29 december 2008

Topfietsen vanaf 69 euro

Door zijn afwisselende landschap en duizenden kilometers aantrekkelijke paden en wegen is Nederland een fietsland bij uitstek. Naast het recreatief fietsen wordt de fiets ook veel gebruikt voor als vervoermiddel naar school of werk.

Doordat er in Nederland veel behoefte is aan fietsen worden er steeds meer winkels geopend. Ook op internet zijn tegenwoordig diverse fietsenwinkels actief. Het grote voordeel van een fiets via het internet bestellen is dat er een groot assortiment beschikbaar is. Daarnaast zijn de prijzen significant lager dan wanneer er een fiets wordt gekocht in de gewone winkels.Deze kortingen kunnen wel oplopen tot wel 60%, je betaald dan nog slechts 40% van de adviesprijs. Dit prijsverschil komt vooral doordat er geen tussenhandelaar aanbod komt. Of tewel de importeur levert meteen aan de consument.

De service is er zeker niet minder om. De geranties zijn gewoon hetzelfde en uw fiets wordt helemaal naar uw wens afgeleverd. het enige dat je zelf dient te doen is het zadel en stuur op de juiste hoogte afstellen.

Wil je ook graag een topfiets voor een kleine prijs?

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
Onlineverf.nlScore 7TrampolinewinkelScore 8HuisenThuisScore 4
Advertentie