Allekabels.nl ervaringen en reviews

Bij Allekabels.nl vind je veel meer dan alleen kabels. Het assortiment bestaat natuurlijk uit alle soorten kabels maar je vind er bijvoorbeeld ook voedingen en omvormers, verlichting, gereedschap, accu's, telefoonbenodigdheden, reisstekkers en gadgets. Door de jarenlange ervaring en getrainde medewerkers krijg je altijd het beste advies. Allekabels.nl is dé grootste kabel speciaalzaak van Nederland.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Allekabels.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Allekabels.nl is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 10 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Allekabels.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 56 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 10 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Allekabels.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Allekabels.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Allekabels.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Allekabels.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 56 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Ron Wiertz op 13-12-2016
Ordernummer: 2295647
Uitgebreid assortiment, prima prijzen en een uitstekende nazorg. Ik werd goed geholpen zelfs toen een verloopstekker door mijn eigen domme fout 2x fout besteld en geleverd werd.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 3-12-2016
Ordernummer: 2226845 - Gekocht: Hdmi scart omvormer
Product werd snel geleverd, helaas alleen het verkeerde. Kreeg het juiste de dag erna meteen in huis + extra korting op mijn volgende bestelling. Die gaat er zeker komen!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Frank van Lierop op 2-12-2016
Snelle leveringen uit voorraad. Gisteren een niet werkende kabel direct omgeruild, snelle actie!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 29-11-2016
Ordernummer: 2280339 - Gekocht: HDMI kabel
De site is super duidelijk. Alle bestellingen worden op tijd afgeleverd. Ik had helaas zelf een verkeerde bestelling gedaan. Op mijn retour melding werd heel snel gereageerd en kreeg ik een bijzonder tegenbod, waar ik gebruik van heb gemaakt. Binnen 10 minuten was alles geregeld. Echt geweldig!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door ronny op 29-11-2016
Ordernummer: 1098239 - Gekocht: USB 2.0 micro kabel
Stom verbaasd was ik over een verkeerd kabeltje. Gevraagd dat ik het mocht omruilen. Hoefde niet, kabeltje mocht ik houden en geld werd op mijn rekening gestort. Wat een service, en nog eens korting op mijn volgende bestelling. Hartelijk dank. Voorbeeld voor anderen!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Knutsel op 4-10-2016
Gekocht: Apple kabel
Een tijdje terug een originele allekabels.nl besteld, die ineens niet meer werkt. Op mijn vraag aan allekabels.nl of dit wellicht aan een recente iOS update ligt kreeg ik het antwoord dat ze gelijk een nieuwe kabel toesturen. Top!
Ik vind het heerlijk om te snuffelen op een technische website, maar echt overzichtelijk is hij niet echt. Ik denk dat dat vooral komt doordat ik niet altijd op de hoogte ben van het jargon en niet weet welke zoekterm ik moet gebruiken. Maar er zullen vast meer mensen zijn die daar last van hebben, dus wellicht dat er op dat vlak nog iets te verbeteren valt.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 30-9-2016
Ordernummer: 1274940 - Gekocht: Reisstekker
Na een grote fout van PostNL (pakket werd nooit bezorgd op mijn adres, zonder achterlating van berichtgeving en men liet ervoor tekenen door een volslagen onbekende) kreeg ik na een telefoontje aan Alle Kabels dezelfde bestelling meteen gratis nog een keer opgestuurd, zonder dat ik zelfs maar de verzendkosten hoefde te betalen. Geweldige service!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Lotte op 26-9-2016
Ordernummer: 2136167 - Gekocht: Lampjes slinger
We kregen een foute order (en hadden het juiste artikel snel nodig). De fout werd snel en op een goeie manier recht gezet. Goei service en vriendelijke man aan de telefoon.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 31-8-2016
Ordernummer: 2105383
bestelling voor 22:00 uur geplaatst, de ochtend erna mocht ik hem in ontvangst nemen. ik werd goed op de hoogte gesteld aan de hand van verscheidene mails die ik heb mogen ontvangen. prijzen zijn realistisch voor de verschillende producten.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door René op 27-8-2016
Even een rectificatie op de voorgaande reactie. Er is niets opgelost. In de e-mailwisseling is mij verteld dat de goederen inmiddels verzonden zijn, dit is echter niet het geval. De goederen zijn nu plotseling niet leverbaar.
Dit geeft te denken.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door René op 25-8-2016
Gekocht: Glaszekeringen
Reeds vaker bij Allekabels beteld en de bestelde goederen werden altijd snel en correct geleverd. Bij de laatste bestelling is er met de betaling met Paypal kennelijk iets mis gegaan. Dit werd echter snel opgelost, de levering van de bestelde artikelen liep daardoor wel vertraging op. Was in dit geval geen probleem.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 22-8-2016
Ordernummer: #TID319847
Plus:
- Groot assortiment
- Snelle levering
- Goede prijzen

Min:
- Kwaliteit is niet altijd goed (ik heb kabels met
een omgekeerde L / R verbinding/pool ontvangen)

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Mart op 9-8-2016
Ordernummer: 2064589 - Gekocht: VGA naar HDMI omvormer
Voor 22:00, besteld morgen in huis. Goede aftersales en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 6-4-2016
Ordernummer: 1606963
Na enkele maanden gebruik ging de bij Allekabels aangeschafte micro HDML kabel kapot. Service was prima, terugsturen hoefde niet en het bestellen van een betere, (duurdere) kabel werd prima afgehandeld. Aanrader!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Lamark op 6-4-2016
Ordernummer: 1859723 - Gekocht: Gitaarkabel
het bestelde was niet goed, 1 telefoontje naar Allekabels en geld 2 dagen later retour en hoefde het bestelde niet eens te retourneren. Chapeau!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie