Keller-sports ervaringen en reviews

Op Keller-sports.nl bieden wij je een unieke shopping ervaring met de beste tennis, running en fitness equipment. Met meer dan 30 merken en 100.000 artielen voorziet Keller-Sports iedere klant in zijn behoeften. Neem nu een kijkje in onze online webshop en zie onze beste artikelen van Nike, Adidas, Asics en Wilson en nog veel meer. Gratis verzending al vanaf 75 euro! Wij verheugen ons je in onze webshop te kunnen verwelkomen.


Adresgegevens

Website www.keller-sports.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Keller-sports is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Keller-sports is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 54 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Keller-sports

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Keller-sports en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Keller-sports betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Keller-sports betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 54 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Zeer slecht ik moest veel dagen wachten

Anoniem op 27-6-2017 - Ordernummer: 971098932
Zeer slecht, ik moest veel dagen wachten tot mijn bestelling verstuurd worden (veel communicatie met hun waardeloze klantenservice gehad, en nooit iets duidelijk). Eindelijk heb ik UPS tracking nr gekregen. Daarna dagen proberen om te traceren, geen resultaat. Moest weer met hun klantenservice contact nemen (ze beantwoorden emails erg slecht, dus ik moest bellen) en genius van klantenservice eindelijk tegen mij gezegd dat ze had mij verkeerde UPS tracking nummer verstuurd (omdat ze had geen andere nummer - ze wiste toen dat het was verkeerde nummer. No comments). Na 2 weken heb ik mijn bestelling thuis, erg gefrustreerd en nooit excuses van hun krantendesk gekregen. Ik zal nooit nooit nooit daar iets bestellen.

 
 
 
 

Onlangs hebben wij contact gehad over defecte schoenen

Mp op 13-6-2017 - Ordernummer: OXS971050534 - Gekocht: Sacuony Guide 9
Onlangs hebben wij contact gehad over defecte schoenen welke zijn gaan scheuren bij 1000km aan beiden kanten van de schoenen en ook aan beide voeten. Dit duid duidelijk op een fabricagefout en niet op reguliere slijtageplekken. Ze zeiden dat het opgelost zou worden met 3-4 weken inmiddels zijn wij al vele weken verder (melding klacht 24 april) en het blijft nog stil. Ik krijg alleen te horen dat de de klacht bij de leverancier ligt en er nog geen reactie is.

Nou laat ik de leverancier nu eens benaderd hebben en deze belde mij binnen 2 dagen terug. Ik moest de reactie van Kellersports afwachten en de leverancier op de hoogte houden. Mij is dan ook een raadsel waarom ik niks van ze hoor. Zeer bedroevende gang van zaken zo... lijkt wel dat er niet aan de klantvriendelijkheid of garanties word gedacht.

 
 
 
 

In tegenstelling tot de vele reviews...

Sien op 15-2-2017
In tegenstelling tot de vele reviews die het contact met Keller sports niet goed vonden heb ik juist super goede service via mailcontact gehad met de medewerkers! Er ging iets mis met mijn bestelling, en zij mailde mij uit zichzelf om contact op te nemen over de mislukte bestelling, waarop ik alle vragen kon stellen en zij altijd binnen 24 uur reageerde! (wel in het Engels). Uiteindelijk heb opnieuw een bestelling kunnen plaatsen. Levering is binnen 5 dagen ontvangen. Top service!

 
 
 
 

Hebben 18 januari jl. een bestelling gedaan

Vlieland op 28-1-2017 - Ordernummer: OXS971084471
Hebben 18 januari jl. een bestelling gedaan en betaald en nog steeds niks ontvangen. We hebben al 2 keer gebeld waar de bestelling blijft maar nog niks gehoord.

 
 
 
 

Levering met UPS duurt een paar dagen

Simon op 21-10-2016 - Ordernummer: (#971075055)
Levering met UPS duurt een paar dagen deze gaan niet bij de buren proberen. Retour kosten moet jezelf betalen. De service desk neemt de telefoon niet op meerdere keren 20 minuten in de wacht en dan wordt je verbroken. Per email reageren ze bijna ook niet. Als ze wel reageren gaan ze niet op de vragen in. Zit nog te wachten op mijn geld van retour gestuurde schoenen. Bevestiging van ontvangst van de retourzending geven ze niet, wanneer ik me geld krijg ook niet.

 
 
 
 

Al meer dan een week aan het wachten...

Marcel op 22-8-2016 - Ordernummer: OXS971070526
Al meer dan een week aan het wachten op bestelling. Gebeld: doorverwezen naar email of chat. Email: geen antwoord. Chat: Geen enkele reactie, ook niet na heel lang wachten. Inmiddels 2 emails ontvangen dat mijn bestelling verstuurd is. Vreemd want hier zitten meerdere dagen tussen. Volgens mij een zoethoudertje. Track Trace van UPS werkt ook niet. Hopeloos, heb echt spijt dat ik hier besteld heb.

 
 
 
 

Bij Keller op 12-7 schoenen besteld

Albert Krist op 3-8-2016
Bij Keller op 12-7 schoenen besteld en per ideale betaald. Na 2 weken de telefoon gepakt. Daar kreeg ik te horen dat ik een mail moest sturen. Na 3 mails inclusief een afschrift van mijn rekening waarop de betaling aan Keller is te zien inclusief alle bestelgegevens, geen enkele reactie ontvangen. Dus opgelicht voor 75 euro is dan ook mijn conclusie!

 
 
 
 

Ik heb slechte reviews over dit bedrijf gelezen...

Suzanne op 10-2-2016
Ik heb slechte reviews over dit bedrijf gelezen, maar dacht dat het mij niet zou overkomen. Dus wel. Schoenen besteld, track en trace ontvangen die niet werkte, weer niet, nog steeds niet. Gebeld met het Nederlandse nummer van de Klantenservice. Nadat ik meerdere dagen heel lang in de wacht ben gezet (u bent de eerstvolgende....), ben ik maar gaan mailen.

Uiteindelijk een reactie ontvangen. Track en trace code moest gereset worden of zoiets. Maar helaas, nog steeds werkte het niet. Na heel veel heen en weer gemail kreeg ik een reactie dat mijn schoenen plotseling niet meer op voorraad waren. Toch raar, want ze waren toch al verstuurd? Nu wacht ik al dagen op mijn geld wat terug gestort zou worden.

 
 
 
 

Ik was ontevreden omdat er geen enkel contact...

Anoniem op 17-1-2016 - Ordernummer: OXS861015037
Ik was ontevreden omdat er geen enkel contact mogelijk was over niet geleverde sportschoenen. Dacht dat ik mijn geld kwijt was, maar... na twee weken stonden ze plots voor mijn deur. Kom op Keller, een mailtje of telefoontje beantwoorden is toch nog van het moeilijkste niet !? Levering kan misschien ook iets sneller.Ben wel blij natuurlijk, eind goed al goed, of toch bijna.

 
 
 
 

Heb op 4 januari 2016 bestelling geplaatst en...

Ron op 12-1-2016 - Ordernummer: OXS971050298
Heb op 4 januari 2016 bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Telefonisch contact: na 1 uur in de wacht hebben gezeten, eraf gegooid. Track en trace functie werkt niet. Waardeloos. Nu maar hopen dat ik mijn bestelling überhaupt nog binnenkrijg. Recensies op diverse sites zijn niet positief. Ik vrees het ergste.

 
 
 
 

Na een dikke week wacht ik op eerste...

Anoniem op 12-1-2016 - Ordernummer: OXS861015036 - Gekocht: Asics loopschoenen
Na een dikke week wacht ik op eerste reactie van Keller Sports. Mails onbeantwoord, telefoonnummer afgesloten, track en trace afgesloten. Ik vrees het ergste, 120 euro down the drain.

 
 
 
 

Bestelling op zich qua levering in orde. Echter...

Dw op 6-1-2016 - Ordernummer: OXS971047344
Bestelling op zich qua levering in orde. Echter op 10-12-2015 1 paar bestelde schoenen teruggestuurd. Niks meer van gehoord en geen geld terug. Na het versturen van een mail kreeg ik wel opeens antwoord (in het engels) dat de schoen er waren en ze het bedrag terug gingen storten. Dit was op 30-12-2015. Nu 06-01-2016 nog steeds niks ontvangen en maar weer gemaild. Ronduit waardeloos dus

 
 
 
 

Het is een goede betrouwbare webshop en een...

M.egh op 2-12-2015 - Ordernummer: OXS971047161
Het is een goede betrouwbare webshop en een redelijke verzending snelheid.

 
 
 
 

Ben wel tevreden over Keller maar alleen de...

F.W. Reuvers op 29-11-2015 - Gekocht: Mizuno hardloopschoenen
Ben wel tevreden over Keller, maar alleen de financiele afhandeling bij retourzendingen duurt te lang, ca 3 a 4 weken.

 
 
 
 

Alles klopt goede verpakking prima service....

Bo op 27-11-2015 - Ordernummer: 20203432
Alles klopt, goede verpakking, prima service.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie