Coolsound ervaringen en reviews

Coolsound.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Via de website wordt een breed assortiment aangeboden dat uiteenloopt van autoradios, televisies en decoders tot espressomachines, airco's, camera's en (tuin)gereedschap. Daarnaast verkoopt Coolsound.nl onder meer telefoons en horloge's.

Coolsound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met Europese fabrieksgarantie. Iedere bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd echter kan er ook voor gekozen worden om de bestelling af te komen halen in Zwolle.


Adresgegevens

Website www.coolsound.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Zwolle
Openingstijden  
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
 

Keurmerk

Coolsound is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Coolsound is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 6 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Coolsound

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Coolsound en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Coolsound betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Coolsound betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 6 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Winkel levert snel en nauwkeurig

Roger Marjaux op 30-8-2016 - Ordernummer: 424871
Winkel levert snel en nauwkeurig, maar bij het gebruiken van hun retour/garantie (RMA) schort er veel. Wacht reeds 12 dagen op terugbetaling van een artikel dat door deze firma ontvangen werd op 18-8-2016! Geen antwoord meer op alle mails die ik ondertussen reeds gestuurd heb.

 
 
 
 

Na het aanschaffen van een Nilfisk hogedrukspuit zeer...

Arnoud de Boer op 8-6-2016 - Ordernummer: 13096 - Gekocht: Nilfisk hogedrukreiniger
Na het aanschaffen van een Nilfisk hogedrukspuit zeer slechte ervaring met de service. De hogedrukspuit is meerdere keren kapot gegaan (niet hun schuld) maar de RMA afhandeling is om te huilen. Tot 3x toe de boel moeten opsturen omdat ze bij het reparatiecentrum geen controle uitvoeren of het wel weer werkt (lekkend pistool). Bij Coolsound halen ze de schouders op.

 
 
 
 

Ben zeer ontevreden over het retourneren krijg 80...

Chris op 14-1-2015
Ben zeer ontevreden over het retourneren krijg 80% van de nieuwprijs terug omdat het product uitgepakt is en getest en dat is niet volgens de regels je heb recht op 14 dagen retour ook al heb je het getest ! ook het opsturen is voor mijn rekening en moet in een neutrale doos dus mag niet in de originele doos zoals ik hem kreeg, al met al een duur grapje zal zeker geen spullen meer bij Coolsound meer bestellen wel jammer omdat het bestellen allemaal wel zeer goed verzorgd was.

 
 
 
 

Op de site staat bij het artikel een...

Anoniem op 30-6-2013 - Ordernummer: 308818
Op de site staat bij het artikel een levertijd van 2-5 dagen. Het heeft 1.5 maand geduurd voordat ik het artikel ontving. Drie reminders gestuurd en twee keer gebeld. Steeds werd verwezen naar leveranciers die niet zouden leveren. Geen enkel excuus. Nog altijd heeft men de levertijd op de site niet aangepast. Men maakt niet waar wat men belooft.

 
 
 
 

Zeer tevreden. Keurig mailtje gekregen dat gevraagde artikel...

Anoniem op 14-3-2013 - Ordernummer: 303231
Zeer tevreden. Keurig mailtje gekregen dat gevraagde artikel niet meer leverbaar was. Alternatief werd gezocht. Daarna snel melding dat order binnen was en afgehaald kon worden. Ook met alternatief was Coolsound weer de goedkoopste. Bij afhalen vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan. Top!

 
 
 
 

Hele goede snelle service en makkelijk te bereiken....

Maxim op 20-1-2013 - Ordernummer: 300277
Hele goede, snelle service en makkelijk te bereiken.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie