Vergelijk aanbieders van sieraden

 • Naar de shop

  (tip) Uitgebreid assortiment topmerken tegen lage prijzen

  Bij Superwinkel.nl vind je een uitgebreid aanbod van sieraden zoals ringen, hangers en oorbellen van merken zoals D&G, Tom Tailor en Guess. Wij leveren uitsluitend met officiŽle en originele garanties.

  bezoek Superwinkel
 • Naar de shop

  Juwelierswinkel.nl is een webshop met een groot assortiment aan horloges en sieraden. In bijna elke prijscategorie is er genoeg aanbod voor heren, dames en kinderen. Goede service en wekelijks acties.

  bezoek Juwelierswinkel
 • Naar de shop

  Bij TimeForTrends koop je sieraden van de grootste merken van Nederland. Bekende merken die wij leveren zijn o.a. Pandora, Zinzi, Boccia, Buddha-totBuddha, Silk en een ruime, steeds populair wordend assortiment gouden sieraden.

  bezoek TimeForTrends
"Helaas geen positieve ervaring. schoenen besteld op 30 april. ze beloven een bezorgtijden van 2 a 3... " Ervaring met Sarenza door Nicky.
"Teleurgesteld over de kwaliteit van sneaker van het eigen merk van omoda. na 10x dragen op 2 fronten... " Ervaring met Omoda door Ellen.
"Onwijs slechte service. adres niet kunnen vinden? wie kan dat tegenwoordig nou niet, achterlijk excuus.... " Ervaring met Tommy Hilfiger door Kim.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op mode acties.

Advertentie