar mij. En toen de order een dag later alsnog arriveerde bleek het een (goedkoper) verkeerd type te zijn. Bij deze klacht moest ik maar contact zoeken met de koerier voor retour en daarna moest ik de order maar opnieuw doorgeven. Ondanks dat ze fout erkende aan hun zijde moest ik zorgen voor de oplossing. en zat ik zeker 2 weken zonder bestelde tv.

Aftersales: waardeloos
Dramatisch. een positief punt ze erkende hun fout, maar denken daarna totaal iets in een oplossing voor de klant. je krijgt de optie een retour order te maken en moet daarna je bestelling zelf maar opnieuw plaatsen.

Geen aftersales ik word nog boos als ik...

Geschreven op 5 juni 2013

Geen aftersales ik word nog boos als ik aan mijn ervaring met Centralpoint denk. Zij leveren beschadigde spullen en vinden dan dat ik die maar had moeten weigeren. Na heel veel vijven en zessen komt men je dan tegemoet. Nooit meer!

De eerste bestelling ging prima. Na een tijdje...

Geschreven op 18 februari 2013

De eerste bestelling ging prima. Na een tijdje kreeg ik een reminder om eventueel opnieuw te bestellen. Ik had had nieuwe printkoppen nodig. Voor de zekerheid heb ik even gegoogled, ik zocht de C4900A en C4901A.

Tot mijn verbazing was de eerste hit dat deze bij 123inkt.nl geen 45,- kosten zoals bij Centralpoint maar slechts 35,12. (beide ex. btw). Dus mijn keuze valt niet automatisch op Centralpoint, het blijft opletten en vergelijken. Ik had ze over het prijsverschil 2x een mail gestuurd maar geen reactie op gekregen.

De website is duidelijk en snel levering van...

Geschreven op 17 februari 2013

De website is duidelijk en snel, levering van mijn bestelling op de volgende dag en mijn vragen zijn snel en kundig beantwoord.

Een uitstekende webwinkel

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Centralpoint en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.centralpoint.nl

Jouw ervaring met Centralpoint

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Centralpoint. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Allekabels.nl
lees 57 ervaringen
Tooltopper
lees 1 ervaring
Gezondheidswinkel
lees 1 ervaring
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.