Lampenlicht ervaringen & reviews

Lamp en Licht is gespecialiseerd in verkoop van verlichting via internet. Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Lamp en Licht biedt een ruime keuze in elk segment. Of het om buiten- of binnenverlichting gaat, modern of klassiek, sfeervol of functioneel er is altijd een juiste lamp beschikbaar. Lamp en Licht is dealer van vele gerenommeerde verlichtingsmerken. Buiten het verlichtingsprogramma levert LampEnLicht ook een collectie van Jacob Jensen.

Is Lampenlicht betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Lampenlicht betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 23 andere consumenten. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Iets meer dan een half jaar geleden twee wandlampen besteld

Geschreven op 17 februari 2019

Iets meer dan een half jaar geleden twee wandlampen voor buiten besteld en vier spots. Helaas gingen deze recentelijk defect. Één mailtje naar de klantenservice gestuurd en enkele dagen later het antwoord dat nieuwe wandlampen en spots worden verstuurd. Super service!

Erg goed geholpen, 4 lampen besteld

Geschreven op 9 november 2017

Erg goed geholpen. 4 lampen besteld, waarvan er 2 meteen goed waren (wist nog niet precies wat er echt mooi zou staan). Snelle levering en erg goed verpakt. Het retour sturen ging ook erg gemakkelijk. Chatten via de site ook erg snel. Kortom: erg tevreden over de gehele afhandeling!

Na aankoop van twee ledlampen ging er één stuk

Geschreven op 16 september 2017

Omdat na aankoop van twee ledlampen er één stuk ging het bleek dat het euvel bekend was en maar een werd gerepareerd de tweede was nog niet stuk maar goed dan weet je dat die ook komt. Echter bij ieder gerenommeerde leverancier heb je op led 5 jaar garantie hier dus maar twee blijkt ondanks dat het lampen waren van zo'n 100 stuk. Dus eerst zegt men dan het een van dan moeten we kijken of u iets anders kan uit zoeken en dan van ja maar er zit maar twee jaar garantie op, een beetje raar voor een duur produkt wat een lange levensduur voorstaat!

Totaal niet tevreden. Ik wacht al 9 dagen

Geschreven op 31 mei 2017

Totaal niet tevreden. Ik wacht al 9 dagen op een bestelling terwijl deze de dag na bestellen binnen zou komen. Zij pleiten ervoor dat de bestelling de dag erna binnen is maar maken niets waar! Inmiddels 2 medewerkers gesproken en ze vertellen verschillende verhalen.

Wat een super bedrijf

Geschreven op 20 maart 2017

Wat een super bedrijf ik heb op 24-6-2016 twee plafonlampen besteld super snel geleverd. Helaas na een korte periode beide stuk ik heb vandaag gebeld en ik krijg zowaar zonder problemen 2 nieuwe bezorgd is dat service of is dat service? Ik ben een zeer tevrede klant die deze winkel vaak zal bezoeken.

Er stond toen ik woensdag bestelde: morgen in...

Geschreven op 22 januari 2016

Er stond toen ik woensdag bestelde: morgen in huis. Nu twee dagen later nog steeds geen verzendbevestiging. Prima als het langer duurt, maar communiceer dit dan eerlijk. Ik bestel hier juist vanwege de zogenaamd snelle levering en vervolgens kan ik alsnog een week wachten.

Mooie lamp website die goed werkt snelle bezorging...

Geschreven op 24 december 2015

Mooie lamp, website die goed werkt, snelle bezorging, goed verpakt. Kortom een zeer tevreden klant.

Bestelling gedaan helaas niet geleverd binnen de afgesproken...

Geschreven op 31 januari 2015

Bestelling gedaan helaas niet geleverd binnen de afgesproken tijd. Alles retour gestuurd dat bij Lamp en Licht op 20 januari retour is ontvangen. Tot op heden 31-1-2015, 11 dagen later heb ik nog geen terugbetaling ontvangen. Echt super schandalig dat dit zo lang moet duren.

Dit hebben we nog nooit eerder mee gemaakt dat de afhandeling van een retourzending zo lang op zich laat wachten. De koude douche zou hier op zijn plaats zijn.

Uitstekende levering precies volgens afspraak ik had na...

Geschreven op 18 november 2014

Uitstekende levering, precies volgens afspraak, ik had na ontvangst 2 lampen manco gemeld, kreeg ik gelijk gratis nagestuurd. Daarna kwam ik erachter dat deze 2 niet manco waren maar dat ik zelf niet goed gekeken had. Dit uiteraard gemeld aan Lampenlicht. Nu worden deze ook op hun kosten weer retour gehaald, Uitstekende service dus.

