Conrad ervaringen & reviews

Wij zijn Conrad. Wij zijn er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Met een assortiment van vele honderdduizenden artikelen kunnen we je alles leveren om je leven wat aangenamer te maken. Van de nieuwste 3D-printers tot de meest geavanceerde quadrocopters. Van een batterij tot het kabeltje dat je nergens anders kunt vinden. Ook voor een nieuwe stijltang kun je bij ons terecht. En ons assortiment breidt zich nog altijd uit. Een groei die we te danken hebben aan onze passie voor elektronica. Wat jij zoekt hebben wij al gevonden.

Is Conrad betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Conrad betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 15 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Verschrikkelijk bedrijf

Geschreven op 25 mei 2021

Verschrikkelijk bedrijf, ben nu al 4 weken aan het wachten op een artikel, en over de klanten service maar niet te praten, stuurt je telkens met een kluitje in het riet.

De service is buitengewoon slecht te noemen

Geschreven op 20 januari 2017

De service is buitengewoon slecht te noemen. Klacht ingediend via formulier over buitensensor welke na paar maanden steeds kapot gaat. Geen reactie. Zelfde klachtomschrijving ingediend via Whatsapp. Geen Reactie.

Dan maar gebeld. Er werd mij doorverbonden met TD. Antwoord TD: meneer voor 18 euro mag u niet veel verwachten. Een bestelling zal ik niet snel meer plaatsen bij Conrad.

Goed assortiment en betrouwbaar maar een levertijd van...

Geschreven op 14 juni 2016

Goed assortiment en betrouwbaar, maar een levertijd van 4 werkdagen voor dingen die op voorraad zijn is niet meer van deze tijd. Ik verwacht van een webwinkel in principe levering de volgende dag, met een maximum 2 dagen.

De meest slechte service ooit gehad ik heb...

Geschreven op 17 september 2015

De meest slechte service ooit gehad, ik heb dit nog nooit meegemaakt! Zondag avond een tv besteld bij Conrad, met een levertijd van 2-4 werkdagen. Vandaag is het Donderdag dus dag 4. Omdat ik gister geen mail heb ontvangen met track en trace code heb ik dus zelf een mail naar de klantenservice gestuurd met de vraag hoe het met de status van mijn bestelling staat.

Ik krijg nu als reactie (op de dag van oorspronkelijke levering) dat ik het bedrag eerst moet voldoen en daarna pas de levertijd van 2-4 werkdagen in gaan! Hier was ik het dus totaal niet mee eens, dit is niet naar mij in welke mail dan ook gecommuniceerd. Ik heb besloten om de klantenservice op te bellen om hier duidelijkheid over te krijgen.

Zegt die vrouw dat ik afgelopen maandag een mail heb ontvangen met de vraag of ik vooruit wilde betalen. Ik heb deze mail NOOIT ontvangen, ook mijn spambox gecheckt. Dus ik vraag of DIE mail nogmaals verstuurd kan worden met bevestiging dat deze echt op maandag is verstuurd. Ik zal u een mail sturen is het antwoord, dus niet de oorspronkelijke mail! Kan ook niet want deze is nooit verstuurd.

Omdat er geen oplossing uit kwam vanuit de mevrouw die mij hielp heb ik zelf een voorstel gedaan. Ik maak direct het bedrag over en de zending word met expresse verstuurd zodat ik morgen alsnog mijn bestelling heb. (Vind ik persoonlijk niet meer dan redelijk). Ik bestel bij Conrad (voor het eerst) normaal altijd bij BOL.com of Wehkamp.nl deze bedrijven leveren in 1 dag. Toch geef ik jullie de kans maar ik hou hier een ontzettend vieze smaak aan over. Waarom krijg ik überhaupt de optie om met acceptgiro te betalen als dat niet eens is toegestaan voor dat product? en dan geen mail ontvangen en zelf contact op moeten nemen en dan dit antwoord krijgen. U kunt er zeker van zijn dat ik er ontzettend ziek van ben hoe slecht Conrad is in communicatie, service en afspraken!

Na bestelling er achter gekomen dat het afleveradres...

Geschreven op 26 augustus 2015

Na bestelling er achter gekomen dat het afleveradres niet klopte, direct contact opgenomen met Conrad zowel per mail en telefonisch, maar het zoeken naar een oplossing werd geweigerd, moest het zelf maar uitzoeken.

Dit is de derde keer en de laatste...

Geschreven op 5 juni 2015

Dit is de derde keer en de laatste keer. Eerst bestel je dan duurt het heel lang voordat je een bevestiging mail krijgt. Dan zie je bij bestellingen niks dus weer wachten en mail gestuurd.

En weer wachten op een track en trace geen mail dus weer mail gestuurd met de verzoek van de track en trace.

Op de site staat in voorraad maar het duurt 4 dagen voordat Conrad het opstuurt. Wel snel een mail antwoord van Conrad. Voor mij de laatste keer.

