Fitnessmerken ervaringen en reviews

Fitnessmerken.nl is de grootste aanbieder in fitness van Nederland n BelgiŽ. Alle merken zijn er verkrijgbaar. Fitnessmerken maakt onderdeel uit van een aantal fysieke fitnesswinkels in Nederland. De eerste winkel is in 2006 opgezet in Hengelo met een vloeroppervlak van 1000m2. De tweede winkel is sinds december 2009 geopend in Arnhem.

Alle bestellingen worden afgehandeld via het distributiecentrum in Hengelo. 98% van de producten is direct uit voorraad leverbaar. De professionele aanpak zorgt ervoor dat Fitnessmerken professionele fitness apparatuur tegen de laagste prijs garantie kan leveren.


Adresgegevens

Website www.fitnessmerken.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Hengelo (ov), Arnhem
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Fitnessmerken is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 19 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Jouw ervaring met Fitnessmerken

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Fitnessmerken en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Fitnessmerken betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Fitnessmerken betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 19 beoordelingen van consumenten ontvangen.

heb een crosstrainer besteld bij fitnessmerken. Ze hebben...

tevreden klant op 14-2-2012
heb een crosstrainer besteld bij fitnessmerken. Ze hebben heel veel keus en geven telefonisch ook goed advies. De crosstrainer (nordic track E4/E7) is ook echt een superdegelijk apparaat waar ik erg blij mee ben! Ik heb een Ifit kaart erbij besteld en ben nu flink aan het afvallen. Bedankt Fitnessmerken!

 
 
 
 

Ik ben heel tevreden over fitnessmerken.nl. ik zocht...

Berry Manfreds op 31-1-2012
Ik ben heel tevreden over fitnessmerken.nl. ik zocht een loopband en doordat je op de site kunt vergelijken kreeg ik al een indruk wat ik zocht. Toen heb ik even gebeld met de klantenservice en zij luisterden echt wat ik zocht en stelden de goede vragen. Daarna had ik hem snel in huis op het afgesproken moment. Toppie!

 
 
 
 

vandaag mijn crosstrainer ontvangen 1. besteld 2. binnen 1 werkdag...

Lisa Z op 15-12-2011
vandaag mijn crosstrainer ontvangen
1. besteld
2. binnen 1 werkdag gebeld voor de afspraak
3. de dag erna geleverd

4. persoonlijk schrok ik een beetje van de snelheid. Dit had ik echt noooit verwacht van een internet shop. De jongen aan de telefoon was een beetje versteld van mijn reactie, hij gaf aan dat dit het protocol is. Hij was blij om te horen dat ik het zo geweldig vond hihi.

Nu snel aan de slag (eerder dan verwacht)

 
 
 
 

Zojuist ben ik gebeld door fitnessmerken.nl met de...

T.v. op 13-12-2011
Zojuist ben ik gebeld door fitnessmerken.nl met de vraag of alles naar wens was verlopen. Voorheen bestelde wij altijd bij onze vaste leverancier, helaas is deze gestopt en zijn wij opzoek gegaan naar een nieuwe leverancier.

Onze eerste bestelling was ook een soort test bestelling om te kijken of de nieuwe leverancier aan onze wens voldoet.

Wij hadden voor onze klanten 2 loopbanden besteld en die waren beide erg tevreden over de levering en product.
Erg goede service dat ze nabellen! Tevens een nieuw langdurige samen aangegaan.

 
 
 
 

Loopband werd erg snel geleverd kon dag aangeven...

Atilla tanriverdi op 25-11-2011
Loopband werd erg snel geleverd, kon dag aangeven en de prijs was goed. Kreeg ook nog een cadeau. Alleen het vergelijken op hun site vond ik niet erg prettig werken. Al met al wel een aanrader.

 
 
 
 

Bokszak aangekocht paste helaas niet helemaal in mijn...