Heel fijne winkel. Bestelling gedaan en volgende dag...

Geschreven op 24 januari 2014

Heel fijne winkel. Bestelling gedaan en volgende dag al keurig geleverd. Ik had per ongeluk een onderdeeltje stuk gemaakt en vroeg per email of het mogelijk was een nieuwe te bestellen. Zij deden hun best en de volgende dag was onderdeeltje kosteloos binnen! Fantastische service!

Zeer tevreden. De rvs kap van de booglamp...

Geschreven op 22 januari 2014

Zeer tevreden. De rvs kap van de booglamp was beschadigd,een email met foto gestuurd en binnen twee dagen hadden we al een nieuwe.

Eerste grote bestelling geplaatst voor levering in Portugal...

Geschreven op 14 oktober 2013

Eerste grote bestelling geplaatst voor levering in Portugal . Alles binnen een week geleverd en leveringskosten was gratis. Wel moet men in België voor buitenlandse leveringen de website NL gebruiken in plaats van België. Waarom was niet duidelijk en de Belgische site kon buitenlandse levering niet automatisch verwerken . Dit werd manueel wel verholpen.

Wij hebben uit de serie Cage een mooie...

Geschreven op 2 oktober 2013

Wij hebben uit de serie Cage een mooie hanglamp en 5 bijpassende wandlampen gekocht. Zeer tevreden. Snelle levering, goede service en mooie opgeloste afhandeling.
Verpakking is keurig netjes.

2 jaar geleden een LED lamp gekocht voor...

Geschreven op 5 juli 2013

2 jaar geleden een LED lamp gekocht voor 400 euro bij Lampenlicht, deze heeft een goed jaar gewerkt, daarna is de miserie begonnen:

- net voor kerstmis gaat de lamp stuk, kan gebeuren, wordt relatief netjes afgehandeld en na 3 weken geen licht boven de tafel hangt de herstelde lamp terug

- 3 maand later is het alweer van dat, lamp doet niets meer, terug opsturen, terug gerepareerd na enkele weken met de laconieke opmerking: "De lamp is helemaal nagekeken door onze technische adviseur en de lamp is weer goed. Wij verwachten dan ook niet dat de lamp in de toekomst wederom defect zal gaan."

Nu nog maar net 2 maanden later is het alweer stuk, en weerom hetzelfde standaardmailtje om ze terug te zenden zodat ze ze zullen nakijken.

Bijkomend: vanuit België blijkt hun -dure- 0900 nummer gewoon niet bereikbaar, dus je bent aangewezen op hun goodwill via mail.

Bestelling was snel geleverd en prima verpakt. Bijbehorende...

Geschreven op 9 mei 2013

Bestelling was snel geleverd en prima verpakt. Bijbehorende lampjes zijn soms wat moeilijk te vinden op de website als je er los naar zoekt. Wordt wel aangeboden bij het bestellen van een lamp. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Kom hier zeker terug

Prima ervaring Geen enkel minpunt Vandaag besteld morgen...

Geschreven op 22 april 2013

Prima ervaring! Geen enkel minpunt! Vandaag besteld, morgen in huis. Prijsniveau is zeer gunstig. Goede verpakking en zonder beschadigingen de Draht lamp van 80 cm doorsnede ontvangen.

Snelle levering zoals ze melden keurig verpakt. Prijs...

Geschreven op 18 september 2012

Snelle levering zoals ze melden, keurig verpakt. Prijs prima. Snel antwoord als je nog een vraag hebt.

zeer aangename ervaring met bestelling op deze web-site....

Geschreven op 20 oktober 2011

zeer aangename ervaring met bestelling op deze web-site. Vlotte feedback op vragen en vlug antwoord. Correcte, snelle en verzorgde levering. Aan te bevelen. Zeer tevreden.

Geweldige site met bijzonder veel keus. Mooie prijzen. Snelle...

Geschreven op 27 augustus 2011

Geweldige site met bijzonder veel keus. Mooie prijzen.
Snelle levering. En heel correct alles verpakt.
Bedankt.

ontbrekend onderdeeltje van een lamp het heeft even...

Geschreven op 16 maart 2011

ontbrekend onderdeeltje van een lamp het heeft even geduurd, maar, eerlijk is eerlijk, alsnog met excuses voor trage behandeling is het netjes thuis bezorgd.
Wat trage, maar uitstekende service.
Ik kan de firma dan toch, aslnog van harte aanbevelen.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Lampenlicht en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.lampenlicht.nl

Jouw ervaring met Lampenlicht

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Lampenlicht. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Installatievakwinkel
nog geen ervaringen
Inbouw.nl
lees 6 ervaringen
Intertoys
nog geen ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.