Blokker ervaringen en reviews

Blokker is met meer dan 600 winkels de grootste aanbieder op het gebied van huishuidelijk, wonen, keuken & koken, persoonlijke verzorging, speelgoed en tuin. Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen. Juist die samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijkse gebruik betekent dat we er voor iedereen zijn. Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.


Adresgegevens

Website www.blokker.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Diverse vestigingen door Nederland
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Blokker is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 47 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Blokker

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Blokker en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Blokker betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Blokker betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 47 beoordelingen van consumenten ontvangen.

De witte Airfryer was het voordeligst bij Blokker

Erika op 24-7-2017 - Gekocht: Airfryer
Op het moment van bestellen was de witte Airfryer het voordeligst bij de Blokker. Het artikel was goed verpakt en snel geleverd. Zaterdagavond besteld en maandag in huis. Netjes via e-mail op de hoogte gehouden van het proces.

 
 
 
 

De producten zelf waren enorm stoffig

Hilde op 30-8-2016
De producten zelf waren enorm stoffig doch prima, maar de verzending was heel slordig. Niet goed dichtgeplakte en ingepakte dozen en een verkeerd aantal track en trace codes wat voor veel verwarring zorgde bij bezorger en mij. Aangegeven bij de klantenservice, ik vond het excuus en we zullen het doorgeven aan de verzendafdeling een wat karige reactie.

 
 
 
 

Ik had een parasol besteld bij de webshop

Anoniem op 25-4-2016 - Ordernummer: 21134134
Ik had een parasol besteld bij de webshop van Blokker. Deze is keurig bezorgd. Alleen op de verkeerde datum. Bij het bestellen kon je kiezen wanneer het bezorgd zou worden. Het was puur geluk dat is thuis was toen het werd afgeleverd want ik verwachtte het pas een paar dagen later. Ik heb Blokker een bericht gestuurd maar daar tot op heden nog geen antwoord op gehad.

 
 
 
 

Braun de Mulitquick 5 sapcentrifuge gekocht online de...

Venz op 10-3-2016 - Gekocht: Braun MultiQuick 5
Braun de Mulitquick 5 sapcentrifuge gekocht online de volgende dag kon ik het netje ophalen in de winkel,
prima apparaat prima bediening en ik ga nu voor een stofzuiger online. Welke zal ik kiezen! Ze gaan volgens de blokker medewerkster niet meer naar watt (b.v 800 tot 2000) maar op klasse qua energie zuinig, dus klasse A, B, C , lastig uitzoeken. Verder is Blokker een toppertje.

 
 
 
 

Begin december 4 pannen retour gestuurd. Na een...

Linda op 7-2-2016
Begin december 4 pannen retour gestuurd. Na een week gaan mailen maar geen reactie . Toen nog een paar mailtjes. Nog geen gehoor. En weken later nog geen geld terug. Paar keer gebeld. Vaak 20 wachtenden voor me!

Eerst zagen ze helemaal geen retourneren van mij. Nadat ik de track en tracÚ code gaf zagen ze wel een pakket. Maar ze konden niet zien wat er nou precies in het pakket zat.
Blokker personeel in de winkel kon me niet verder helpen.

Begin februari was ik het zat. Het ze een mail gestuurd dat ik een klacht in zou dienen. En jawel hoor. Toen kreeg ik wel ineens een mail terug. En stond het geld een paar dagen later op mijn rekening.

 
 
 
 

Blokker levert niet het aantal bestelde artikelen uit....

Pas op 7-1-2016 - Ordernummer: 18314676/1079192 - Gekocht: Royal Doulton gebaksbordje
Blokker levert niet het aantal bestelde artikelen uit. Bij de klantenservice hiervan meldingen gemaakt en zit een week later nog op antwoord te wachten.

 
 
 
 

Vreselijk ben al een maand bezig met iets...

Tarascio op 17-12-2015 - Ordernummer: 16518580/947878
Vreselijk, ben al een maand bezig met iets retourneren. Wordt elke keer per mail af gewimpelt duurt een aantal dagen op antwoord en dan krijg ik steeds het zelfde te horen.

 
 
 
 

Niet adverteren met de belofte volgende dag in...

Anoniem op 2-11-2015 - Ordernummer: 15482292 - Gekocht: Ty Beanie Boo
Niet adverteren met de belofte volgende dag in huis als je het niet waar maakt. Ik heb het speciaal besteld zodat het op de verjaardag zelf van mijn nichtje zou aankomen. Die heeft er de hele dag op gewacht. Helaas kwam het niet aan, en ook geen mail dat het vertraagd was. Toen ik belde zeiden ze dat ze afhankelijk waren van post nl want ja, er is ook wel eens file, of een ongeluk waardoor pakketten vertraagd waren. Ja Blokker dat is ook. Geef PostNL maar de schuld.