Anoniem5347 op 18-11-2011
Bokszak aangekocht, paste helaas niet helemaal in mijn huis. Stuk of twintig mails en wat telefoontjes gepleegd voordat hij terug kon. Terwijl ik nadrukkelijk heb gezegd dat ik geen nieuwe bestelling wil, gooien ze er toch een nieuwe bestelling tegenaan en vragen ze een onacceptabel bedrag voor het terugzenden van de bokszak. Daarnaast vraag je nadrukkelijk om de bokszak op een bepaalde dag op te halen, en doen ze dan niet. Onduidelijke en slechte service. Het gaat hun schijnbaar alleen om het geld. Wanneer je ze belt, verwijzen ze je naar de mail, waar vervolgens na een tijdje niet meer op gereageerd worden.

 
 
 
 

donderdag middag mijn proform loopband bessteld werd binnen...

Theo op 5-9-2011
donderdag middag mijn proform loopband bessteld, werd binnen 10 minuten al gebeld voor een afleverafspraak en kon vrijdag al geleverd worden. Ik vind dit zo snel, dit had ik niet kunnen verwachten. monteren is goed te doen maar kost wel even uurtje

 
 
 
 

Super site was na 2 dagen na bestelling...

Simon op 18-8-2011
Super site, was na 2 dagen na bestelling geleverd, zeer goede service

 
 
 
 

Goeie site alleen de producten zijn iets anders...

Anoniem op 9-8-2011
Goeie site alleen de producten zijn iets anders dan je ze geleverd krijgt thuis. Klantenservice reageerd niet. Erg snel geleverd prima.
Nogmaals problemen met mijn product maar de klantenservice reageerd niet.
Erg jammer

 
 
 
 

Ik heb de proform crosstrainer vorige week besteld...

Marie Geerdink op 26-7-2011
Ik heb de proform crosstrainer vorige week besteld en met ideal betaald, de volgende dag werd ik al gebeld voor een afleverafspraak. de crosstrainer is vanmiddag afgeleverd en zit er echt super uit. kon alleen het gaatje voor de stekker niet vinden maar na 1 telefoontje naar fitnessmerken was dit duidelijk. erg vriendelijk en nu maar hopen dat ik ga afvallen :)

 
 
 
 

Bestellingen worden niet geleverd de klantenservice reageert niet...

Brian de Jong op 16-7-2011
Bestellingen worden niet geleverd, de klantenservice reageert niet, tot men aangeeft geld terug te willen. Er is geen sprake van klachtenafhandeling: men reageert gewoon niet meer.

Ik hoop mijn geld ooit nog terug te zien, en bestel nooit weer bij fitnessmerken.nl.

 
 
 
 

Na het proberen in contact te komen over...

Tegenvaller!!! op 14-7-2011
Na het proberen in contact te komen over een product dat op de site op voorraad staat, en een email ontvangen na bestelling dat ze in afwachting zijn van leveren, nog steeds geen enkel gehoor! Hebben ze daar wel email?

 
 
 
 

Ben heel tevreden De crosstrainer werd netjes afgeleverd...

bjorn asten op 9-7-2011
Ben heel tevreden! De crosstrainer werd netjes afgeleverd op de afgesproken dag. Fijne website met veel informatie zodat je een goede keuze kunt maken

 
 
 
 

Een aantal maanden geleden een bestelling geplaatst bij...

Michel Lamain op 7-7-2011
Een aantal maanden geleden een bestelling geplaatst bij Fitnessapparatten/Sporttrader. Een deel van de bestelling werd vlot uitgeleverd, echter de levering van een fitnesbank is uitgelopen op een drama. Idem als eerdere reacties hieronder zou de bank uit voorraad leverbaar zijn, hetgeen niet het geval bleef. Na 3 maanden wachten en 5 pogingen per email om in contact te komen, heb ik uiteindeljk mijn aankoopbedrag teruggestort gekregen. Voor mijn geen nieuwe bestellingen meer bij deze webwinkel.

 
 
 
 

Overzichtelijke website met een klantenservice waarbij ze snel...

Mark Jaap op 31-12-2010
Overzichtelijke website met een klantenservice waarbij ze snel reageren op e-mail. De Bokszak werd op afspraak binnen 3 dagen geleverd.

Top service, ik ga hier zeker weer bestellen

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie