Omoda ervaringen & reviews

Voor schoenen, laarzen, slippers, sandalen en sneakers met korting kijk je op Omoda.nl. Hier vindt je veel topmerken en modellen van voorgaande seizoenen maar ook een uitgebreide collectie nieuwe schoenen. Je kunt direct online bestellen met niet goed geld terug garantie. En natuurlijk ontbreken de schoenen van vele bekende merken zoals Adidas, Fila, Gabor, Fred de la Bretoniere, Unisa en Michael Kors niet in onze collectie. Ga dus snel eens kijken bij Omoda of er nog wat leuke voordelige modellen bij staan!

Is Omoda betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Omoda betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 12 andere consumenten. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Schoenen besteld dat ging goed

Geschreven op 10 april 2019

Schoenen besteld dat ging goed. Maar na 2 dagen dragen viel het op dat het leer (behandeld) bij druppels regen weggeveegd wordt. Alles opgestuurd zou max 2 weken duren. Maar na enkele malen contact zoeken geen bericht en alleen dat een kachtafhandeling 2 weken mag duren. Ok opeens bericht schoenen komen eraan ze zijn behandeld. Alleen naar verkeerde adres gestuurd. Nu 3 weken later geen schoenen geen geld terug en geen bericht. Waardeloos de klantservice.

Zeer klant onvriendelijk, men wil geen retouren

Geschreven op 28 januari 2019

Opeens kan ik niet meer inloggen om te bestellen. Reden, zegt men, ik zou teveel retour hebben gestuurd afgelopen jaar? Met lulverhaal over hoe klantvriendelijk ze zijn (ze sturen namelijk gratis en retouren ook gratis) en dat ik eens beter over het milieu moet nadenken. Ten eerste: begin dan geen schoenenzaak, je weet dat schoenen passen belangrijk is en dat niet online kan. Ten tweede: bied je retour niet gratis aan, dat scheelt misschien bij andere mensen een aantal bestellingen. Maar, dat wil je natuurlijk niet. Want dat gaat ten koste van de winst. Ten derde: verzin geen lulverhaal over het milieu als je bedoelt dat je in mijn geen goede klant ziet waar je aan kunt verdienen.

Tot slot: klantvriendelijk is dit absoluut niet. Geef desnoods eerst een waarschuwing of ze het beleid op de site. Wees eerlijk over je motieven. Ik heb misschien een keer of drie, vier besteld afgelopen maanden, met de bedoeling iets te kopen. Helaas niet gelukt, omdat de schoenen allemaal veel te smal zijn, van te hard leer of een andere reden. Foto's op de site zijn mooi, website zoekt makkelijk door, bestellingen komen snel maar schoenen zijn als ik pas helaas nooit wat ik had gehoopt.

Afspraak levertijd wordt niet na gekomen

Geschreven op 10 maart 2018

Afspraak levertijd wordt niet na gekomen. Klantenservice wil niets doen. Zoek het maar uit. Nooit meer bestellen daar!

Afspraak tot datum levering wordt niet nagekomen

Geschreven op 8 september 2017

Afspraak tot datum levering wordt niet nagekomen. Onbeschofte klantenservice die vond dat ik maar zeurde. Slechte communicatie, wordt aangegeven dat mail is verstuurd terwijl dit niet het geval is.

Snelle levering duidelijke website

Geschreven op 27 juli 2017

Snelle levering duidelijke app en website. En eerlijk en goede service.

Teleurgesteld over de kwaliteit van sneakers

Geschreven op 7 mei 2017

Teleurgesteld over de kwaliteit van sneaker van het eigen merk van Omoda. Na 10x dragen op 2 fronten stuk. Geen oplossing geboden, omdat ze ouder dan een half jaar zijn. Werkelijk schandalig!

De afhandeling van een klacht laat veel te...

Geschreven op 6 mei 2016

De afhandeling van een klacht laat veel te lang op zich wachten. Pump van 150 euro laat op drie verschillende plekken het leer los. Volgens Omoda komt dit door het gebruik. De schoenen zijn 3,5 week oud en slechts drie keer gedragen. De bereikbaarheid van de regiomanager is bepalend voor het moment van terugkoppeling van de klacht. Niet fijn als de schoenen al twee weken bij hen zijn.

Ik heb helaas erg slechte ervaringen met Omoda....

Geschreven op 23 december 2015

Ik heb helaas erg slechte ervaringen met Omoda. Tot twee keer toe een bestelling geplaatst voor schoenen die volgens hun systeem op voorraad waren. Vervolgens kreeg ik na een paar dagen een mailtje waarin vermeld werd dat de schoenen niet meer leverbaar zijn. Iets aanbieden wat je niet kunt verkopen is helaas erg kwalijk.

Omoda is als internetwinkel zijn tijd vooruit: duidelijke...

Geschreven op 9 januari 2013

Omoda is als internetwinkel zijn tijd vooruit: duidelijke site en communicatie, geen verzend of retourkosten, grote kortingen, snelle leveringen, goed aanbod. Kortom voor mij als veeleisende koper, een 10 voor kwaliteit!

Ik heb al vaak via Omoda besteld en...

Geschreven op 30 mei 2012

Ik heb al vaak via Omoda besteld en ben tevreden of de website, de snelle levering en het snelle terugstorten van het geld van retourleveringen.

De laatste keer was de rits van een schoen binnen één week kapot. Dit heb ik direct gemeld. Er wordt vaak pas na een week op een email gereageerd. Hierdoor is net voordat het geregeld is, na 5 weken, dit paar schoenen uitverkocht.

We hebben zeer goede ervaring. Zowel Online als...

Geschreven op 9 oktober 2011

We hebben zeer goede ervaring. Zowel Online als in de winkel. En toen we schoenen gekocht hadden en er een bandje na een paar maanden onherstelbaar afbrak, hebben we via de mail met foto’s de zaak kunnen verduidelijken en kregen we zonder pardon het geld terug. (gratis retourzending).
Top!

Zo weer helemaal blij met m' n nieuwe...

Geschreven op 16 mei 2011

Zo, weer helemaal blij met m'n nieuwe Shabbies! Super veel keus.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Omoda en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.omoda.nl

Jouw ervaring met Omoda

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Omoda. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Bol.com
lees 147 ervaringen
IciParisXL
nog geen ervaringen
Cameraland
nog geen ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.