Vergelijk aanbieders van zakelijke telefonie

 • Naar de shop

  (tip) Overal bereikbaar en grip op je kosten

  Met de mobiele diensten ben Tele2 voorzien we in een oplossing op maat voor iedere organisatie. Je bent overal bereikbaar en houdt grip op de kosten!

  bezoek Tele2 Zakelijk
 • Naar de shop

  Ziggo is een grote aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 2,8 miljoen huishoudens, 1,9 miljoen breedband internet klanten, 2,3 miljoen afnemers van digitale televisie en 1,6 miljoen telefonieabonnees.

  bezoek Ziggo Zakelijk
 • Naar de shop

  (tip) Zakelijke Sim-only? Telfort heeft altijd een goede aanbieding

  De Telfort shop: ook voor zakelijke bellers altijd een sterk concurrerende aanbieding, een ideale prijs/kwaliteit verhouding en het gemak van bestellen in de gebruiksvriendelijke online shop.

  bezoek Telfort
 • Naar de shop

  Voor zakelijke bellers heeft Simpel een extra grote belbundel. Uiteraard kun je die uitbreiden met een sms-bundel en onbeperkt internet. Dus ook zakelijk is Simpel zó goedkoop dat je blijft bellen!

  bezoek Simpel
 • Naar de shop

  (tip) Nieuw: Mobiel Breedband Internet

  Overal en altijd razendsnel internetten met Mobiel Breedband Internet van Phonehouse. Snel surfen en e-mailen waar en wanneer je maar wilt voor een vast laag bedrag per maand.

  bezoek Phonehouse
"Een bestelling gedaan maar nooit iets ontvangen. daarnaast telefonisch onbereikbaar. naar meerdere mails... " Ervaring met MyTrendyPhone door Thomson.
"Leuke handige site met veel producten en de service geeft je de informatie die je nodig hebt in een... " Ervaring met MyTrendyPhone door Frank.
"Hoes voor een tablet besteld en nooit iets ontvangen. bedrijf telefonisch niet bereikbaar al staat er... " Ervaring met MyTrendyPhone door Rob.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op telefoon & internet acties.

Advertentie