Vitaminstore ervaringen & reviews

Bij Vitaminstore.nl koop je online je vitamines, sportvoeding en afslankers. The Vitamin Store verkoopt vitamines met een deskundig advies en een zeer ruim assortiment voedingssupplementen. Verder is er een uitgebreide bibliotheek te vinden met literatuur over tal van onderwerpen of klachten. Vitaminstore hecht een groot belang aan een goede service voor haar klanten. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Is Vitaminstore betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Vitaminstore betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 12 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

14 april besteld wat op voorraad was volgens de site

Geschreven op 17 april 2019

14 april besteld wat op voorraad was volgens de site. Nu is 17 april en ik heb het nog steeds niet binnen. Ook nog geen verzendbevestiging ontvangen. Wel al met CC betaald. Geen reactie ontvangen op mijn email naar de klantenservice. De vorige twee bestellingen kwamen na 2 dagen binnen al kreeg ik bij de eerste bestelling een niet besteld artikel. Als ik het aan het einde van de week niet binnen heb ga ik de cc maatschappij inschakelen.

Vervolg op onderstaande beoordeling:

Geschreven op 21 juli 2016

Vervolg op onderstaande beoordeling:
Na een e-mail te hebben gestuurd over het niet leveren van het beloofde Magazine, heb ik dit Magazine alsnog met de post toegestuurd gekregen.

2 Artikelen besteld en betaald

Geschreven op 20 juli 2016

2 Artikelen besteld en betaald, zou ook een gratis Vitamine Magazine Zomer 2016 krijgen. 1 Artikel niet leverbaar, ook het gratis Magazine krijg ik niet. Toezegging van leverdatum met track en trace code. Track en Trace code krijg ik niet, pas na e-mail te hebben gestuurd. Geld van teveel betaald artikel terug gestort.

levering binnen 24 uur niet waargemaakt is nu...

Geschreven op 16 januari 2016

levering binnen 24 uur niet waargemaakt, is nu zaterdag en kan alleen tweeten. Helaas geen enkele reactie op mijn tweet. Nu maar mail gestuurd dat ik baal dat ik niets hoor en dat ze de levering binnen 24 uur niet waar maken. Zet het dan niet op je site of informeer de klant dat het niet lukt. Ben best boos.

Zondag besteld en vandaag dinsdag nog steeds geen...

Geschreven op 15 december 2015

Zondag besteld en vandaag (dinsdag) nog steeds geen bericht dat de bestelling geleverd gaat worden. Het enige bericht was op maandag de factuur van Afterpay van 87 euro. Ik bestel voor de eerste keer bij een webshop altijd met Afterpay. Gemaild zonet en mijn order geannuleerd en gevraagd mijn account te deleten. Ze hadden mij gisteren kunnen informeren of order wel dan niet geleverd zou worden vandaag toch?

Een bloedglucosemeter besteld. Krijg ik een gebruikte binnen....

Geschreven op 28 februari 2015

Een bloedglucosemeter besteld. Krijg ik een gebruikte binnen. Dit was aan alles duidelijk te zien: folie was al verwijderd en weer teruggepakt, batterijen vervangen, zege van calibratievloeistof verbroken. Voor een apparaat dat dus met bloed in aanraking komt, erg slecht!

Duidelijke en volledige website van alle producten is...

Geschreven op 20 december 2013

Duidelijke en volledige website, van alle producten is de exacte hoeveelheden te achterhalen (is bij de meeste andere vitamineleveranciers niet het geval), als je een vraag hebt kun je die mailen en je krijgt snel en uitgebreid antwoord. Groot assortiment.

Super snelle levering Van te voren de reviews...

Geschreven op 20 februari 2013

Super snelle levering! Van te voren de reviews gelezen via Google en op deze site. Zag dat er soms wat problemen waren met de levertijd maar toch besloten er te bestellen omdat het me niet op een paar dagen aankomt. Heb maandag morgen om 10:30 besteld en dinsdag om 9:30 had ik mijn pakketje al. Zal hier zeker weer bestellen!

Meerdere producten besteld. 1 product niet op voorraad...

Geschreven op 1 februari 2013

Meerdere producten besteld. 1 product niet op voorraad, dus levert men wekenlang niet. Gebeld, gevraagd de wel aanwezige artikelen op te sturen. Dat gaat men doen. Weinig klantgericht!

Afgelopen maandag 5-3 heb ik een Dermawand besteld...

Geschreven op 8 maart 2012

Afgelopen maandag (5-3) heb ik een Dermawand besteld bij Vitaminstore. Volgens de site was deze op voorraad en werd dus zoals verwacht direct de volgende dag al geleverd. Naast dat deze winkel het goedkoopst was dus ook een snelle levering!

Beloven binnen 24 uur te leveren maar ik...

Geschreven op 8 maart 2012

Beloven binnen 24 uur te leveren, maar ik heb mijn bestelling na twee weken nog steeds niet binnen. Als een product niet op voorraad is dan horen ze dat erbij te zetten, zodat je zelf de keuze kan maken om elders dat product aan te schaffen. Nu heb je al betaald en wacht je tot Sint Juttemis op je bestelling! Slecht dus!

Gewoon duidelijk als site en met levering...

Geschreven op 18 april 2011

Gewoon duidelijk als site en met levering

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Vitaminstore en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.vitaminstore.nl

Jouw ervaring met Vitaminstore

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Vitaminstore. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Dekbed-discounter
nog geen ervaringen
Keller-sports
lees 52 ervaringen
Fietsenwinkel.nl
lees 30 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.