Conrad ervaringen en reviews

Wij zijn Conrad. Wij zijn er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Met een assortiment van vele honderdduizenden artikelen kunnen we je alles leveren om je leven wat aangenamer te maken. Van de nieuwste 3D-printers tot de meest geavanceerde quadrocopters. Van een batterij tot het kabeltje dat je nergens anders kunt vinden. Ook voor een nieuwe stijltang kun je bij ons terecht. En ons assortiment breidt zich nog altijd uit. Een groei die we te danken hebben aan onze passie voor elektronica. Wat jij zoekt hebben wij al gevonden.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Conrad!


Adresgegevens

Website www.conrad.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Conrad is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Conrad is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 23 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Conrad

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Conrad en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Conrad betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Conrad betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 23 beoordelingen van consumenten ontvangen.

De service is buitengewoon slecht te noemen

Anoniem op 20-1-2017 - Ordernummer: 9547285144 - Gekocht: WS-9160-IT
De service is buitengewoon slecht te noemen. Klacht ingediend via formulier over buitensensor welke na paar maanden steeds kapot gaat. Geen reactie. Zelfde klachtomschrijving ingediend via Whatsapp. Geen Reactie.

Dan maar gebeld. Er werd mij doorverbonden met TD. Antwoord TD: meneer voor 18 euro mag u niet veel verwachten. Een bestelling zal ik niet snel meer plaatsen bij Conrad.

 
 
 
 

Goed assortiment en betrouwbaar maar een levertijd van...

Wouter op 14-6-2016
Goed assortiment en betrouwbaar, maar een levertijd van 4 werkdagen voor dingen die op voorraad zijn is niet meer van deze tijd. Ik verwacht van een webwinkel in principe levering de volgende dag, met een maximum 2 dagen.

 
 
 
 

De meest slechte service ooit gehad ik heb...

Dave Roovers op 17-9-2015 - Ordernummer: 1965104679
De meest slechte service ooit gehad, ik heb dit nog nooit meegemaakt! Zondag avond een tv besteld bij Conrad, met een levertijd van 2-4 werkdagen. Vandaag is het Donderdag dus dag 4. Omdat ik gister geen mail heb ontvangen met track en trace code heb ik dus zelf een mail naar de klantenservice gestuurd met de vraag hoe het met de status van mijn bestelling staat.

Ik krijg nu als reactie (op de dag van oorspronkelijke levering) dat ik het bedrag eerst moet voldoen en daarna pas de levertijd van 2-4 werkdagen in gaan! Hier was ik het dus totaal niet mee eens, dit is niet naar mij in welke mail dan ook gecommuniceerd. Ik heb besloten om de klantenservice op te bellen om hier duidelijkheid over te krijgen.

Zegt die vrouw dat ik afgelopen maandag een mail heb ontvangen met de vraag of ik vooruit wilde betalen. Ik heb deze mail NOOIT ontvangen, ook mijn spambox gecheckt. Dus ik vraag of DIE mail nogmaals verstuurd kan worden met bevestiging dat deze echt op maandag is verstuurd. Ik zal u een mail sturen is het antwoord, dus niet de oorspronkelijke mail! Kan ook niet want deze is nooit verstuurd.

Omdat er geen oplossing uit kwam vanuit de mevrouw die mij hielp heb ik zelf een voorstel gedaan. Ik maak direct het bedrag over en de zending word met expresse verstuurd zodat ik morgen alsnog mijn bestelling heb. (Vind ik persoonlijk niet meer dan redelijk). Ik bestel bij Conrad (voor het eerst) normaal altijd bij BOL.com of Wehkamp.nl deze bedrijven leveren in 1 dag. Toch geef ik jullie de kans maar ik hou hier een ontzettend vieze smaak aan over. Waarom krijg ik überhaupt de optie om met acceptgiro te betalen als dat niet eens is toegestaan voor dat product? en dan geen mail ontvangen en zelf contact op moeten nemen en dan dit antwoord krijgen. U kunt er zeker van zijn dat ik er ontzettend ziek van ben hoe slecht Conrad is in communicatie, service en afspraken!

 
 
 
 

Na bestelling er achter gekomen dat het afleveradres...

Danny op 26-8-2015 - Ordernummer: 401827 - Gekocht: TP-link AV500
Na bestelling er achter gekomen dat het afleveradres niet klopte, direct contact opgenomen met Conrad zowel per mail en telefonisch, maar het zoeken naar een oplossing werd geweigerd, moest het zelf maar uitzoeken.

 
 
 
 

Dit is de derde keer en de laatste...

Jeffrey op 5-6-2015
Dit is de derde keer en de laatste keer. Eerst bestel je dan duurt het heel lang voordat je een bevestiging mail krijgt. Dan zie je bij bestellingen niks dus weer wachten en mail gestuurd.

En weer wachten op een track en trace geen mail dus weer mail gestuurd met de verzoek van de track en trace.

Op de site staat in voorraad maar het duurt 4 dagen voordat Conrad het opstuurt. Wel snel een mail antwoord van Conrad. Voor mij de laatste keer.

 
 
 
 

Op 16 december heb ik een Iphone 6...

Anoniem op 17-2-2015 - Ordernummer: 001267797
Op 16 december heb ik een Iphone 6 besteld en betaald (799 euro). Ergens midden januari ontving ik hem, (na eerst te hebben gebeld om te vragen waar hij bleef) en omdat ik m veel te groot vond heb ik hem de volgende dag geretourneerd. Omdat ik maar niks hoorde er eind januari weer achteraan gebeld. Uiteindelijk ontving ik per email op 6 februari de creditnota maar tot op heden 17 februari heb ik de 799 euro nog steeds niet op mijn rekening gestort gekregen. Dit vind ik zeer vervelend en een ongelooflijk slechte service! Als je belt kost het 70 cent plus je belkosten. Ook na openingstijd 16.00 hoor je een bandje en ook voor dit gesprek betaal je 70 cent. Ik heb al 3x moeten bellen. Zo lopen de kosten (inkomsten voor hen) natuurlijk lekker op.

 
 
 
 

28 novenber eenvoudige tafel flipover besteld. Volgens de...

Gert op 13-12-2012 - Ordernummer: 1942089289
28 novenber eenvoudige tafel flipover besteld. Volgens de site op voorraad. Op de bestelbevestiging ook op voorraad. Bevestiging van verzending bleef uit, na 4 dagen gebeld artikel was op voorraad bij de leverancier? Zou 14 dagen duren. Vandaag gebeld (13 december) Het artikel was in herorder en de verwachting maar zeker geen belofte dat het volgende week verstuurd gaat worden.

Daarbij krijg ik het gevoel dat ik alles had moeten weten omdat op de site gemeld zou staan dat het niet bij Conrad op voorraad is waardoor de levertermijn afwijkend is. Kortom kinderachtig verstoppertje spelen en een bedrijf waar ik nooit meer iets zal bestellen en alle lezers ondanks de positieve ervaringen in andere recensies.

 
 
 
 

Jaren lang spullen bij Conrad besteld alles netjes...

Leo Starrenburg op 5-10-2012
Jaren lang spullen bij Conrad besteld, alles netjes geleverd tot de laatste zending, 2 van 8 oplaadbare batterijtjes waren niet goed. Kan gebeuren, geen ramp.

Paar dagen later krijg ik van Conrad het verzoek een review te schrijven, schrijf dus netjes 2 van de 8 defect. En wat ontvang ik net van de firma? Een mailtje waarin staat dat de review geweigerd is vanwege 'ongepaste inhoud'.

 
 
 
 

Bestel geregeld bij verschillende webshops. Nooit problemen. Nu...

Kees op 7-10-2011
Bestel geregeld bij verschillende webshops. Nooit problemen. Nu een keer bij Conrad (ondanks dat de prijzen aan de hoge kant zijn), blijkt de bestelling na een week nog niet aangekomen te zijn. De bestelling zweefde een aantal dagen in het PostNL distributiecentrum.

Hierover Conrad geïnformeerd en vrijwel direct wijzigt de status in bezorgd. Terwijl er helemaal geen postbode langs is geweest. Van Conrad tot op heden niets vernomen. Ga er ook nooit meer bestellen.

 
 
 
 

Ik ben al jaren klant bij Conrad en...

Leendert op 9-8-2011
Ik ben al jaren klant bij Conrad en over de prijs en assortiment heel tevreden.
De levertijd valt mij altijd wel tegen, mijn ervaring is dat het meestal 5 tot 6 dagen duurt voordat de bestelling wordt afgeleverd.

 
 
 
 

Goeie producten en bij een probleem manco bestelling...

Tim Hannes op 22-6-2011
Goeie producten en bij een probleem (manco bestelling) werd het perfect opgelost. Maar waarom gaat de verzending daar zo langzaam? Het valt echt op! Traagste webshop (mbt verzenden) die ik ken.

 
 
 
 

Ik ben niet tevreden over conrad. Op de...

Rob de Wit op 17-6-2011
Ik ben niet tevreden over conrad. Op de site staat dat producten die direct leverbaar zijn binnen 2-3 werkdagen bezorgt worden. binnen 3 werkdagen betekent dus uiterlijk op de 2e werkdag.

Maar op het eind van de 3e dag kreeg ik pas een mailtje dat het pakketje binnen was bij tnt. uiteindellijk ontving ik hem pas op werkdag 5.

dus reken maar op een levertijd van binnen 6 werkdagen ipv binnen 2-3.

 
 
 
 

ik heb gisteren een bestelling gedaan maar heb...

Clooy@casema.nl op 16-2-2011
ik heb gisteren een bestelling gedaan maar heb geen gratis zaklamp erbij gekregen

 
 
 
 

Ik vind het vervelend dat ik artikelen niet...

A Bruinsma op 31-1-2011
Ik vind het vervelend dat ik artikelen niet bij U kan afhalen

 
 
 
 

Bij de 1e keer bestellen ging er e.e.a....

Oke op 30-12-2010
Bij de 1e keer bestellen ging er e.e.a. mis met verzending en betalen. De bestelling via de website werd intern niet goed verwerkt omdat de website blokkeerde bij vermelden bezorgadres wat afwijkend was van factuur-adres. Dit is na melding keurig opgelost !

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie