Bauknecht WAK ECO 4570
9

Bauknecht WAK ECO 4570

Geen prijzen bekend

Wil je de prijzen van webwinkels vergelijken voor de Bauknecht WAK ECO 4570 of dit product kopen voor de laagste prijs? Hier vind je alles over wasmachines. Voor wasmachines die binnen gehoorsaftand staan is de geluidsproductie belangrijk, deze machine produceert 52 dB geluid. deze machine kun je laten starten op het door jou gewenste moment. Zo kun je de machine bijvoorbeeld laten draaien tijdens het stroom-daltarief. De wasmachine is voorzien van onder andere de volgende wasprogramma's Cotton, Eco, Jeans, Prewash, Quick, Synthetics. lees verder >

Gewicht, omvang en design van de Bauknecht WAK ECO 4570

Als je de machine onder een aanrecht wilt plaatsen dan is de hoogte van belang, deze machine heeft eenhoogte van 850 milimeter. Bij de WAK ECO 4570 zijn de scharnieren van de deur links bevestigd. Een kinderslot op je wasautomaat voorkomt dat kinderen de wasautomaat als speelgoed gaan gebruiken. Tenslotte beschikt dit product over een wasklasse A en een type lader voor.

ExpertMeer zekerheid, meer garantie, meer Expert! Ga naar de shop
Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Bauknecht WAK ECO 4570 te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Bauknecht wasmachine op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
EAN-code
4011577458855
Design
Kastontwerp
Freestanding
Type lader
Front-load
Kleur van het product
White
Soort bediening
Buttons,Rotary
Deurscharnieren
Left
Materiaal trommel
Stainless steel
Trommelinhoud
64 l
Prestatie
Capaciteit trommel
7 kg
Maximale centrifugesnelheid
1400 RPM
Wasklasse
A
Centrifuge-droger klasse
A
Aantal wasprogramma's
14
Timer
Geluidsniveau
52 dB
Uitgestelde start timer
Startvertraging
23 uur
Geluidsniveau bij centrifugeren
76 dB
Wasprogramma's
Cotton, Eco, Jeans, Pre-wash, Quick, Synthetics
Wasprogramma's
Allergiewasprogramma
Wasprogramma voor zwarte was

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Bauknecht WAK ECO 4570

Beoordeling 7 sterren
Beoordeling door Alexander.P op 31-5-2018

Na 2,5 jaar gebruik te hebben gemaakt van de wasmachine -1x per week- is het trommellager kapot gegaan. Deze wasmachine heeft een zogenaamde gelaste kuip. Dit betekent ook dat de lagers niet te vervangen zijn. Er zal een compleet nieuwe kuip/trommel geplaatst moeten worden.

Kosten door producent aangegeven:
kuip met lagering 246,99 + 120,- voorrij- en reparatie kosten! Nieuwwaarde wasmachine 333,- euro. Ongelofelijk, Media Markt wilt geen reparatie regelen dus wil de wettelijke verlichtingen niet nakomen. In de Nederlandse wet staat dat het product dat u koopt deugdelijk moet zijn. Van veel producten mag u verwachten dat deze langer meegaan dan twee jaar. In veel gevallen kunt u de verkoper dus ook na twee jaar nog aanspreken volgens de Nederlandse wet.
Voldoet het product niet aan de verwachtingen die u mag hebben? Dan is het product dus niet goed of 'ondeugdelijk'. De verkoper is daar dan verantwoordelijk voor en moet het probleem voor u oplossen of de fabrikant voor u inschakelen.

Algemeen
Uiterlijk
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Gebruiksaanwijzing
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 7 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Videoreview toevoegen
Videoreview toevoegen

Meer prijzen van wasmachines vergelijken

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de WAK ECO 4570 van Bauknecht? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de WAK ECO 4570 kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.