Maar ze kon me niet de reden geven waarom mijn bestelling vertraagd was. Wederom leugens. Wel 4 euro verzendkosten innen! Volgende keer bij Bol.com bestellen die bezorgen wel de volgende dag. Trouwens ook ontvang ik ineens ongevraagd reclame e-mails van Blokker, heb hier niet voor ingeopt volgens mij gaat dat tegen de antispam wet. Als ze niet eens hun beloftes kunnen waarmaken en vervolgens een ander bedrijf maar de schuld gaan geven zal ik eens overwegen om een klacht in te dienen over die ongevraagde reclame. Worden ze op die manier bestraft want om de consument geven ze niks. Geen wonder dat het bedrijf tegen faillissement aan zit. Blokker snapt het echt niet!

 
 
 
 

Bestelling van speelgoed geplaatst en betaald. Volgende dag...

Min op 1-11-2015
Bestelling van speelgoed geplaatst en betaald. Volgende dag zouden deze geleverd worden. Niet gebeurd. Vrijdag gebeld. Bestelling klopte niet. Bestelling zou nu zaterdag geleverd worden. Weer niks. Morgen maar weer bellen. Nu maar afwachten of ik mijn geld of levering uiteindelijk toch ga krijgen.

 
 
 
 

Tuinset besteld bij blokker keurig op tijd geleverd...

Maarten op 30-9-2015 - Gekocht: Tuinset
Tuinset besteld bij blokker keurig op tijd geleverd, Tuinset door eigen toe doen beschadigd bij het uitpakken, Blokker gebeld tuinset kosteloos omgeruild voor een nieuwe set! Dat is pas service! super bedankt.

 
 
 
 

21 september bestelling gedaan voor 22.00 dus volgende...

Mirjam op 30-9-2015
21 september bestelling gedaan voor 22.00 dus volgende dag thuis. Vergeet het maar na drie dagen klantenservice gebeld antwoord ze hadden het druk mede ook PostNL jaja geef een ander bedrijf maar de schuld. Maandag 28 september nog niets ontvangen of wat van zich laten horen ik weer bellen. Excuus we zijn bezig met een verhuizing van het depot wat een onzin geef dat dan aan op de website. Maar de belofte van de levertijd blijft gewoon staan. Nu 30 september wacht nog.

 
 
 
 

Blokker adverteert met 's avonds voor 22:00 uur...

Anoniem op 26-9-2015 - Ordernummer: 14490430 - Gekocht: Naaimachine
Blokker adverteert met 's avonds voor 22:00 uur besteld, de volgende in huis. Dus bestelden wij een naaimachine, 's avonds ruim voor 22:00 uur, kreeg direct een bevestiging dat deze de volgende dag geleverd zou worden. We zouden een tracktracÚ code ontvangen wanneer er precies geleverd zou worden. Ik zorgen dat ik de hele dag thuis ben, maar helaas, we zijn nu 3 dagen verder, geen naaimachine, geen track trace, niets. Klantenservice is natuurlijk niet bereikbaar, en in de voorwaarden staat levering kan tot 30 dagen vertraging oplopen. Ik moet maar afwachten wanneer er nu geleverd wordt.

 
 
 
 

Zonder bonnetje kunnen ruilen rosti mepal broodbak met...

Petra op 30-8-2015 - Ordernummer: n.v.t.
Zonder bonnetje kunnen ruilen, rosti mepal broodbak met dubbele bodem en los bakje er bij in, bij thuiskomst zat alleen het losse bakje er niet bij, dit in winkel in sneek gekocht. in de winkel in workum het kunnen ruilen zonder bon, super service. dit is geen internet aangekocht artikel maar niet minder onbelangrijk als ervaring.

 
 
 
 

Blokker neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor correcte levering....

Mark op 10-7-2015 - Ordernummer: 12722854 - Gekocht: Schommelstoel Florence
Blokker neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor correcte levering. In ons geval een schommelstoel besteld op dinsdag, zou geleverd worden op woensdagmiddag. Niet dus! Volgend bericht zegt levering donderdagmiddag. Niet dus!volgend bericht zegt vrijdagmiddag. Omdat wij geen vertrouwen meer hebben bellen wij de Blokker servicedesk. Na 10 minuten wachten vertelde de dame dame dat Blokker alles goed heeft gedaan maar PostNl niet en dat wij maar bij hun moeten klagen! Alsof wij gekozen hebben voor PostNl. Zo probleem voor Blokker opgelost, en dat noemen ze service.

 
 
 
 

Heb maandag 6 juli een zwembad besteld s-middags...

Toos Sturkenboom op 8-7-2015 - Ordernummer: 12740477
Heb maandag 6 juli een zwembad besteld s-middags krijg volgende ochtend een mail dat er door drukte pakket nog niet bezorgd wordt maar dat ik 7 juli een mail zou krijgen over de track en trace. Die dag niets meer gehoord de volgende dag dezelfde mail weer dat ik deze dag de track en trace krijg. Ik vind dit geen service en zal niet zo gauw wat bestellen bij Blokker.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie