AKO ervaringen en reviews

AKO, de leukste leeswinkel van Nederland. Naast internet vind je ons ook in de stad, maar ook op stations, waar we meer dan 80 winkels hebben. Daarnaast heeft AKO twintig verkooppunten op de vier grote Nederlandse vliegvelden.

Boeken bestellen op AKO.nl is snel, gemakkelijk en veilig. En met meer dan 180.000 Nederlandse en Engelse boeken en ruim 2000 tijdschriften heb je altijd een ruime keus. Ophalen in één van de vele AKO winkels (op stations en in steden) of snel in huis. AKO.nl heeft het certificaat Thuiswinkel waarborg, dat geeft je de zekerheid van een betrouwbare webwinkel. Je bestelling liever in de winkel ophalen? Ook dat is mogelijk!


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Alle AKO winkels in Nederland
 

Keurmerk

AKO is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van AKO is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 10 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met AKO

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over AKO en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij AKO betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij AKO betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 10 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Online bestelde en betaalde ik 2 luisterboeken

J. de Vries op 20-9-2017
Online bestelde en betaalde ik 2 luisterboeken, die de volgende dag als cadeau moesten worden bezorgd bij een hoogbejaarde jarige. De boeken werden niet verstuurd omdat de opgegeven postcode, die decennialang is gebruikt, een letter verschilde van de juiste postcode. Pas op de 4e dag na de bestelling kreeg ik een onbegrijpelijke email met de mededeling dat de bestellingen waren geannuleerd wegens ontbrekende code.

Navraag per email leerde dat het om de postcode ging. Op de 6e dag na de bestelling kreeg ik het laatste boekenweekgeschenk, dat ik al heb, plus een Brugge-wandelgids toegezonden. Ik neem aan dat AKO deze opstuurt aan iedere nieuwe klant maar ik prefereer correcte bestellingen en tijdige en begrijpelijke informatie overbodige boekjes.

 
 
 
 

Bestelling geplaatst paar dagen later mail gekregen

Filip op 12-4-2017
Bestelling geplaatst, paar dagen later mail gekregen dat de bestelling geannuleerd was. Gebeld met de klantenservice waar mij werd verteld dat de postcode onjuist was. De medewerkster had meteen een nieuwe bestelling geplaatst met de juiste postcode en deze is zo snel mogelijk verzonden. Top service!

 
 
 
 

Ik heb maandagavond een bestelling geplaatst

Mirjam op 11-1-2017 - Ordernummer: 1020944185
Ik heb maandagavond een bestelling geplaatst, via mail goed op de hoogte gehouden en vanochtend netjes ingepakt ontvangen. Dus prima service! Ik heb niet hoeven bellen of mailen en ben niet in de winkel geweest, dus over service en bereikbaarheid aldaar heb ik geen oordeel over.

 
 
 
 

Klantenservice met beperkte openingstijden

Michel op 12-12-2016 - Ordernummer: 20907695
Klantenservice met beperkte openingstijden en tijdens openingstijden onbereikbaar, een webshop die vol fouten zit en niet functioneert, en op mail word niet gereageerd.
En jawel de bestelling word ook niet afgeleverd. Na eindelijk contact te hebben gehad lag de oorzaak bij de webshop deze kon namelijk het inpakken van een aantal boeken 5 niet berekenen. Slechts 1 boek werd berekend. Meteen van slag.

 
 
 
 

Boek vrijdag besteld. zaterdag zou het bezorgd worden

Anoniem op 11-7-2016 - Ordernummer: 20833657
Boek vrijdag besteld. zaterdag zou het bezorgd worden. op maandag krijg ik een e-mail: status van uw order is veranderd. Status: geannuleerd. Verder geen toelichting. Gebeld met AKO. Direct contact met telefoniste. Blijkt in 10 seconden dat ik een typefout in mijn postcode heb gemaakt. Wij storten het geld terug en u kunt het boek opnieuw bestellen. Succes. Wat is er zo moeilijk aan om direct te checken wat er mis is AKO en de typefout te herstellen en het boek gewoon te versturen?

 
 
 
 

Gisteren boek besteld direct bevestiging

Gerrit V. op 30-6-2016 - Ordernummer: 20831851
Gisteren boek besteld, direct bevestiging in de mailbox. Vanochtend vroeg mail met statuswijziging: onderweg. En dat was ook zo. Vanmiddag in de brievenbus. Wel in een te grote doos, maar dat lijkt normaal te zijn en neem ik wel voor lief. De belofte die gedaan is v.w.b. de levertijd is netjes nagekomen.

 
 
 
 

Online boeken besteld en laten bezorgen bij de...

A op 23-3-2016
Online boeken besteld en laten bezorgen bij de Ako vestiging op Leiden CS. Ik kreeg geen bevestiging dat de boeken bezorgd waren, daar kwam ik pas achter toen ik na een aantal dagen langs ging om te polsen of ze al bezorgd waren. Bovendien kreeg ik een boek met lijmvlekken erop.
Ongeïnteresseerd en onvriendelijk personeel.

 
 
 
 

Ik heb tien dagen geleden al een boek...

Anoniem op 21-1-2015 - Ordernummer: 20703817 - Gekocht: Handig met Getallen Domein 1
Ik heb tien dagen geleden al een boek besteld, en de verwachte aankomstdatum van het door mij bestelde boek zou vijf dagen geleden al zijn. Ik heb al verschillende keren gebeld, maar steeds wordt de verbinding verbroken na de boodschap dat alle medewerkers in gesprek zijn.
Ik heb het boek al betaald en heb het volgende week nodig voor een tentamen voor mijn studie. Ik heb ook al gemaild, maar daar ook geen reactie op. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

 
 
 
 

Een hele goede service ook na aankoop. Had...

Jacky Rietra op 14-10-2011
Een hele goede service, ook na aankoop. Had een studie pakket besteld, maar helaas bleek het niet meer nodig, en heb het gratis terug kunnen sturen. Het pakket was al na 1 dag binnen, en ben helemaal tevreden, ook al was het dus een niet nodige aankoop.

 
 
 
 

Ik heb woensdag online een boek bij AKO-online...

Patrick Schmaal op 19-3-2011
Ik heb woensdag online een boek bij AKO-online gekocht. Die ik zelf bij de Ako winkel op sloterdijk zou gaan afhalen. Ze beloven op hun website dat levering binnen 24 gebeurt. Het is nu zaterdag en ik weet nog steeds niet of ik dit boek kan komen afhalen. Dit is dus gelijk de laatste keer dat ik via Ako-online een boek koop.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie