Plutosport ervaringen & reviews

Plutosport.nl is de goedkoopste sportwinkel online met meer dan 2500 aanbiedingen. Onder andere verkrijgbaar bij Plutosport zijn de merken Adidas, Nike, O'Neill, Puma, Fila, Umbro en Kappa. Plutosport.nl heeft elke week meer dan 100 nieuwe aanbiedingen, uiteraard zeer aantrekkelijk geprijsd en altijd een succes. Plutosport heeft al meer dan 40.000 tevreden klanten. Bij Plutosport is het altijd makkelijk en veiling online betalen. Vandaag besteld, morgen in huis. Niet alleen voordelig maar ook nog eens erg makkelijk.

Is Plutosport betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Plutosport betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 13 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Badmintonracket is na 2 maanden kapot

Geschreven op 23 januari 2018

Het Badmintonracket Yonex Voltric 7 DG is na 2 maanden kapot bij normaal gebruik! Bij het knoopje van het lint bovenaan zat een zwak punt vanaf het begin af aan. Ze willen wil het niet vergoeden of vervangen! De voorwaarden van Plutosport zijn:

Plutosport hanteert hiervoor een garantietermijn van 6 maanden. Mocht het artikel binnen de garantietermijn bij normaal gebruik onverhoopt gebreken vertonen, dan wordt deze door Plutosport kosteloos hersteld. Hier houden ze zich dus niet aan!

Bodem van de schoen kwam los binnen 4 maanden

Geschreven op 8 september 2017

Bodem van de schoen kwam los binnen 4 maanden gebruik. Ik loop al heel mijn leven en heb dit nog nooit meegemaakt. Gemeld bij de klantenservice van Plutosport maar ze konden niets betekenen. Triest bedrijf. Rechtsbijstand heb ik moeten inschakelen om mijn geld terug te krijgen.

Op de website staat vermeld dat je de volgende dag kunt ophalen

Geschreven op 29 april 2017

Op de website staat vermeld dat je het de volgende dag kan ophalen of in huis hebt, naar mijn ervaring is een valse belofte aan de klant. Eerst krijg ik een mail van de klantenservice dat DHL (de bezorger) het pakket terug gestuurd zou hebben naar Plutosport, aan mij werd een alternatief adres gevraagd en na wat heen en weer gecommuniceerd te hebben via mail, zou het pakketje diezelfde dag nog aan DHL gegeven zijn.

Ondertussen zijn we vier dagen na aankoop, en ik heb geen nieuwe track & trace ontvangen en ik heb geen idee wanneer ik het pakketje ga ontvangen of dat eigenlijk ooit nog gebeuren gaat.

Ik ben zeer tevreden over Plutosport

Geschreven op 8 februari 2017

Ik ben zeer tevreden over Plutosport! snelle levering. mijn dartpijl was binnen 2 dagen kapot en ik kreeg gelijk een nieuw setje toegestuurd. Top service!

Enorm onvriendelijke en slechte zaak Plutosport

Geschreven op 21 december 2016

Enorm onvriendelijke en slechte zaak Plutosport. Geen service. Ik bestel tegenwoordig alles online met zeer veel plezier maar Plutosport is een drama bedrijf. Ze hebben een verkeerd product gestuurd en leggen het probleem bij de consument! klant is koning hebben ze nog nooit van gehoord.

Na 1 afleverpoging werd mijn pakket door hun...

Geschreven op 10 maart 2016

Na 1 afleverpoging werd mijn pakket door hun koerier (DPD) meteen afgeleverd in een verdeelpunt, een of andere fotozaak 5km verderop die sluit op de middag en na 17u.

Stom dat je verzendkosten kwijt bent wanneer je...

Geschreven op 7 maart 2016

Stom dat je verzendkosten kwijt bent wanneer je iets moet ruilen. Kost mij in dit geval 12 euro extra!

Zeer slechte ervaring met Plutosport. Belachelijk hoge verzendkosten...

Geschreven op 30 maart 2015

Zeer slechte ervaring met Plutosport. Belachelijk hoge verzendkosten, met de kortingscode van de nieuwsbrief is het nog enigszins te doen. Deel van mijn bestelling geretourd aangezien de kwaliteit om te huilen was, hebben ze die karige nieuwsbrief korting nog van mijn refund af gehaald en krijg ik dus ook nog minder geld terug. Gelijk gemaild maar geen reactie, vandaag gebeld en enige tegemoetkoming is dat ik nog een keer die nieuwsbrief korting op een volgende bestelling krijg. Daar heb ik ze vriendelijk voor bedankt, volgende keer weer gewoon naar mijn trouwe online sportzaken met normale verzendkosten, gratis retour, leuke acties en goede service bij de klantendienst. Daar kan de Pluto nog wat van leren!

Onlangs schoenen besteld bij Plutosport welke binnen een...

Geschreven op 27 augustus 2012

Onlangs schoenen besteld bij Plutosport, welke binnen een dag geleverd werden. Na anderhalve maand gingen de schoenen echter al kapot, waarop ik contact heb gezocht met de klantenservice. De schoenen mocht ik terug sturen, en omdat ze niet meer leverbaar waren in mijn maat kreeg ik een kortingsbon zonder einddatum voor het bestelde bedrag inclusief verzendkosten. Door bovenstaande en dergelijke reviews was ik wat huiverig, maar de service van Plutosport verdient namens mij niets meer dan lof!

Als je iets retour stuurt zelfs als Plutosport...

Geschreven op 6 augustus 2012

Als je iets retour stuurt, zelfs als Plutosport zelf iets verkeerd levert, kost het je toch nog de verzendkosten. Schandalig!

Prima webshop met snelle levering. Alleen internetsite is...

Geschreven op 14 december 2011

Prima webshop met snelle levering. Alleen internetsite is minder gebruikersvriendelijk dan in het verleden. komt misschien ook doordat het assortiment flink is uitgebreid.

Wanneer je aantallen verkoopt en retouren krijgt dan...

Geschreven op 17 juli 2011

Wanneer je aantallen verkoopt en retouren krijgt dan tikken die 2,95 administratie kosten wel aan. Wij hebben een vest gekocht voor 49,95 en dat was kennelijk de laatste aan gezien deze later uitverkocht was. Helaas was de maat verkeerd en hebben ook wij deze moeten retourneren, inderdaad ook wij 2,95 + verzendkosten kwijt...

Wij gingen kijken of wij een ander vest konden bestellen, helaas was hetzelfde vest niet meer verkrijgbaar. Wat wel opviel en vreemd was dat deze op uitverkocht stond met 10 euro goedkoper als wij ervoor hebben betaald! Ik vind dit niet eerlijk en netjes, je geeft de indruk dat je 10 euro goedkoper bent dan anderen wat in werkelijkheid niet zo is...

Ik ga hier maar niet meer winkelen. Staan...

Geschreven op 15 april 2011

Ik ga hier maar niet meer winkelen. Staan producten op die je besteld en vervolgens probeer je (na 5x) af te rekenen geven ze je doodleuk de melding dat het niet meer leverbaar is? Doe dat ff lekker eerder Pluto en laat de klanten niet eerst al hun gegevens invullen.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Plutosport en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.plutosport.nl

Jouw ervaring met Plutosport

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Plutosport. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Travelbags
lees 12 ervaringen
Douglas
lees 1 ervaring
Conrad
lees 15 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.