Paradigit ervaringen & reviews

Paradigit levert een uitgebreid assortiment notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur via de webshop maar ook via de 21 winkels verspreid over Nederland. Paradigit Computers is al al vijf jaar lang verkozen tot de Beste Computerspeciaalzaak, zo blijkt uit onderzoek van ING Retail. Paradigit staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. Iedereen kan een computer kopen of randapparatuur kopen onder het motto: Zorgeloos Genieten.

Is Paradigit betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Paradigit betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 9 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Laptop binnen 1 jaar 3x terug gestuurd

Geschreven op 28 september 2018

Laptop binnen 1 jaar 3x terug gestuurd ivm crashen hard disk. Reparatie heeft wekenlang geduurd en service is heel slecht. Ze weigeren geld terug te geven en ontkennen dat er hardwarematige reparaties zijn uitgevoerd. Ik heb hele slechte ervaringen met ze.

Paradigit wilde geen garantie geven op een laptop

Geschreven op 18 oktober 2016

Paradigit wilde geen garantie geven op een laptop die minder dan 2 jaar oud is omdat deze ooit op bedrijfsnaam is gekocht. Bij het aankopen is dit totaal niet verteld.

Na wat uitzoeken zag ik dat op de factuur bij aankoop staat Voor zakelijke aankopen geldt echter de fabrieksgarantie. Na nog wat uitzoekwerk kwam ik er achter dat de fabrikant nog gewoon garantie biedt. Paradigit wilde echter zelfs in dat geval de laptop nog niet innemen. Bij de aankoop wilden ze zelfs nog een 3e jaar garantie aansmeren met als boodschap dat zou ik echt doen meneer bij zo'n dure laptop. Achteraf blijkt dat ze dat voor zakelijke aankopen helemaal niet hadden nagekomen in dit geval.

31-03 heb ik een bestelling gedaan alles voorraadartikelen...

Geschreven op 4 april 2016

31-03 heb ik een bestelling gedaan (alles voorraadartikelen), netjes een bevestiging dat de bestelling in behandeling was. Op de orderstatus stond vermeld : levering 31-3. Vandaag online de bestelling gecontroleerd, deze was ongewijzigd, verzending stond nog steeds op 31-03, maar de orderstatus stond nog altijd op in behandeling, verder geen vermeldingen.

Na telefonisch contact blijkt er een nalevering te zijn die waarschijnlijk pas op 6-03 binnen komt. Afhalen van de incomplete verzending is helaas niet mogelijk. Heb de afspraak met mijn klant voor de 2e keer verzet nu en ga ervan uit dat de voorraad bestelling op tijd binnen is. Helaas geeft de orderstatus bij Paradigit geen zekerheid van juistheid.

Waardeloze service. Na 5 weken begonnen de problemen...

Geschreven op 31 augustus 2014

Waardeloze service. Na 5 weken begonnen de problemen met mijn nieuwe Paradigit desktop, meerdere reparaties en herinstallaties verder werkt het apparaat nog steeds niet zoals het zou moeten. Service is zeer onder de maat, problemen worden niet opgelost, personeel aan de servicebalie komt met het ene zwetsverhaal na het andere, het ligt altijd aan iets anders dan aan de eigen spullen. Nee draadloos krijg je problemen meneer, nee nee met verbinding via het stroomnet met die twee kastjes niks dan problemen meneer, Panda anti virus? Nee alleen maar problemen mee, ja wij verkopen het inderdaad wel ja.

Na maanden geprobeerd te hebben om tot een oplossing te komen (6 keer daar geweest) heb ik het maar opgegeven en besloten om nooit meer een voet bij Paradigit in Eindhoven binnen te zetten. Het is niet anders.

Paradigit verkocht een tweedehands laptop met wachtwoord van...

Geschreven op 16 mei 2014

Paradigit verkocht een tweedehands laptop (met wachtwoord van vorige eigenaar) als een nieuw exemplaar! Nou, het was mij de ervaring wel. Woensdag een nieuwe HP besteld, donderdag geleverd. Ik superblij. Totdat ik te maken kreeg met een wachtwoordblokkering van iemand die de laptop blijkbaar eerder had ontvangen en geblokkeerd.

Bleek het een tweedehands of teruggestuurde laptop te zijn. Duizendmaal excuses van het bedrijf, voorstel voor een alternatief want dezelfde HP was inmiddels niet meer leverbaar. Had een avond nodig om met mijn partner de specificaties van het alternatief te bekijken. Volgende morgen opgebeld, u kunt het alternatief krijgen maar eerst moet de ander bij ons terug zijn. Echt niet, zei ik. Ik woon in een klein dorp zonder Kiala punt, moet met de auto/bus naar twee dorpen verderop - dat kan nu niet.

Even overleggen, was het. Eind van het liedje: alternatief inmiddels ook uitverkocht, Standpunt bleef: eerst de tweedehands laptop terug (die met het wachtwoord van de vorige gebruiker), dan pas een echt nieuwe laptop waarvoor ik betaald heb of mijn geld terug.

Pparadigit is al jaren voor ons een zeer...

Geschreven op 11 januari 2014

Pparadigit is al jaren voor ons een zeer betrouwbare, vriendelijke en ter zake kundige zaak. Tot heden al onze apparatuur bij u gekocht en bij problemen zeer snel actie en oplossing.

SSD schijf besteld die werd netjes zoals beloofd...

Geschreven op 9 januari 2013

SSD schijf besteld die werd netjes zoals beloofd de volgende dag geleverd. Ook nog eens de goedkoopste winkel via Prijsvergelijk. Antwoord op mijn e-mail duurde wat langer (3 dagen) waardoor ik voor service 4 sterren geef.

Via internet een camera besteld die ik zelf...

Geschreven op 3 november 2012

Via internet een camera besteld die ik zelf in de winkel zou ophalen. Kreeg direct een bevestiging en zou een afhaalbericht krijgen, na een week per email gevraagd of er iets fout was gegaan en kreeg vrij snel antwoord dat de camera al een aantal dagen in de winkel op me lag te wachten, daar aangekomen wist men mij na een kwartiertje zoeken in het systeem te melden dat er geen camera was, heel fijn dus! Ik heb nog een klacht ingediend, maar men vond het schijnbaar niet nodig om daarop te reageren.

Router gekocht. Niet te installeren. gebeld met TD....

Geschreven op 9 augustus 2012

Router gekocht. Niet te installeren. gebeld met TD. Werd meteen gezegd: bel maar naar de fabrikant, zij hebben inlogcodes en wachtwoorden die wij toch niet hebben. Uiteindelijk bleek na lang telefoongesprek met fabrikant dat de Router defect was afgeleverd.

Bij Paradigit omgeruild voor een andere. Na 1 maand kwam hoge telefoonrekening. Paradigit weigert deze kosten te vergoeden en verwijst wederom naar de fabrikant. Ook fabrikant vergoed de kosten niet (logisch, ik heb de router bij Paradigit gekocht en niet bij de fabrikant) Dus mag ik zelf betalen.

Ben nu al maanden aan het mailen en de arrogantie straalt er vanaf. Ze doen niet eens enige moeite om er samen uit te komen of met de fabrikant te onderhandelen. Ze zien gerechtelijke stappen zelfs met vertrouwen tegemoet.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Paradigit en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.paradigit.nl

Jouw ervaring met Paradigit

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Paradigit. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

123inkt
lees 39 ervaringen
Kabelmaxx
nog geen ervaringen
Body-supplies
lees 4 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.