Op 16 december heb ik een Iphone 6...

Geschreven op 17 februari 2015

Op 16 december heb ik een Iphone 6 besteld en betaald (799 euro). Ergens midden januari ontving ik hem, (na eerst te hebben gebeld om te vragen waar hij bleef) en omdat ik m veel te groot vond heb ik hem de volgende dag geretourneerd. Omdat ik maar niks hoorde er eind januari weer achteraan gebeld. Uiteindelijk ontving ik per email op 6 februari de creditnota maar tot op heden 17 februari heb ik de 799 euro nog steeds niet op mijn rekening gestort gekregen. Dit vind ik zeer vervelend en een ongelooflijk slechte service! Als je belt kost het 70 cent plus je belkosten. Ook na openingstijd 16.00 hoor je een bandje en ook voor dit gesprek betaal je 70 cent. Ik heb al 3x moeten bellen. Zo lopen de kosten (inkomsten voor hen) natuurlijk lekker op.

28 novenber eenvoudige tafel flipover besteld. Volgens de...

Geschreven op 13 december 2012

28 novenber eenvoudige tafel flipover besteld. Volgens de site op voorraad. Op de bestelbevestiging ook op voorraad. Bevestiging van verzending bleef uit, na 4 dagen gebeld artikel was op voorraad bij de leverancier? Zou 14 dagen duren. Vandaag gebeld (13 december) Het artikel was in herorder en de verwachting maar zeker geen belofte dat het volgende week verstuurd gaat worden.

Daarbij krijg ik het gevoel dat ik alles had moeten weten omdat op de site gemeld zou staan dat het niet bij Conrad op voorraad is waardoor de levertermijn afwijkend is. Kortom kinderachtig verstoppertje spelen en een bedrijf waar ik nooit meer iets zal bestellen en alle lezers ondanks de positieve ervaringen in andere recensies.

Jaren lang spullen bij Conrad besteld alles netjes...

Geschreven op 5 oktober 2012

Jaren lang spullen bij Conrad besteld, alles netjes geleverd tot de laatste zending, 2 van 8 oplaadbare batterijtjes waren niet goed. Kan gebeuren, geen ramp.

Paar dagen later krijg ik van Conrad het verzoek een review te schrijven, schrijf dus netjes 2 van de 8 defect. En wat ontvang ik net van de firma? Een mailtje waarin staat dat de review geweigerd is vanwege 'ongepaste inhoud'.

Bestel geregeld bij verschillende webshops. Nooit problemen. Nu...

Geschreven op 7 oktober 2011

Bestel geregeld bij verschillende webshops. Nooit problemen. Nu een keer bij Conrad (ondanks dat de prijzen aan de hoge kant zijn), blijkt de bestelling na een week nog niet aangekomen te zijn. De bestelling zweefde een aantal dagen in het PostNL distributiecentrum.

Hierover Conrad geïnformeerd en vrijwel direct wijzigt de status in bezorgd. Terwijl er helemaal geen postbode langs is geweest. Van Conrad tot op heden niets vernomen. Ga er ook nooit meer bestellen.

Ik ben al jaren klant bij Conrad en...

Geschreven op 9 augustus 2011

Ik ben al jaren klant bij Conrad en over de prijs en assortiment heel tevreden.
De levertijd valt mij altijd wel tegen, mijn ervaring is dat het meestal 5 tot 6 dagen duurt voordat de bestelling wordt afgeleverd.

Goeie producten en bij een probleem manco bestelling...

Geschreven op 22 juni 2011

Goeie producten en bij een probleem (manco bestelling) werd het perfect opgelost. Maar waarom gaat de verzending daar zo langzaam? Het valt echt op! Traagste webshop (mbt verzenden) die ik ken.

Ik ben niet tevreden over conrad. Op de...

Geschreven op 17 juni 2011

Ik ben niet tevreden over conrad. Op de site staat dat producten die direct leverbaar zijn binnen 2-3 werkdagen bezorgt worden. binnen 3 werkdagen betekent dus uiterlijk op de 2e werkdag.

Maar op het eind van de 3e dag kreeg ik pas een mailtje dat het pakketje binnen was bij tnt. uiteindellijk ontving ik hem pas op werkdag 5.

dus reken maar op een levertijd van binnen 6 werkdagen ipv binnen 2-3.

ik heb gisteren een bestelling gedaan maar heb...

Geschreven op 16 februari 2011

ik heb gisteren een bestelling gedaan maar heb geen gratis zaklamp erbij gekregen

Ik vind het vervelend dat ik artikelen niet...

Geschreven op 31 januari 2011

Ik vind het vervelend dat ik artikelen niet bij U kan afhalen

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Conrad en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.conrad.nl

Jouw ervaring met Conrad

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Conrad. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Bagageonline
lees 17 ervaringen
Fitnessmerken
lees 14 ervaringen
Coolsound
lees 6 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.